IKVÄLL SKA NI FIRAS.


Igår satt jag på en altan med fina(fulla) människor. Ikväll ska Emelie&Heidi firas. men innan det, såklart.. jobb.

.

Jag ska snart träffa upp Ida för att äta bakislunch (frukost) Igår körde vi tjejer på en utekväll! Senare väntar jobb.

10-07-23

Ikväll är det fest och vi ska vara utklädda till pirater. Vi 4.



10-07-21

Jag har yrat runt halva stan för att hitta ett ställe där de servera alkohol som dög bra nog åt oss en måndag. Bishop & trädgårn. Cider & Vin. Jag har vaknat alldeles för sent dagen efter (Kvart i 3!) åkt ut till mårängen halvt sovande. Igårkväll var jag i krokek med Emma. De bjöd på mat osv. Snart ska jag iväg till jobbet.


I VÄNTAN PÅ BUSSEN..

.. mårn var inget att hänga i granen då vi nästan blåste bort, eller frös ihjäl. Vi tog bilen till söderköping, åt mat och kollade i butik. Efter det in till stan för mer shopping. Ikväll är Heidi på G, jag kan inte göra annat än att stötta henne. Nu ska jag packa ner vinet och bege mig.

MÅRÄNGEN

Idag väntar en dag på mårängen, snart kommer Carro och hämtar upp oss!


10-07-18


Jobbar. Shoppar onödiga och fula kläder. Dricker alkohol. Lider av att ligga i solen och pressa. Nu är jag ledig i 2 dagar. Det känns som jag är ledig jämt. Kanske för att jag än så länge kunnat varit med på allt men samtidigt stå på jobbet och svettas. Men, hur bra är inte det!?

DAGEN/EFTER

Igår ändrade jag mina planer, kanske var det inte så bra känner jag dagen efter när jag sitter och dricker ett glas med såna där bakis-brus-tabletter i. Det funkar väl inte ens dagen efter? Jag satt i en lägenhet och drack vinglas efter vinglas.. Nu sitter jag och pumpar musik, försöker piggna till för att snart bege mig till jobbet.

10-07-16

Vi har badat i gransjönäs om kvällen, i mårn på dagen men en massa fina människor och igår hängde jag på en balkong i några timmar hemma hos Sanna. (Blev genomsur av att springa i spöregn till bussen)Ikväll jobbar jag 3 ynka timmar och efter det är det grill hos Emelie.

ARKÖSUND


Vi grilla vid vattnet, drack vin tills myggorna inte längre gick att ignorera. då satte vi oss i ett uterum, fortsatte dricka vin tills ögonen inte längre gick att hålla öppna. Idag har vi legat på klippor och stekt. Good times. Ikväll ska jag över till Ida.

Mina senaste dagar i bilder..



Häng och bad i gransjönäs en varm kväll..



varit i västervik över en dag för att hälsa på familj & vänner..




Firat en bästa väns födelsedag med god mat + utgång..


Spenderat en natt i valdermarsvik med Heidi, Erica och tusentals grabbar..

Igår svettades vi tjejer&killar i en soffa framför en helt ointressant match. Idag har jag badat & shoppat, och imorgon ska jag jobba och sedan åka ut till Ericas land över natten.

10-07-11

Jag har nu skrivit om detta inlägg ungefär 5 gånger. Det känns som jag inte lever när jag inte uppdaterar här, men jag lever, jag lever för fullt. Jag är hemma efter återigen en partynatt. Har hunnit varit hos Emelie och badat med några tjejer och killar. Nu står två kockar i köket och ska försöka göra något ätbart. Snart börjar folk strömma in för att se på VM. Jag kunde inte brytt mig mindre, men jag gillar känslan av att alla samlas.

10-07-10

Mitt minneskort på kameran börjar bli fullt , men jag är aldrig hemma så har inte tillgång till sladden. Igår firade vi Ida. Världens godaste mat. Dehli och hugo. Ångest. Länge sedan. Idag ska jag åka till viken. En buss på över en timme, bakfull.. fan vad det lockar.

10-07-07


Igårkväll efter jobbet blev jag upphämtad för att spendera några timmar i gransjönäs med några tjejer.    Idag har jag varit på landet(Svärtinge), badat, solat och jobbat. Imorgon åker vi till västervik!
Jag lånar två bilder av Sanna tills jag lagt in mina egna.

10-07-05


Bilder från i fredags.
Både idag och igår har vi varit i mårängen. Nu ska jag ut och äta grillat och ikväll blir det trädgårn, om det finns plats. Idag fyller även en av de finaste vännerna jag har Äntligen 18 år! Grattis!

LEDIG

Jag har bilder att visa och mycket att berätta. men just nu måste jag ta vara av solen, och min lediga dag.

10-07-02

Sol, bad, sallad, grillning, förfesta i en trädgård, HUGO. Min dag. Det låter bra. hela denna vecka har varit bra. Levt och inte ångrat en sekund. Just nu är inte livet alls så illa.
 



Dancing on my own


Snart ska vi grilla på Antes land. Huden i ansiktet bara ramlar av. fläckig.


10-07-01



Simon stod för landstället, Fille för skjutsen, Jag för käket, Ante för matlagningen och Vendela och Vänskä för sällskapet. Några timmars jobb senare på kvällen, när klockan slagit 00.00 åkte jag hem till Ida för skratt långt inpå natten. Nu är jag ledig i två dagar. Och nu ser jag att solen är påväg fram. Lovely.


RSS 2.0