30 mars

Klockan 19 ska jag befinna mig på fräcka kungs. Tillsammans med caroline,josefine & anna. Är inte ett dugg pepp på att sätta mig på cykeln och ta mig dit. Vill bara lägga mig i sängen och fortsätta sova, som tidigare.



29 mars

Idag har jag inte gjort något mer underhållande än att tittat på match i hageby tillsammans med alle&chrille





Stort grattis till EMS 18 jävla år !

28 mars

Igår firade vi sanna med tacos och dryck, för dom som hade åldern inne dvs för linnea och sanna.
nu är jag nyss hemkommen från en promenad med ante på över 1 timme. hur duktigt? Väntar på ida också som kommer och gör oss sällskap :)





26 mars

Nu sitter jag och skriver ett arbete om Mål, inom personlig utveckling. jag har aldrig tidigare haft något mål, speciellt aldrig uppnått dem. Det enda jag vet är mål som att man ska börja träna, och sluta äta. men det slutar ju oftast med att man bara tränar ännu mindre eller äter mer. ungefär. Jag har ett jävligt sug på att få gå ut och gå. men inte innan arbetet är klart som ska vara inlämnat imorgon .. och när det väl är klar, om någon timme. så vet jag att jag inte kommer att komma ut. för sån är jag. jag kommer sitta här framför skärmen och bara döda tid. istället för utnyttja den.


Vad jag vet så kommer denna helg bli lugn. Imorgon ska vi fira sanna! Men alla 18åringar kan ju fira det lite bättre än vi andra. Därimot längtar jag tills nästa helg. Hem till carrop på fredag, fira emma, fira felicia på lördag. Det kommer bli kanon!





"If I can't love you, than who will" /E.H

Blöjbyxa?

Nu har jag fått ett namn på de ja kallade bajsblöjan eller aladinbyxan. Harembyxa. Var det så dem hette... Min mormor ringde nyss och frågade vad jag tyckte om dem. hon sa: Vad som helst, men köp inte ett par harembyxor! Tyvärr äger jag redan 2 par..


25 mars

Nu ska jag skriva ett inlägg och sen får jag inte sätta mig här igen förens om minst 1 timme. För imorgon har jag ett prov som har väntat alldels för länge på att få bli gjort, och jag Måste klara av det. Jag sätter såna stora krav på mig även fast jag inte gör något för att förverkliga dem. Jag förstör för mig själv. 

Idag har jag iallafall suttit vid mitt köksbord och pratat skit med Ida
& fikat med carro fille ante. Mysigt!





 

Erik hassle.

24 mars

Jag sitter här och är inte allt för pepp på allt runtomkring just nu. Har en massa plugg att ta tag i för första gången. Men jag kommer ingenvart. jag försöker inte ens..

De positiva denna dag var min timme på monki tillsammans med Josse.



22 mars

Imorgon börjar skolan igen, imorgon är det måndag. Måndagen den 23 mars. Några vänners 18års dag. 
Kan inte säga mer än grattis, och att jag hoppas att dem får en bra dag! Den 23 mars. 1 år sedan. Imorgon har du varit död i 1 år. Ett helt år. Död. Du. min fina vän, är borta. Förevigt





.................................................................... Punkt.

My shoes



Jag såg just att mina to-die-for kommit in på H&Ms hemsida. Även i svart.
Jag som hoppades på att de aldrig skulle komma in....




You never know how much trouble a heart can take

Jag är rädd

  • jag är rädd för vad jag kommer att känna
  • jag är rädd för att inte känna någonting





    Om man skulle ut och gå, samtidigt som jag väntar på att carro ska ringa & uppdatera mig.
    Så får det bli .

.. Att ha en sån som du!

 

 Amazing .


17 mars

Igår försökte vi oss på danspasset. men jag stog mestadels och skrattade igenom hela passet. Idag var jag istället taggad för ett aerobics-pass. Men hoppade inte omkring där med ett leende på läpparna som jag hade velat. Det kändes lite halft segt.


Nu sitter jag här och har precis tagit mig en alvedon för jag känner att huvudvärken kommer smygandes. Imorgon behöver jag vara pepp! I sista minuten  bestämde vi oss.. hm.. Nu ska ja intala mig själv att jag är frisk imorgon och att det kommer bli en Grym kväll !



Gästskribenten

Det ryktas
  • Att Malin äcklas av feta människor i cam
  • Att Malin inte vet vad näsan är till för
  • Att det ringer på Antes mobil
  • Att jag inte får Max idag
  • Att Malin sitter på poppen
  • Att om ni har sett den här mannen , ring 08-7020090

16 mars

Nu sitter jag hemma hos ante tillsammans med Linus, framför melodifestivalen.
Kim sally spångan var nyss här och vi såg på någon kass film.


Idag skulle vi ha haft möte, jag visste inte riktigt hur jag kände inför det. men så blev det inställt. Kanske var det bra, kanske inte.. jag vet ej. Det är så snart, så ofattbart. 1 vecka. sen har det gått 1 år. Undra om det är någon som förstår... Det är så hemskt.


I helgen firades sebbe tillsammans med mina tjejer. Lördagen spenderades med mina bästa. Caroline&ante. Just nu sitter jag och saknar henne förövrigt.

& Ikväll ska vi köra danspasset. Hur ska det gå?



12 mars

Nu sitter jag här och känner mig alldeles för ynklig. Vi skulle ha tränat idag. jag&heidi. Men kön på vila var lång och tog för lång tid. vi kom försent, det var fullt. Det gör inte mig något.. För jag känner mig sjuk, igen. hängig. huvudvärk, halsont. Därimot var jag ju inte tvungen att äta pizza bara för  vi inte träna.. Skäms.


Bion igår var bra. och träningen innan var ännu bättre. Lite svettigare. Lite tröttare. Imorgon är det helg, Om jag är sjuk vet jag inte vad jag gör... Det skulle bli en bra helg. Det ska det fortfarande!






10 mars

Igår satt jag och började skriva ett inlägg om vad jag hade gjort i helgen. Då la internet av. Helgen innehöll ivarjefall en kväll med bohmans+ ida,sanna & fest. och en kväll med Josefin.



Igår satt jag på en säng i skarphagen med en stor påse naturgodis, tillsammans med min Caroline. försökte kolla på resor samt sommarjobb. inget av det gick speciellt bra.


Och idag åkte jag till spiran där mina pinglor satt och fikade, innan vi gick & körde ett aerobicspass.
När vi fika fick vi även en varsin biobiljett till förhansvisningen av filmen Shopaholic som är imorgon klockan 6. Hur mysigt?



 

Shoes to die for !

Måste bara säga att Carro köpte ett par 10 cm to-die-for idag! Dem hade blivit mina om de fanns i min storlek. använder du dom inte flitigt vet jag inte vad jag gör...



5 mars

Träffat carro&ems,
Fikat med ida&sebbe.
Solat.























Jag hade svikit mig själv genom att inte tveka en sekund.
Om jag fick chansen. Du gav mig chansen. Men nu är det försent. ("Såna chanser kommer en gång bara, aldrig att dom kommer två") Om jag hade lärt mig innebörden av att uppskatta.


4 mars

Dagen började med en föreläsning, som visade sig vara riktigt intressant. fortsatte sedan med meditation&avslappning med anna, och Världens mest suraste Ante. Sen tog vi oss till friskis och körde step. inte nog med det så gymmade vi efter. Har alltså spenderat över 3 timmar på f&s idag. ändå kan jag inte känna mig nöjd.


Något som drog ner mitt humör totalt, förutom att jag vet att jag måste plugga engelska. var att mitt, & 2 andra kort inte funkade i konsum vilket leder till att jag såklart, inte kan köpa någonting och jag har gått dit helt i onödan. Carro, du kanske förstog mitt sug efter sötsaker?.. Jag var som du var igår, Jag kunde inte stå emot - och jag kom därifrån tomhänt. Jag brukar tro på ödet. Men varför kunde jag inte få mitt godis+naturgodis?




Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.




Ett ord så som sakna är av en hemsk innebörd
när man vet om att du aldrig mer kommer vakna



Mars-månad. 23/3.

3 mars

Jag kom dit och allt jag ville var att vända om. Och Carolines humör verkade heller inte vara bättre än så. Men när jag gick där inne på sol&motion efteråt för att sola, kände jag mig så jävla nöjd! Ett medel-pass, som kan varit det jobbigaste. men så säger jag nästan varje gång..





Ett kunde-inte-varit-mer-ointressant-inlägg .

Klockan är redan 6! Och det känns som den är runt 3. Vi fick idag reda på att vi skulle ha någon slags utbildning i skolan så vi gick inte därifrån förens vid halv 5. jag har aldrig gått i skolan till halv 5! Men tiden gick fort.


Jag är arg för att vi köpt hem mcdonalds som jag inte kan äta för att jag&Carro ska träna om 1 timme.  Trots att jag egentligen inte ens vill. men jag ska. jag måste. Om 15 minuter ska jag åka iväg för att inviga mina nya skor&byxor.


Imorgon är det må-bra dag i skolan. dvs att jag ska köra meditiation&avslappning på förmiddagen och ska till friskis på eftermiddagen.





2 mars

Jag sitter och fördriver tiden med att se på andra avenyn medans jag väntar på maten, som aldrig tycks bli klar. Efter det ska jag till skafferiet där linus ante spångan fikar,och sedan plugga... Jag är stressad .

1 mars

Kvällen igår var mysig men melodifestivalen är riktigt uttråkande så det är inget jag kommer att fortsätta kolla på..  alla tjejer åkte hem vid 10 förutom Carro som följde med mig till Sebbe..
 
Vi möttes av Hemskheter. Min fina underbara vän. Killarna åkte iväg och jag & Carro stannade kvar i lägenheten ett tag. Städade och hade oss för att han skulle bli någelunda överraskad när han kom hem.. dock så visa det sig att han hade åkt hem till hans föräldrar. Typiskt när vi hade gjort mysbelysning.




Runt 12 mötte vi upp ante som var så-full-så-han-inte-visste-vem-han-var. Eller var du kanske en viking? Hur bra mådde han inte... hur mycket spydde han inte.







(Nåt som aldrig helt försvann)

RSS 2.0