Shop online

Har precis beställt en massa från h&m. Kul nu. inte lika kul när jag ska betala.
Jag vet inte längre om det är humöret som avgör musiken, eller musiken som gör humöret.
Fan. nu fick jag ont i magen.


091130

Jag sitter brevid en kille som läser en bok. sin första bok genom tiderna och han är helt fast. Snabba cash. Han ägnar mer tid åt boken än åt mig. Vad har hänt ? Snart ska vi ut till bastun, och ikväll ska vi på bio. Skulle så gärna vilja säga att det är Neew moon jag ska gå på. men nej. Luftslottet som sprängdes. Jag har inga bilder att dela med mig av för jag sitter inte på min dator, och jag gillar inte min kamera längre.

091129

Nu är helgen slut och besöket från sölvesborg har åkt hem. Igår var Kalle baah i flygeln. Jag trodde att jag var nykter, men insåg idag att det var jag inte. Ett ivrigt samtal till Caroline och jag var hemma hos Ante. medans alla andra var kvar. men inget mig emot! Idag har vi firat hans syster och nyss åt vi tacos. Skola imorgon för första gången på 6 veckor och för första gången på länge har jag söndags-ångest. Samtidigt som jag undrar. varför. var de alkoholen som tala eller var det Jag? Varför lär jag mig aldrig.



Ska vi gråta tillsammans till detta framträdande?


Hur humöret påverkar musikvalet..

Det är sån skilnad på vad man lyssnar på för musik beroende på humör. Igår satt jag på youtube och lyssnade på saddest songs 2009. Idag är jag tvärtom.




091126

Försöker skriva en julklapps/önskelista. Men vad önskar man sig? Jag vill komma på alla möjliga saker. Men varje år. oavsett födelsedag, julafton så står det bara en sak på min lista: Pengar. Trist. Imorgon avslutar jag min 6veckors praktik. Jag brukade längta efter skolan men jag vill inte tillbaks. Vill inte ta tag i all skolarbete som tynger mig. Andra funderingar. jag vill ha kort år. kanske axellångt. men skulle aldrig få för mig att klippa av de igen.



  

091125

Snart ska jag iväg och träna. träningsvärken sen gårdagens gym&friskvård ska vi inte tala om. Vill man vara fin får man lida pin. nej. att bli smal förtjänar jag inte ens att drömma om längre. Hur som helst. Lägger upp lite bilder från halmstad för att återställa minnet, och för att känna att det faktiskt fanns ett ljus. i denna gråa och tråkiga vardag:




 

That tonight's gonna be a good night..

Sitter och lyssnar på Meet me halfway med Black eyed peas. men kan inte undgå att sätta på I gotta feeling. jag får som ett pirr i kroppen och vill stå och dansa i timmar på ottens dansgolv till just den låten. Inte denna helg. men kanske nästa. jag hoppas på fredagen. I helgen ska jag se Kalle baah i flygeln. medans min älskade vän är på spa i göteborg. Varför skulle jag vara avundsjuk?



För att hitta denna bild gick jag igenom Halmstad-mappen. Och det gav mig den där känlsan. man vill tillbaks. som en klump i magen, men på ett positivt sätt. Kommer jag någonsin uppleva såna underbara dagar igen? Lycka,frihet.

091122

Igår ville vi vara på hugo men rörde oss knappt från lilla dansgolvet. otten. Jag minns inte varför jag gick hem. jag minns inte att jag sa hejdå till mina vänner. men jag minns att jag hade jävligt ont i låret. likaså idag. och jag hittar, ett stort blåmärke. undra vad jag har gjort. Och är det inte alltid så.. att den där sista drinken borde man inte ha druckit. tur att jag delade med mig till Sanna. slutade illa nog.. MEN. fan vad roligt jag hade!

Idag har jag sätt idolerna.
Nu sitter jag i antes säng och har precis kollat klart på gossipgirl.

091121




Snart ska jag bege mig till Heidi. Utgång.
Idag har jag strosat omkring i maxi med ante&marcus. Igår köpte jag ännu ett par legins & en tröja.





Jag måste lära mig att göra kollage..



30% på bikbok, och jag köpte mig ett par leggins. Även dessa med "diamanter" från gina. som jag behövde ta hem och känna på lite för att bestämma mig om dom är snygga, eller ej. kan inte riktigt avgöra..


Denna dag har inte innehållit något mer än..

  1. Öppet hus. praktiken(vittraskolan)
  2. Tränat på friskis&svettis med baby♥

091117


 

Försöker skriva någon slags kärleksförklaring till er två som misslyckas. men tack. Någon timme på fräcka och jag mår mycket bättre! ♥


Take this heart, and make a dream come true




Jag är en riktig bitch att ha och göra med just nu. vill bara lägga mig i sängen, åka till mormor. eller fortsätta lyssna på john ME - paris. Men... nu sitter jag här. för dom åkte precis, och jag har planerat annat.





Paris & Love is my drug
"I won't say that I'm unhappy with you
I won't say that I don't know what to do"


091114

Vad kan man säga om gårdagen. vi firade en 18åring. lokalfest. mycket folk. eller? bråk. nyktert VS. onyktert. men vad gör det ! Ikväll ska vi till svärtinge. till min fina Ida.



 


3 för 49:-


Denna känsla var längesen, och jag delar den med denna låt. om och om igen.



Kladdkakan blev inte kladdig och det känns inte som i dikten.

.

Jag är inget utav det där jag vill vara
impulsiv, pigg, positiv,

att leva livet
livsglädje .
Att det är värt varenda dag , varenda sekund.


Jag är allmänt tråkig!
och jag hatar tråkiga människor.



091112

Idag har jag överraskat i köket. igen. Bakat. för första gången i mitt liv. kladdkaka. gick efter 2 olika recept. Nej, dom var inte ens likadana. hoppas det blir bra.


 

För din skull ♥

gossipnorrk.

En underhållande blogg...
EFTERSOM, jag inte var i den - än så länge.
folk blev som hysteriska. och pga det. har jag nu längre inget roligt att läsa om.


091110

En tråkig dag som har innehållit det mesta.

  • Praktik
  • Tandläkaren. Pga fåfänga.
  • Velat döda någon. SÅ förbannad!
  • Fått ett eget träningsschema
  • Träffat C.S
  • Kommit hem tomhänt från stan!
  • Överraskat i köket.








091108

Förfest med kortspel, singstar & aerobicsuppvisande(åtminstone ett försök till). Lyckat.  målet med kvällen var otten. några försvann lite för tidigt men vad gör det med fötter som ömmar så man knappt kan gå. Jag föreslog att bli mött av A med foppatofflor till mig. men fick skjuts. Bästa. Idag stod firande av fars dag på schemat, hemma hos farmor. klockan 2. blir väckt av att mamma förtvivlat ringer på antes hemtelefon. klockan.. ja, 2. upp fort som fan, &ta bilen till svärtinge. Maten blev vår frukost,lunch,middag& kvällsmat.



091105

Jag har gett mig in på att göra ett hälsoarbete, som är något. ÅR. försenat. och fan vad jag blir trött. Snart kommer jag somna här sittandes i sängen. kanske därför jag aldrig pluggar.
men jag tror jag vet sanningen. jag gör det inte, för att  det är något jag blivit tillsagd att göra. då lägger jag det åt sidan även fast jag vet att jag gör det för mig och inte någon annan. som min lärare säger. det blir inte gjort förens man känner att man har kniven mot halsen. då jävlar. fan vad kass jag är alltså.

Imorgon har jag varit hemma i en hel vecka. en hel vecka har jag spenderat i min underbara säng. men inte bara det. i en hel vecka har jag ätit förjävla lite för att vara mig, fan vad nöjd jag är. nu är jag dock frisk igen och börjar tänka på mat som förr. mat, mat, mat. fanfanfan.



Bekräftelse

Jag kommer ihåg alla hjärtans dag för ett eller två år sedan.
det var något oväntat, men samtidigt. fint. mycket fint.
den rosen är den enda som jag valt att spara av flera andra .

vi träffades en gång efter det. men, kom överens om. att..
det var ju ändå inte på riktigt. det hela var som ett skämt.
Kanske kände jag en liten besvikelse i detta ögonblicket.
men i det hela så vet jag.
att det handlade för mig bara om, att bevisa att jag inte behövde
vara ensam på alla hjärtans dag. men jag bevisa det inte för mig.
utan för någon annan. som jag egentligen hade velat spendera min dag med.

Trots att jag vet att han inte hade en tanke på vad jag gjorde den dagen.





(Jag fick nyss en ros av en fin människa.)




Ett inlägg tillägnat C.S ♥

Om man använder våran BUS så kan man få ögonbrynsfärgning på köpet .
Jag har fått mina ögonbryn i en sån fin färg som, oranga. Så C.s, om du tänkte använda våran bus i ansiktet. vilket man förövrigt blir väldigt brun av. och inte vill ha en ögonbrynsfärgning på köpet. akta dem. vilken tur att jag lärt mig det nu.. hms.






Förövrigt har mamma beordrat mig att stanna hemma hela veckan. känns ju sådär lagom kul.




Ordförklaring:
Bus = Brun utan sol

(hehe)

Julen är här. eller?

Kom precis ut ur duschen och möttes av något oväntat när jag tittar ut genom fönstret. Det snöar. inte bara lite. det vräker ner. Jag som har planerat ända sen igår att jag ska ut på en fet promenad. No way .



idiotiska ord ...

Jag har tröttnat på att sitta här i min säng med datorn. Vad gör man? inget vettigt att skriva om. jag gör ingenting, så det finns inget jag kan berätta om och jag har inga tankar som väntar på att få bli skrivna i ord. Det är så mycket lättare att uttrycka sig när allting känns tyngre., och inte som nu. när jag känner mig. Lagom,neutral? Vad finns de för ord som kan uttrycka den där känslan. den vanliga. typ.?


Enligt mig själv. har jag verkligen ingenting att göra. visst det finns alternativ. jag skulle kunna plugga, städa. whatever. men det är inget alternativ för Mig. Att ante är på sin praktik till klockan 10 gör inte det hela bättre. Jag hoppas verkligen inte ha kommer hit och tar sin data. så jag får döda tid här imorgon också.Jag försöker även hitta bra låtar på Spotify. men jag lyckas inte. känns som jag inte får nån inspiration så länge det inte är min egna data. Denhär är så jävla opersonlig så det är inte sant. finns ingenting på den. inget som jag gillar iallafall.

Nu sitter jag och skriver om sånt jag inte vill att min blogg ska innehålla. jag vet hur jag vill ha den, men jag gör ingenting åt det. för det finns ingen ork till. Jag bara sitter och skriver en lång text  för att jag är extremt uttråkad. en text är allt jag har att bjuda på. den innehåller inga bilder, ingen humor. helt enkelt så jävla tråkig. och sånt som jag helst , vill undanhålla i min fantasifulla och givande blogg. samtidigt som jag skriver är jag medveten om att jag inte vill publicera detta. tråkiga. inlägg. men. vi kör!

Jag längtar tills i helgen, för att jag vill ut på krogen. om jag ska det eller ej, det hör inte hit. men jag vill. vill göra mig fin, men inte klä upp mig. för då känner jag mig helt plötsligt inte fin längre. inte bekväm. i de tajta klänningarna och allt glitter. det är inte jag . ändå envisas jag varje fredag/lördag kväll att stå framför spegeln i dedär jävla klänningarna och oj vad ful jag känner mig varje gång. Men samtidigt spelar de ingen roll. för om jag står där på Otten dansgolv i tex. mina leopardtajts och sammetströja så känner jag mig inte bekväm ändå. för jag är då nästan den ända som ser ut så. runt alla glammiga glittrande klänningar, så har ni mig. Alltså blir det inte bra vilket val av kläder jag än väljer att ha på mig. så ska man lida igenom kvällen med skyhöga klackar också. som om det vore skönt. Men vad gör man inte för att lura ögat att man är några cm längre än måttbandet egentligen visar.

Nu tog orden slut.

091102

Jag beräknas vara hemma 2 dagar till. jag underhåller mig med skvallerbloggar och oth. (och ante.)

He's hot !


RSS 2.0