090531

Har tagit vara på solen, har druckit öl cider vin & drinkar. ätit exotisk planka. grillat. gårdsfest. All min tid har spenderats med andreas.

Nu väntar jag på att vi ska åka och äta.



It hurts so bad
just like I knew that it would
but I'd do it again, I'd do it again if i could

090528

 



Idag har jag hittat flera stycken to-die-for. Hur höga som helst och jag blev tillochmed lång! Dom har inte följt med mig hem. inte än. men jag hittade mycket annat . blir så lätt att man bara köper på sig saker när allting kostade under 50 lappen. När man sen räknar ihop allting så har man gjort av med mer pengar än man räknade med från början. Köpte heller inte med mig en klänning hem vilket var tanken.


 

090527

Igår var det meningen att jag josefin och carro skulle ha picknick i strömsparken. Redo med cykeln och allting, började det såklart regna. så vi fick ta våran picknick utanför josse. funkade det med.


Idag hände något som kanske inte få hända. På bildlektionen var vi nere i hamnen för att måla grafitti. Det bara öste sand och grus på oss och jag har aldrig hatat vinden så mycket som då. (Jag har sand i hela huvudet, ansiktet håret.)Jag fick för mig att spotta, sagt och gjort. Bara det att en fet vindpust kom och blåste med sig mitt slem... på min lärare som stog några meter bort. de va ju bara att gå fram lite diskret och försöka få bort det. och be om ursäkt. right!

Egentligen skulle jag träffa caroline idag och leta efter en klänning. men jag var barnvakt. Vi skulle till folkparken för det var våravslutning för vittra. köpte med mig fika så gick vi dit och satte oss. tittade mest på när alla barn och vuxna lekte lekar. mysigt.


Men imorgon, då ska jag göra av med pengar.




090525

Igår satt jag som fastklistrad framför antes laptop från klockan 19.00 till efter klockan 24.00. och det gav resultat. Idag, med en sån nöjd min som möjligt. lämnade jag in 7 arbeten. Och det gick så lätt!




Idag efter skolan gick vi till folkparken och invigne studsmattan tillsammans med alla småbarn. Efter det var de tacokväll på eneby, brännboll tipspromenad samt käk&fika. Och nu ikväll har ja för första gången solat på meddo. i 8 min.






Imorgon är det leka på himpafältet som gäller och sedan folkparken hela dagen för att träffa på våra nya classmates till 3an. Jag ska fan inviga shortsen..

090523



Måste sluta tänka
blir bara förbannad

Ni suger !

090522


Ikväll ska jag vara hippie, hur ser en hippie ut? Jag satsa på att ta på mig samma kläder som caroline.. kanske blir bäst så. lite tråkigt, men. bäst så. desutom kommer jag någ vara sneppet värre i mina gula tights. Jag vill inte visa mig ute bland folk ! Nu, ska jag sätta på mig ett fejk smile och bege mig. Är nämligen sur för jag har ingen aning om var jag har lagt min dricka. och jag kommer inte att finna de heller. Adjö.




typ såhär sur.

090521

Igår var vi på bio tillsammans med carro&marcus, såg filmen knowing. Att rekomendera.

Idag åkte jag och min skrutt ut till maxi och köpte oss ett par likadana jeans för bara 209 kr! Skitsnygga.
Jag har ätit grillat. Jag ska chilla. chilla loss. väntar på folk. hehe.



090520

Jag har nyss fått genomlidigt en massage av någon tjej. Pain.


090519






Trots min dåliga start på dagen så slutade den bra. Jag tog cykeln ner till stan för att möta upp heidi&linnea. Vi gick ut och gick  i ca 1 timme. efter det satte sig jag & heidi i en park och bara snacka skit i åter igen en timme. It was great !

-

En sådan dag man bara vill spola över....

090518





Idag har vi varit duktiga och tränat, jag&caroline. även heidi överraskade med att vara där. kul&svettigt.


Some things we don't talk about, better do without, just hold a smile

Imorgon börjar mitt nya liv.
Nej jag säger aldrig så, inte alls en gång i veckan. klarar man det någonsin?






Nu sitter jag här, ensam.  Det är skönt att vara ensam. sitter och lyssnar på lugn musik. Like old days.
Lyckades vakna vid halv 2 idag. Inte pepp på att sova och inte pepp på morgondagen. Imorgon ska de tränas & solas. bestämde vi åtminsone förut idag. Man vet aldrig.





17 maj

Som förra söndagen, så var vi idag på färgagården för att hälsa på min bästa vän. vilket innebär att vi gick strömmen runt. skitmysigt och bra väder. Därimot tittar jag på väderprognoserna och det ska bli regn imorgon . Orkar inte bry mig. Måste hitta mitt vita paraply bara.






16 maj

Igår började kvällen hemma hos fille tillsammans med han poppe& ante. Vidare hem till jeppe&ida, för att sedan åka hem till sunkan som hade småparty. Trevlig kväll. Snart ska vi ¨åter igen hem till Fille för att fira att han fyller 18 jävla år imorgon! GRATTIS.




15 maj

I onsags hann jag med att träffa linnea och heidi innan jag skulle vara barnvakt. Vi satt och snackade skit och jag tyckte om det massor.

Igår träffade jag en nästan-sur-caroline. Innan det var de orientering i lillsjöng. för mig och mina grabbar gick det skit bra!







Världens finaste vän.


12 maj

Helgen
minneskonsert. linus 18år. För lite vänner, närmare sagt ingenting alls. (Ida stenberg är ett undantag♥) en för full andreas. Några timmar söndagsmys med min caroline. Promenad vid strömmen & glass på färgargården.



Idag har jag ätit korv&potatismos 2 gånger. Mer än vad jag äter på.. månader.
Jag har varit i stadium arena för att ha friidrott. Jag har hälsat på en ängel.



+ Jag gjorde prövningen och fick godkänt i matte A
- Osäkerheten som dagar som dessa kryper sig igenom kroppen



 


7 maj

idag har jag träffat Carro en snabbis på stan, efter det gick jag hem till ante som hade fixat käk till oss! Hur duktig som helst. Efter det åkte vi till skolan för att gå på en teater i aulan som handlade om autism.


Kan även fått med mig världens skönaste tröja hem!

 


Imorgon är det fredag, redan(!) Och er mina vänner har jag inte sätt eller hört något ifrån på år & dar, whats going on?


Ni har väl inte glömt våran ängel?

Du fick fram en sida av mig jag inte visste fanns
(den energi du gav mig)
En sida, av mig.. som inte kommit fram,
sen den dagen du försvann.

 



Ni vet en vän som får en att göra de allra knäppaste sakerna?
En som man göra galna saker tillsammans med, Jag saknar en sådan. dig.

4 maj

Idag har jag solat, bastat och gjort ett försök till att plugga. Försöka får duga. Imorgon har jag bokat ett aerobic pass, fan vad längesen det var ! fy på mig själv och mitt pluggande och skäms över min träning!





3 maj

Just nu sitter jag hos Ante och tittar på wipe out, innan det åt vi grillat! I fredags åkte vi till en villa i hageby tillsammans med ida&jeppe, grillades hamburgare & korv, när det sedan var dags för oss alla att åka vidare på fest i lindö så valde jag&ante att gå hem. tydligen ett bra val vad jag har hört.
Igår var det 40års kalas. Efter det satt jag bara ute hos mina grannar och drack vin/öl resten av kvällen.  Någonting annat hade jag inte humöret eller lust till.





På valborg hade vi inte turen med oss. till slut hade vi ingen ström och inget vatten vi kunde använda. men det var mysigt på sitt sätt. där satt vi med tända ljus i hela huset och försökte få upp stämningen med sånger. vi hade iallafall hunnit med att basta, och grilla!

RSS 2.0