28 februari

Nu sitter jag här och väntar in tjejerna som ska komma hit och se melodifestivalen, och för att heja på jimmy adam gonzalo! Senare ikväll ska jag nog iväg till Sebbe där Ida.s befinner sig.


Om gårkvällen var lyckad eller ej kan jag inte säga. Det var något mittemellan och vi var lite varstans.


 

Mina Bästa.

-

Kan inte hålla kvar
Rädd för att förlora

27 februari

Igårkväll var jag helt säker på att jag hade åkt på en förkyldning igen,  men idag mår jag bättre. Tur är väl de, För ikväll ska jag ösa,jag vill ösa jag Måste ösa.


Om 40 minuter ska jag vara i skolan för att ha 1 lektion. efter det ska ja ta mig ner till stan och sola för att få lite färg istället för att vara det spöke jag nu är .





I never meant to cause you trouble
I never meant to do you wrong

Well I´m not your baby, no more

Jag&carro fick för oss att åka till maxi då vi trodde att det hade öppnat en massa nya butiker, och jag tänkte att det skulle vara jättemysigt att åka gå omkring där. men med ont i fötterna och inte det bästa humöret, med inte allt för många nyöppnade affärer så var det inte en höjdare.


Innan det gick jag till åhlens för att hälsa på min saknde fina tjej Ida.s, och NU sitter jag här med halsont samt huvudvärk som min bror går omkring här hemma och smittar omkring med. jag vägrar att bli sjuk igen.






vill inte vara med
kan inte vara utan

26 februari

Idag slutade jag klockan 12. nu sitter jag här för att fördriva tiden tills Caroline slutar så jag kan träffa henne.

Sålänge kan ja passa på att berätta vad jag har gjort.
Jag har varit i vingåker, kom endast hem med träningsbyxor+skor. Har varit i stockholm med klassen i tisdags. Besökte fryshuset, riksdagen (kan varit det tråkigaste...) Och dramaten för att se en teater med morgan alling - fullbokat. Även fikat med josefin som, var allt för länge sen. Och så har jag köpt ett par to-die-for ! Jag är så glad. dom är mina. mina nya skor. Även 2 tröjor på monkirean, 20 kr styck.


  

Min bästa vän Caroline


22 februari

Nu har jag suttit här i över en timme, med detta inlägget öppet för att komma på någonting att skriva. Men det står still.




Jag ger upp. Jag lever iallafall.

18 februari

Imorgon är det redan torsdag vilket innebär att lovet snart är slut.
 
Imorgon ska ja ta mig till skolan för att fortsätta att plugga matte. Och ikväll har jag myst med mina tjejer hemma hos linnea. Vattenpipan var tidigt med oss i år men det varade inte länge eftersom det är så kallt ute .





IT'S A NEW DAY !

I woke up this morning, feeling alright

I've been through the heartaches
And lived through the darkest days

If I made it this far,
Well then hey, I can make it all the way !




Those dancing days

Dessa dagar har innehållit fest med linnea och alexandra. en välbehövlig fika med mycket skratt tillsammans med carro på fräcka. att ha blundat igenom fredag den 13 på bio tillsammans med linus och ante. Stan&fika med mina tjejer, samt bastu med ida m.m. Och som rästen av veckan så har den innehållt Lovskola.

Nu väntar jag på att carro ska bli klar så att vi kan traska ner på stan, eventuellt träffa linn och på att få träna !





14 februari

Och så är det alla hjärtans dag igen. Förra året  var en surprise.. oväntat, men mysig. "Im not ever alone, you're not ever alone" Jag var så glad över att inte ha behövt spendera den dagen i  ensamhet. På något sätt kändes det som om jag hade övertaget, jag kände mig stark.

Som tur var är det lördag idag.  Och att det idag är alla hjärtans dag rör mig inte ett dugg. Jag tänker inte på det och vill inte göra det heller. Vad tjänar jag på det?

Men efter att ha myst denna dag, i flera år. Så vill jag ösa, jag vill ösa som Aldrig förr!




Igår gjorde jag också något oväntat, jag och min lillebror spenderade våran fredags kväll hos våra kusiner med släkten. Och jag har världens finaste små-syskon.




Tonight we will deny, that time is passing by
It's leaving you and I to...

10 februari

drömmen,mötet,besatthet, längtan .
Jag skulle göra vad som helst. På något sätt känns det som om jag alltid kommer vara fast här. Det går inte frammåt. Samtidigt har jag lärt mig att försöka att inte se tillbaks, men jag har fastnat någonstans därmellan.




Jag är SJUK!


Jag ser dig framför mig, du ger skratt, du bringar glädje

För några sekunder känns allt så självklart.  Likt en stöt som går igenom kroppen och sedan lämnar ett avtryck av tomhet. Verkligheten hann ifatt mig för några sekunder..

Du fanns här, nu är du borta.



9 februari

Skulle jag vara lat? ;) Jag tog mig ner till friskis, SPRANG till spårvagnen, för att träna ett medelpass med Carro. Det var det jobbigaste passet jag kört (nej jag har inte kört så många) ÄVEN fast jag var sjuk. ;) Kanske inte var det bästa, då jag mår ännu sämre idag. men jag hade blivit sjukare i vilket fall som helst.


Inte det bästa tillfället att vara sjuk på heller. Sista veckan på praktiken och jag har en massa att göra.






Det sägs att du är riktigt snygg i håret min vän!

8 februari

Kan de va så att jag håller på att bli sjuk igen. Jag som Aldrig är sjuk. nej men nu börjar jag bli riktigt trött på att vara sjuk varannan vecka .


I fredags var jag ida och carro hemma hos mig , i all hets, TROTS ingen stress? Innan vi begav oss på 18års fest.

 


Igår mös vi framför melodifestivalen jag emma heidi och carro.
med Något för mycket chips och dipp.

Ångest idag. tror ni inte jag sitter och äter på dem även fast jag absolut inte vill? MEN klockan 6 ska vi träna .




But now the prom queen the prom queen
is crying sittin outside of my door
she never know how
how everything could turn around / Lil wayne


let it rock

Egentligen har jag inte tid att sitta här, ändå gör jag det. Igår var jag på stan med carro och fyndade. Idag är jag stressad... nej ja kan inte skriva mer, ikväll är det ÖS hur som hellst .




4 februari

Gårdagens praktik bestod endast av att gå fram och tillbaka till lagerlunda för att åka skridskor, att bära tunga påsar och väskor och att rulla rullstol uppför en brant backe, vilket känns idag i både armar& ben... blir inte bättre av att jag vet att jag och carro ska träna klockan 5.

Träffade även Sanna på stan, och josefin.




No one ever takes your place,
No one really smiles quite like you

1 februari

Det tar emot att säga att ja har haft en bra helg (Som jag verkligen har!) när jag mår som jag gör idag. Ja får väl säga att jag mår som jag förtjänar. Men en baksmälla som denna har jag aldrig varit med om.. Jag har iallafall fått känna att jag lever, dock känner jag mig inte levande idag.






Ikväll blir det bio men jag vill egentligen bara krypa ner under täcket och sova.

RSS 2.0