MONKI/BIKBOK


Total missmatchat men fan vad jag är sugen på  det där (billiga) linnet från monki.

10-04-29

Tankespridd och sängliggande med huvudvärk. En sån jävla huvudvärk.

Det värsta av allt är att jag känner mig så jävla känslokall. Ett litet sms hade gjort sådan stor skillnad..


10-04-28


Nationellt prov, Eng B imorgon och jag är rätt nervös med tanke på hur det gick sist. Solat, sätt på filmer och en tripp till myrorna är vad min dag innehållit efter att bara ha gått i skolan från klockan 8.20-09.30.

PARTY/PICS



103 år.

Och så var även denna dagen kommen.
103 år. Vila i frid.

10-04-27

Agerat foto-objekt. Suttit i en frisörstol ännu en gång. Gått promenad från vilbergen till stan - från stan till fräcka - hem. Umgåtts med Heidi och fikan på fräcka var med B-friend♥


10-04-26

22 minuters solning. (shopping). Suttit i frisörstolen och låtit Heidi pilla i mitt hår. Årets första grillning.


VADSKADETBLIAVDIG?


10-04-24

Sitter och blöder på ungefär 5 ställen på benet medans jag försöker komma på kvällens outfit. Först ska vi på någon lokalfest med middag och sedan utgång.

10-04-23

Jag kom dit med inställningen att jag skulle åstadkomma något bra, kom därifrån med ett stort misslyckande på mitt samvete. Detta var viktigt. men, vad gör det om 100 år.. Ikväll ska några festa, och några andra ingenting. Jag är en utav dom som ska göra ingenting och det känns jävligt skönt. Nu ska jag gå och möta B-friend vid konsum. Imorgon ska vi upp tidigt och fara till IKEA.



DRIVE IN BIO.

En snabb vistelse till hageby med tjejerna och sedan Baksmällan tillsammans med Ante på Mediamarkts parkering med gratis cola&popcorn, med Ida och John i bilen brevid. Jag är frusen så nu ska jag gå och lägga mig. 5 timmars nationellt prov väntar imorgonbitti.

10-04-22



Tre guldtior. Som jag har suktat efter detta & Där hängde det på rea.

JOEL KINNAMAN



Åh. detta hittade jag på blogg.se förstasida. Vackert.


10-02-21

Jag vill så gärna ha något att skriva men det står still. Hela eftermiddagen/kvällen har jag legat i sängen och hela dagen har jag agerat brandman samt lärt mig HLR. Visste ni att det är valborg nästa helg? Det hade jag missat. Överskattat, som alltid. men mysigt som tusan. Förra årets firande skulle  bli hur bra som helst, men det slutade med att vi satt där i mörktet, och sjöng för oss själva, dansa lite och låg på golvet. Innan dess hade vi lyckats att grilla, visa oss för månen, basta, vissa bada. Bada?! Nu ett år senare, en vecka innan valborg snöar det. Kvällen sluta utan ström och vatten som läckte. jaja..

 




10-04-20


Rullstol på stan. Fika. Möta upp Ida. Fika nummer 2. Shopping? Nja..  Jag är förälskad i mina nya byxor.

10-04-19




Monki 200:- / Lindex 9.50:-
Tripp till Linköping. shopping. Mina favoritbyxor var på rea, likaså halsbandet jag kollat in hur länge som helst. burgerking. tillbaks till stan för att köpa min andra,blivande studentklänning. Angående skorna nedanför. Dem är för stora, jag vill ha dem i storlek 36, som nyligen tog slut på hemsidan.. igen.


10-04-17

Igår var det bowling&hugo till stängning. Idag gick jag upp tidigare än jag ville för att bege mig ut till svärtinge och fira min gammelmorfars 103 års dag. Smörgåstårta till frukost (som jag inte ens gillar). Thaimat till lunch. Och ikväll blir det tacos hos Ante. Jag är helt slut, antar att det beror på gårdagen.

10-04-16

Vinet är inköpt, håret är klippt och fixat (utav heidi) och snart, inte för att jag har börjat gjort mig iordning än, ska jag bege mig hem till Linda.



VÅFFLOR/PLUGG


Vi har precis ätit våfflor. Jag försöker att plugga men det står still. Jag vet verkligen inte hur man gör. Äntligen fredag imorgon och jag hade mer än gärna stannat hemma i sängen hela kvällen med en chipspåse. Men vi vet alla att så kommer det förmodligen inte att bli. Det pratas om bowling,hugo. Har jag orken?


10-04-15



Känner mig som. vad vet jag. trött efter att inte sovit ordentligt på hela veckan. Idag övade vi på studentsången i aulan. jaja. det är nära nu. Snart ska jag ta cykeln till tandläkaren och sedan ska jag plugga tills jag somnar.


10-04-14



Promenad till och från stan. glass x2. fräckas uteservering med en fin vän. halvars med pojkvän.

10-04-13

Kort pass på friskis. Besökt solarieöarna. Sallad från Paus i solen och en timmes promenad med Natalie.


10-04-12



Idag har jag varit på intervju så nu håller vi tummarna. Annars borde jag suttit på en uteservering för att nyttja vår solen, enligt smhi ska vädret hålla i sig så det kommer fler chanser. Helst fräckas för en greken eller en god sallad. Varför har inte Paus uteservering? Deras sallad slår allt. Nu måste jag plugga. Har alldeles för mycket att tänka på dessa dagar, i veckan ska man ha sökt in till högskolor osv men vad gör man när man inte vet vad man vill med sitt liv? åh hjälp.


HALVARS


10-04-11




Det är dagar som dessa när magen vänder sig utochin som jag inser varför jag avstått för att festa två dagar i rad. Snart kommer Caroline och hämtar mig så åker vi till halvars för att utnyttja de få timmars sol som är kvar.


Back on track?

Åhå. de blev inte som jag ville, så nu ska jag göra något som jag inte gjort sen jag fyllde 18 år. Festa två dagar i rad. Wish me luck. Men som tjejerna sa igår, så är jag nog den som beger mig hemåt först. igår hade dem dock fel då vi gick tillsammans uppför drottninggatan, hungriga och ont i fötterna. Vissa gick tydligen barfota..


10-04-10




Då är frågan. Vad gör vi ikväll. Favorit i repris eller tar det lugnt, Jag röstar på det sistnämnda.

10-04-09




12.00  ringde klockan och tjugo minuter senare satt jag på spårvagnen, påväg till stan för att besöka solarieöarna tillsammans med Heidi,samt träna och fixa mitt hår. Nu ska jag snart bege mig till kvällens förfest.


Thoughts.



Bilden får mig att tänka på vänner. lycka. festival. det sistnämnda har jag ingen förklaring till varför. Men jag skulle gärna vilja uppleva de 3 samtidigt. Aldrig har jag velat åkt på någon festival lika mycket som på peace&love i somras. i år känner jag inte samma behov och jag känner mig inte lika extas över tanken. (Men jag hade inte tackat nej.) Jag sökte på "världens bästa spotifylista" i brist på fantasi och inspiration, men jag kan inte hålla med om att den var världens bästa. för mina har faktiskt varit bättre, Innan jag tröttnade på dom. Luddigt och tomt prat, känns nästan som om jag pratar med mig själv men att jag samtidigt skriver ner vad jag säger, och tänker. Ikväll är jag ensam. Vilket märks. Det är då typiska-såna-här-inlägg publiceras. men fan. jag älskar det. jag skulle kunna skriva hela natten utan att komma fram till någonting, och utan att ens försöka göra det.


10-04-08



Kvällen har spenderats i Alexandras säng tillsammans med två vänner till. Ett glatt överraskat mail låg i inkorgen i väntan på att få läsas när jag kom hem. Natalie behöver hjälp med morgondagens klädval och jag kommer på mig själv med att hon borde hjälpa mig istället. Och jag är så nöjd för jag har en fin blå klänning som ligger i en påse på sängen och bara väntar på att få bäras i sommar tillsammans med bara ben.


10-04-07




Shutter Island 21.00, försenad påskpresent i hopp om att vara en god flickvän. Vi tar och hurrar för att min webcam tar såna bra bilder och att min digitalkamera precis dog. (Varför låtsas jag att den vore bättre?) yey.


10-04-06


Plankstek.shopping.baguette & allsång i bilen. Dessa skor får representera dagen.


BLUE/SHOES



Jag har fastnat för skor med färg överlag men speciellt i färgen blå. Dessa ovan skulle gärna få stå i min skohylla, bara för att jag skulle få chansen att titta och känna på dom.


10-04-05

(Det värsta med påsken är all godis som man äter i flera dagar framöver fast än man inte borde. Man låter de äckliga godisarna ligga kvar i påskägget, men efter några dagar intser man att även de tagit slut. ) Idag har vi besökt solarieöarna i hopp om att få färg på denna bleka kropp. Imorgon åker jag och tjejerna på ett impulsivt besök till huvudstaden. Nu sitter jag och försöker betala en (försenad) faktura över internet. gah. jag ger upp. Sängen lockar men innan det måste jag duscha. Imorgon ska jag till tandläkaren innan jag blir upphämtad.


10-04-03

Får en sån härlig känsla i kroppen när jag vaknar utav att solen lyser in i hela rummet, även fast det första jag gjorde var att gå till mamma och säga att jag behövde en sån där "the bitch is sleeping" för ögonen, eller en svart rullgardin istället för vit. Snart ska vi iväg till farmor för att leta påskägg med resten av min släkt. Ikväll blir det förhoppningsvis fest på något håll. hemmafest/utgång? Caroline är även hemma!


IDA/MATLAGNING

Telefonen ringer och det är Ida i andra änden.. Hon ska precis gå av spårvagnen och frågar vad jag gör. "Är det du som går där?" Jag ser ett välbekant ansikte, och visst var det jag. Inte hade jag en aning om att hon menade spårvagnen vid den hållplats jag stod vid när jag sålde min skjorta till Felicia. och inte visste jag att hon var påväg hem till sin mormor som bor på samma gata som jag. Slumpen gjorde så att vi hamnade i mitt kök och lagar till en middag av världsklass, medans vi tvingat mamma att gå ut och fira sin&kevins 10 års dag. Ikväll är det chips och dipp.

10-04-01


P å s k l o v . Tiden går alldeles för fort, och snart står vi där på trappan och sjunger om studentens lyckliga dag.


HOFFMAESTRO

 
 


RSS 2.0