NYÅR

Så var dagen kommen. Kevins födelsedag. sista dagen på året. Inatt kunde jag inte sova. nervösnervös, det känns i hela kroppen (magen). Stressad utan anledning. Överbeskyddande förälder. antar att det hör till. Ikväll är alla vänner extra pussiga&kramiga, det har alltid berott på alkoholen.. Men hur mysigt är inte det? Några cider till och man älskar hela världen. särskilt dem som man har runt omkring sig . sprida kärlek! Gott nytt år.







Jag har tänkt på att det här är det fjärde nyåret med tjejerna. säger bara WOW.

some party-pics







Jag funderar på om vi ska göra morgondagen till en dag vi inte minns..

091230

Just nu tittar jag på victorias secret fashion show. they look so fucking gorgeous. Det är förbjudet att jämföra sig med dem!  Idag har några av oss tjejer handlat ordentligt med mat osv inför imorgon. Visst kommer det att bli bra. Det enda negativa är att jag har en fet kompis som har satt sig på min näsa och vägrar att försvinna. När jag gick igenom varuhusen påväg hem blev jag chockad när Erik & Calle var där och sjöng. Självklart stannade jag.






091229

Jag har rensat min garderob, för att få plats med det nya. Nya kläder som man glömt bort att man köpt, dyger fram. Och jag har kastat mer än halva gardroben, det känns till och med bra. Nyår nyår.. Varit så bestämd om att inte köpa någon ny klänning. Varför köpa en ny klänning? att lägga någon energi på att hitta den snyggaste outfiten, de snyggaste skorna.. det har jag lagt åt sidan detta år. Men när man testar sina klänningar och känner sig ful i varenda än. Vafan gör man då. Måste jag springa på stan imorn och köpa en sista minuten klänning. Det kommer bara sluta med att man köper - bara för att! Skit onödigt.. Det sista jag frågar mig själv. Vem är det jag isåfall köper en ny klänning för ? Är det för mig själv, och mitt självförtroende, Är det för att få bekräftelse från vännerna, Eller är det att för att känna sig snygg inför pojkvännen?






Vad som har följt med mig hem de senaste dagarna..

  • mineral rouge
  • ring guldfynd
  • nagellack
  • underkläder
  • svarta knästrumpor
  • skjorta monki
  • tröja monki
  • linne gina tricot
  • väska gina tricot
  • kofta cubus
  • kofta med glitter bikbok

 
 

 


091228

Nu är all jul hysteri över. Men kanske det värsta kvar. all hysteri kring mellandagsrean. Alla galna människor. Jag bara hatar dom! Idag har jag shoppat hela dagen. Nu ska jag iväg och träna för första gången på evigheter. och ikväll ska Jag, heidi, caroline & Ida äntligen se New moon!

091225

Jag& Caroline gav oss ut bland all snö för att träffa personer vi inte umgåtts med sen vi gick i 9an. Och hur kul var inte det. vi hamnade på Cuebar och pratade gamla minnen. Nu har jag precis läst igenom att kort, ett kort från min finaste vän i världen. som innehöll så fina ord så man blir tårögd. Är det sant? Jag älskar oss, jag älskar dig! ♥






Nu ska jag gå och lägga mig med en full pojkvän.


Juldagen

Precis hem kommen från julfirandet hos farmor&farfar. ett hus fullt med barn. barn = skrik. Jag är helt slut. Caroline kommer till mig sen och jag är så glad över att jag inte ska festa ikväll. Imorgon är det jag som är uppe med tuppen för att stå i kö till mellandagsrean, medans alla ni andra ligger och mår förjävla dåligt och tänker "aldrig igen"

 
 


Dagens mest oväntade..

Några glas vin senare: Mamma la snö innanför Antes kalsonger påväg hem från grannarna.

Snart ska vi bege oss mot mormor&morfar i svärtinge.



.. Och senare ikväll ska vi över till grannen.
Juldan imorgon, & jag är nog den enda som inte ska trängas bland allt folk på hugo.







God jävla jul .



<3

God jul darling, ha en bra dag! LOVE U




the gästskribent

Julafton

För en timme sen åt vi julfrukost, och här sitter jag hungrig. är inget stor fan av tomtegröt eller julskinka.
NU ska jag lägga mig i sängen hos Ante som kollar på en julfilm på tvn.


Av mina fina lillebror:




Vad som gömde sig i paketen♥

"jag hoppas du blir nöjd, även fast den kanske är lite böjd
det tog mig timmar att bli klar, men nu är den här och jag gav allt jag har
efter allt som skett, är vi nu äntligen ett
jag tycker du är värd d e mesta, men mycket är dyrt iallafall de flesta
vi får hoppas på de bästa, även fast du inte hunnit testa
men det får vi se snart, annars blir det bart
fast om två dagar är det mellandagsrea och det mesta går att finna, det ända jag hoppas på är att du ska hinna
så du kan följa med mig till min släkt, om du inte så är det ganska fräckt
skit samma i sånt strunt, huvudsaken är att den sitter bra runt"


  



"Den kan vara billig, den kan vara dyr, hoppas du inte spyr
istället för att döda tid kan du syssla med denna pryl
du  blir vackrare ju längre tiden går, så använd den flitigt nästa år"





"det här är inte för någon liten oys, men det är väldigt bra till mys
ta det bara lugnt med stickan, så du inte får en eldsvåda i bröstfickan"





"nu har du hoppats, på att det ska shoppats
men icke sa nicke, du får inte hoppas på för micke
du får saker du har användning för, så vad sägs om ett sugrör?
Nae nu skojar jag bara med dig, men det finns saker som attraherar mig
Så varför inte ge dig det här? Så jag blir alldeles till mig, du vet sådär
Nu får jag önska dig en god jul, och hoppas du får det kul
Det här var droppen, ta väl hand om kroppen"






THANK U DARLING♥


-





Hemma efter en trevlig fika på espresso house. nyår check! Handlade de sista julklapparna, och nu har jag precis läst Antes julklapps-rim, Undra vad som finns i paketen..

091223

Heidi står i hallen och agerar frisör. Som hon nu är. vid 4 ska vi tjejer träffas över en fika och planera NYÅR. Sen, ska jag köpa de sista julklapparna.


 

En dag i stockholm..



När det väl är shopping som gäller så är jag riktigt usel! 50%, och byxorna ovan blev iallafall mina. Inatt blev de alldeles för lite sömn och idag har vi gått lite för mycket. resultera i en malin som är helt slut! ska lägga mig i sängen hemma hos Ante och titta på nya Wallander - Skytten.

Nu slipper jag fler sömnlösa nätter. Nu kanske jag klarar av att sova tillsammans med min baby.


-


 


Jag hittar ingen julkänsla och hur jävla tråkigt känns inte det?
Imorgon är jag i stockholm!

(Blixten på min kamera är trasig)

091220

  

Igår var vi utelåsta.
Idag ska vi klä granen av PLAST!

Öppnar upp datorn och det första jag ser är ett word dokument med en massor fina ord, från en fin människa. från den finaste!

I got a feeling

På några minuter ändrade jag inställning och allting känns inte lika jobbigt längre. Jag sitter hemma hos mig som jag gjort varje kväll denna vecka, men det känns annorlunda - det känns att det är fredag. Och, snart får jag sällskap!

091218

Det är fredag. men även Jul-lov, Självklart bör de firas och mina vänner står säkert med panik just nu framför spegeln och undrar vad det ska ta på sig inför kvällens festligheter. men inte jag. jag ligger här i min leopard-morgonrock, så som jag gjort hela dagen.. som jag även gjort hela veckan.

Jag har ingenting alls att göra, och jag har heller inget sällskap. just nu känner jag bara.. vafan!


Natt blogg.

Vissa saker känns jobbiga. Just nu känns de väldigt jobbigt att jag sitter här och skriver fast att klockan är 1, och jag borde sova för länge sen men inte ens har tänkt tanken.(caroline håller mig sällskap på msn, vi gillar inte ens msn.)
Nyår är också en sak som känns jobbig. Det bör inte kännas jobbigt men nu är det så. Vi vet vad vi vill att våran kväll ska innehålla och det räcker för mig att veta än så länge, MEN, det finns alltid ett men. Men det väljer jag att underhålla. här. Samtidigt vill jag vara hemma och vakta huset och hålla koll på min kära lillebror. Klart jag blir rädd. och återigen kan jag inte sluta tänka på att det bör vara Jag som ska vara här. medans han ska sitta med någon kompis familj och bara.. Va. Jag ska inte behöva höra om att det ska drickas alkohol. för alkohol ska inte finnas med i deras värld. inte än. Jullovet då. Det var inte efterlängtat. men vad fan klagar jag för. Kanske bara för att.. Varje lov har jag lovat mig själv att det inte ska bli så att veckorna bara går. att man dödar tid. jag vill att det ska vara händelserikt. jag tänker inte lova att det ska bli så denna gång. för det kanske inte går att hålla. MEN om jag åtminstone försöker så kan jag känna mig nöjd. något jag kom på precis nu när jag skriver är att detta lov inte är som alla andra lov. det innehåller julafton, massor rea på stan, nyår och allt som hör där till. NU kändes det hela genast mycket bättre.. har nog inte förstått än att allt detta håller på att hända.. Allting det här med julen. men det kommer nog med tiden. Nu säger caroline att vi ska sova, så nu slutar jag. Jag har världens bästa vän ♥

-




091217



Ikväll ska jag göra någonting för första gången på en vecka. inget livligare än att åka till svärtinge och fira min morfar. Erbjudanen ikväll på stan igen, och jag hade gärna varit där. Jag kan nu konstantera att jag redan har haft jullov i en vecka..

h&m paket

Idag har jag pratat alldeles för mycket vilket resulterar att i en ömmande  hals..


Mitt h&m paket innehöll:
  • leopardstrumpbyxor
  • 1 stor ring
  • rosa bikini
  • svart pannband
  • byxor (som ska lämnas tillbaks)
  • 2 julklappar


091216

Jag kommer nog inte besöka skolan innan lovet, vilket iochförsig känns rätt skönt !
På måndag ska jag till stockholm. jag somvelat dit så länge. För bara 100 kr blir resan min. med inte mindre än självaste Åby fritidsgård! De får jag tacka ante för♥ NU ska jag åka och hämta ut mitt h&m paket, exciting. Något jag mer bör göra är att duscha. ni förstår inte hur längesen jag stog i en dusch. Svettiga & Håriga tjejen Malin.  de bjuder jag på.

<3



Jag borde definitivt gå och lägga mig. jag är trött på att ligga inne i min säng hela dagarna men är ej kapabel till att göra någonting annat än att gå från mitt rum -köket - toaletten. Jag hatar att titta på tv, och jag hatar att sitta vid datorn i längre stunder. ändå tvingar jag mig själv. För att tiden ska gå fortare. Jag är inte döende sjuk (som jag känt mig innan) och behöver ligga i sängen, men jag är heller inte så fullt frisk så jag kan lämna hemmet. Jag har tur som har någon som bryr sig om mig. som kommer hit, och håller mig sällskap så fort han kan. Jag uppskattar det. Omtanke.. omtanke, omtanke. Att bry sig om varann. Visst vet man mycket väl vilka det är som bryr sig om än. nog om det.

Mån 9 apr 2007 19:15 (Uppdaterad Mån 9 apr 2007 22:12) Övrigt, 65 läsare totalt

Inbillar mig själv att allting vi säger och gör har någon betydelse
tänker att allting har en mening att det beror på oss, hur vi känner för varandra.
men ingenting utav det är sant. För det är jag, det är jag som känner inte du
och det handlar inte längre om oss, för du&jag existerar inte längre för du valde,
du valde att släppa taget även fast du inte kan nå upp till det för du håller mig fortfarande bunden, men jag kan inte skylla på dig för jag tillåter det, jag tillåter dig att leka med mina känslor även fast jag vet att det kommer krossa mig totalt i slutändan, för är det de närmsta jag får komma dig, så får det va såhär. för jag behöver dig, det gör jag verkligen.


Intalar mig själv att vi har någonting underbart att vi finner något bra i det vi gör,
att det inte kommer några negativa följder utan att det en dag ska vara såhär, fast på riktigt. men jag vet, jag vet att det inte kommer bli så för både du&jag vet vart vi står för det har vi gjort klart för oss för längesen. men varför kan man inte acceptera det. varför hålla fast vid någonting som man endå egentligen inte vill ha, bara för rädslan att se personen med någon annan ständigt finns där? man måste våga chansa man måste tvingas välja även om det är svårt, och om man tar beslutet att släppa taget får man också ta dess följder & konsikvenser. jag ska inte behöva gå och ha dåligt samvete för någonting som Du valt! för det var du, det var du som valde att det skulle bli såhär inte jag. och även om det värkar som om jag kommit över frågan "varför du håller på som du gör", så ska du veta att den kommer upp ständigt för jag förstår inte vad det är du är rädd för, bara för att vi är någonting, bara för att orden "du&jag" får en mening så gör det ingen skillnad för oss, inte när det är såhär. därför förstår jag inte hur du kan låta mig lida och vänta så som jag gör.. för jag vet, att någon gång snart efter denna långa väntan kommer du bara avsluta allting, helt. & jag vill inte vara med om det.


& jag står fast här, för du låter mig inte gå vidare..

Jag älskar dig.

091214

Jag vaknar flera gånger per natt. Sätter mig upp. tänker vart ska jag ta vägen. tänker inte på något annat än hur ont det gör. hur ska jag få det att sluta. Mucoangin, smärtstillande vid halsont. Det är meningen att de ska bedövas men jag känner inte av någonting. jag har valt att inte prata. Ingen hör ändå vad jag säger och det gör för ont. Jag gråter, och tycker synd om mig själv. Sista veckan i skolan och jag hade behövt vara där för att få flera saker avklarade.
Jag ligger i sängen, Kent i högtalarna. Sitter och halvt beställer min studentmössa. hur ska den se ut, vilka färger, vad ska det stå. om jag ska vara ärlig så är jag inte ens redo. inte ens lite. Jag är inte redo för att stå där på trappan och skrika. För jag är ändå inte nöjd med det jag har presterat under dessa 9 år. jag har alldeles för många IGn men ingen motivation till att ta tag i dem. det har jag aldrig haft. jag är rädd. så jävla rädd. Jag är inte redo att ge mig ut i världen. Jag har inget mål. Vad fan vill jag. Vart kommer jag att hamna. måste jag vara kvar HÄR. Jag är för feg.


091213

Jag bär på så mycket ilska & hat.

OCH jag orkar inte.


Min hals är så jävla sjuk. aldrig haft så ont.Åt helvete med det.

091210

På någon sekund fick jag plötsligt väldigt ont i halsen. någon timme senare var jag plötsligt väldigt hängig. och 2 timmar senare på stan ("tjejkväll") var jag plötsligt väldigt varm och svettig. Varför händer det alltid mig. Alltid när något är planerat och Alltid när jag har något att se fram emot. Så blir jag sjuk. Jag vill så mycket. Helst hade jag bara hoppat över hela den här dagen. frästen. Idag har jag namnsdag.

Jag rensar bland mina skor...


Mellan 40-50 skor låg och skräpa i skåpet.





Sanningen är att de flesta åker i en kartong rakt ner i källaren.

091209

Önskar jag kunde förklara hur jag kände utan att behöva skriva några ord.  har suttit här länge nu, och försökt komma på en början. "Jagär så jävla pissed off", "Im soooo sad", "Jag är på så jävla dåligt humör" Vad låter bra och inte töntigt? Exakt, inget av de. åt helvete med det . Jävla jävla fan.

Natta visade mig för ett tag sedan att det faktiskt fanns någon där ute som kunde förklara med ord vad jag en gång kände,känner. vad vet jag. någonstans hugger de till iallafall och jag känner igen mig i varenda ord. Idag när jag går in på nattas blogg så ser jag att hon-som-förvandlar-känslor-till-ord med ett annat namn michaela forni har släppt en bok.. En bok om kärlek.





Nu kom min fina pojkvän och pussa på mig. Han är värd de bästa.

091207

  •  Skolan = tråkigt så inihelvete. ångestframkallande. deprimerande.
    Vad fan gör man? Vad fan skulle jag göra utan dig? Jag får stå ut..

         


          Ge mig helg & lite hugos för första gången på evigheter.


091206




Igår träffades jag josefin & caroline hemma hos Josse.
Idag såg jag & ante luftsslottet som sprängdes. betyg 3/5

091205

Här sitter jag med en kopp te, för att hoppas lindra halsen. En ipren för att lindra min träningsverk i armarna, sen är jag fit for fight. Jag var nyss ute och mötte upp en jätte snäll gubbe. han hade min plånbok vilket jag inte hade en aning om. tur att jag inte hann att bli ledsen! Idag börjar jag klockan 1.

idol 2009

Idol, jag dör. vad gör jag här hemma när jag vill vara inne i TV-rutan. jag bara gråter,gråter,gråter.. inte nog med det. westlife. ae. Heja tove&erik !

091204

Just nu är jag helt slut i kroppen efter dagens jobb. Hur kunde jag tro att jag skulle orka med att dansa på otten all night long. Nu blir det iallafall inte så, av många olika anledningar. tråkigt kan man tycka. men det kommer fler helger. Imorgon är det jobb igen, i nyköping denna gång! Julbord tror jag..



Lova att alltid vara Du.

Det fanns en tid då du var det enda jag kunde förknippa med glädje.
När mamma bad mig att tänkte på saker i livet som gör mig glad,
Var mitt enda svar: Caroline skogh. Så mycket betyder du för mig.





För du är det finaste jag har.


Andreas Åberg♥






Älskar att du ser mig
så som ingen annan gör


You say it isn't right, And I've got someone waiting too

När jag väl börjat kan jag inte sluta. jag sitter fortfarande och lyssnar igenom mina gamla spelningslistor. Mycket bättre än dom på spotify och det är mycket mer känsloladdat samtidigt som jag sitter och sjunger med i varenda låt.  Imorgon är det jobb och utgång på ingång. Det ska bli så kul.



091202

Imorgon är de saco-mässan, och Ante är sjuk, jag dödar honom om han smittar mig till i helgen.

091201

Sitter här och lyssnar på min första spelningslista som jag skapade på denna dator för flera år sedan. Vad det återskapar minnen. hälften av listan innehåller svensk hiphop som dock är raderat. Kan ha något med att göra att jag insåg att det var riktigt kasst. och att jag skämdes. samtidigt behövde jag rensa någon gång för länge sen. Kvar är bara de med texter som satt sig djupt i hjärtat. Kommer ni tillexempel ihåg sober - hora, big rob - min soulie , adelaida, le igen Och kanske dom finaste You're my sun & Missing you Fan vad vi satt i skolan i 9an och grät till den sistnämnda.. Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Det finns så många fler..



Idag fick jag träffa min bästa vän. Slutade med en fika på fräcka tillsammans med Carro&Heidi. ♥ Har även fått reda på att jag ska få jobba i helgen. det återstå att se hur det går.



RSS 2.0