Valborg

I sommar kommer jag gå runt och glänsa som en zebra. i min nya snygga bikini! Bara bodyn som saknas men det går väl att fixa lätt? eller, ehe.. nej.

Får även glänsa lite i den ikväll i bastun på henkes land. fan vad nice vi kommer ha det! Nu är det brottom.

29 april

Idag har vi kollat på resor, och shoppat! Nu har både carro jag och heidi samma praktiska bh/top. spets. den är fin. Visst inte lika fin på dock.Jag la undan en bikini tills imorgon. Nu till saken.. från att förra året ha XS i underdelen till att vara tvungen att ha L, ska man skratta eller gråta? No comment.



28 april

Idag kan ha varit världens segaste dag. Jag försökte plugga matte.. försökte! Inget mer att säga om det. Imorgon ska jag och mina tjejer träffas och planera inför en utomlandsresa. Låter spännande va... ;)


 

Nu ska vi se på andra avenyn, mysa eller sova. Jag är fan dålig på att mysa. Får bli andra avenyn sen sova. Imorgon ska jag visst till doktorn och ta prover, inte ett dugg taggad.

27 april

Igår tillbringades hela eftermiddagen med att hänga på Josses gård. Skitmysigt ! Vissa spelade fotboll med småbarn. Eller lekte jaga.. jag mest chilla!

 


Snart ska jag gå ut och lägga mig på en filt bara för Att.
Kanske döda lite tid tills Jag Caroline & Josse ska fika.


& Valborg, kommer bli asbra!
Det bästa är att vi kommer ösa tillsammans!




 

25 april

Precis hemkommen från stan, med Josefin&Caroline, As bra vänner, As bra väder men as dåligt humör !! nu sitter jag och sjunger med till i dont wanna dance som är på hög volym. det hjälper lite..

Ska det ösas ikväll eller ska jag vara tråkig? Jag har inte råd att vara tråkig flera helger. Nu kööör vi!



I don't wanna dance




Nu ska jag sätta mig på balkongen, kanske äta frukost. vänta på att Carro vaknar, eller själv väcka henne.

Ikväll blir det party!

Jag ska nu informera er alla

att jag har ett jävla sommarjobb! Tjing

22 april

Jag har fortfarande feber men den börjat att gå ner!


Jag längtar efter Carro & efter alla andra.
på lördag ska det Firas & Ösas !



   

21 april

Fan vad feber, 39-40 grader.
Ipren har gjort så den sjunkigt. Annars har jag varit sängliggandes hela dagen, även igår.
Carros finne har kommit nu, vilket gör henne upptagen. Känns som det var allt för länge sen. Jag saknar dig.


   


we look soooo good together


18 april

Kanske världens mysigaste dag..
lövkrattning, studsmatta,grillning och promenad i spåret tillsammans med heidi och linnea på heidis land.
Vidare till josefin där fullt med folk på hennes gård satt och grilla och hade allmänt trevligt. Satt där och frös, åt mat, drack vin, åt paj & drack kaffe tills vi fick skjuts till chrille där vi nu är, tillsammans med alexandra linnea heidi poppe & ante. De sitter och spelar poker men så finns det ju dom som inte förstår hur det går till....


15 april

Idag har jag träffat heidi linnea & sanna,tränat ett puls medel pass & sedan fikat på fräcka tillsammans med heidi carro & ante..

och nu....
måste jag försöka plugga!





if we're not official i'm so much better off solo





"if you wanna call it love or call it lust...."


14 april

Nu sitter jag här och mår lite smått illa av min tonfisksallad jag gjort.
Jag har varit ute och gått/sprungit och tagit en kalldusch efter det. Jag är helnöjd...
eller?

Nej, mitt rum ser ut som ett bombnedslag och jag måste byta sängkläder, men vem har ork till det?
jag lovade mig själv att jag skulle plugga idag, då jag sjukanmälde mig. Visst, jag öppnade boken, läste några rader på engelska. Sen fick jag besök, och kommit på en massa tråkiga saker att göra. Nu är klockan 10 och jag funderar på att titta på andra avenyn, eller plugga...

.. tror det blir andra avenyn. och jag blir så besviken på mig själv !




Och så har verkligheten hunnit ifatt mig igen...

Och jag vet varken ut eller in
Och jag lyckas inte förstå mig själv



13 april

  

Shoppat, fikat, ätit onyttigt och förhoppningsvis tränat bort de på medelpasset förut.



Skola imorgon. Har en jobbig "söndagsångest" trots att det är måndag.


We could - just be - friends
You know - how that - Ends

Side chick .


12 april

Jag och marcus håller på att damma/damsuga hela huset. Men jag har tagit min paus. det är så jävla tråkigt! Alexandra kommer hit vilken sekund som helst. så jag kanske borde fortsätta..


Igår tog vi en kort promenad, jag carro & ante. innan vi mötte josefin&johanna och satte oss på deras gård och rökte vattenpippa resten av kvällen.



11 april

Både gårdagen,och idag spenderades i svärtinge. Igår var vi hos farmor&farfar med släkten för påskfirande. jag satt mestadels ute på balkongen i solen, när jag vid halv 6 tog bussen hem till mig där ante hade gömt påskägg (som han tyckte han gömt jättebra),

På kvällen tog jag mig hem till josse där Johanna var, var meningen att vi skulle parta. jag Vände likafort som jag kom till festen, (Maskerad) men efter onsdagen så var det lika bra då jag carro josefin åkte ut till lindö och spendera halva natten där...











Och idag åkte vi ut till mormor&morfar, för återigen påskfirande. tog även en promenad på 40 min i skogen och dödade tid genom att sitta ute i solen.



 




& nu håller vi på och grillar & snart kommer världensbästa C.S hit!


8 april

Jag kände mig rastlös så jag och carro bestämde oss för att träna ett medelpass vid kvar över 7, vilket var skitkul! Så det passet ska jag tvinga med mig någon på framöver. Nu är ja nyligen hemkommen från en fika tillsammans med ida batti & ante :) mys.



Pågrund av vädret...





Jag tänker och ser framför mig solen som lyser utanför fönstret likt den gjort tidigare dagar, jag måste ta tag i mig själv gå ifrån datan och ta mig ut. Jag vänder mig om och ser molnen och inser fort att här kommer jag sitta resten utav dagen.

Happy days

I söndags tog jag&ida oss ut till erik axtegen i krokek som hade party. Efter 2 partydagar var det inte värt det. Jag var trött och ville hem men stod ut hela kvällen.


På måndagen stressade jag mig för att hinna att åka iväg klockan 4 till henkes land som ligger någonstans ute vid rejmyre. vi impuls hämtade upp josefin i resecentrum och så åkte vi iväg, jag josefin carro. Bilresan var beräknad ca 40 minuter men vi var framme efter över 2 timmar. Vi visste inte var vi var, och vi stog fast mellan två långtradare på en smal grusväg. Det var kaos!


Men väl framme var jag lyckligare än aldrig förr, grillning, bastu,bad,dans,duschade,studsmatta, nakenhet (visa sig för månen?) Kvällen var skitbra och skitmysig. vilket jävla ställe ! Att vi inte övervägt att åkt dit innan förstår jag inte .




  
  

Min helg

Fredag lördag söndag och måndag har varit de roligaste dagarna på länge. Ska berätta om dom när jag får tiden, och se till att lägga in bilder som  vi tagit. just nu sitter jag hemma hos ante, ska möta alexandra&carro för glass på halvars!

Suck

Ska jag orka ännu en party-kväll? Det var länge sen jag höll igång både fredag,lördning & Nu blir de även söndag.. Och imorgon, ja imorgon. då kanske vi kör igen. Jag är sjukt seg men det är bara att bita ihop och gilla läget ;)

4 april

Hade skittrevligt igår hemma hos Carrop där vi firade hennes bror som fyllt 20. Idag har jag och ante suttit i solen och ätit mjukglass och om jag kunde jag jag suttit kvar hela dagen. men nu måste jag fixa mig för ikväll blir det Krokek för hela slanten, fira felicia. Fullt ös medvetslös!








3 april

Idag var jag sjukanmäld . men gick ändå till skolan och möttes av påsksamling dvs fullt med folk i trapphallen, godis och musik. där jag skulle hämta några böcker och prata med min mentor. som jag aldrig hittade. sur gick jag hem igen, med huvudvärk.

Nu är jag riktigt hungrig och funderar över om jag kommer hem ikväll ifrån Carro eller inte, det återstår att se :)




2 april

Jag mår helt okej, mer än helt okej - men inte mitt huvud. Hur ska mitt huvud orka med fredagen&lördagen. Jag längtar hur som helst  !

Idag hann jag med att åka till min pappas jobb tillsammans med marcus, jag hann med att gå till myrorna, gå på stan, köpa jacka, glasögon & träffa mina älsklingar, igen.


Imorgon är jag ensam i skolan, förutom Linus. Tur att jag slutar vid lunch!



Tired. Duscha. Sova.

1 april

Idag har jag fått träffa alla mina älsklingar, En massa paket skulle införskaffas ! Svårt&Jobbigt. Allihop lika yra som mig . Även varit och ätit med familjen för att fira 9 år mellan mams&kevin.




 


RSS 2.0