för du är pusselbiten som får mig att bli hel

gick på stan med josefin, träffade också på en massa människor som tex sahra heidi carro m.m. (: ja köpte ett par jeansshorts & en väska :) klockan var 6 när vi började titta i affärerna och vi blev enormt stressade. sedan kommer folk och säger att de stänger 9. haha, då blev jag glad! vi tittade ockspå crazy frog (och precis som jag trodde så kom det upp en typ, groda? där på scenen. haha) dock så började de regna på direkten när vi skulle gå ut, ringde mamma och fråga fall vi kunde låna ett paraply eftersom dom hade 2. men då var dom redan påväg hem. sedan kolla vi ju på markooolio såklart ;D yä sen vid 9 nångång tog jag spårvagnen hem. och imorrn är jag ledig, vet inte riktigt vad som händer. stan kanske .. men ja, det återstår att se (: ska gå och lägga mig straxt är trött ..



Kan förstå att du mår så bra
att du ej känner någon ånger
för du har ju allt - men endå inte


Det känns bra va?

att du har kvar mig fast inte har mig

förstår ingenting det måste jag erkänna
försöker bara tränga bort det men de är svårt

hur som hellst, jag älskar dig och jag menar det!
vilket är något jag inte borde göra

vill bara att allt ska bli som förut eller att det ska sluta helt

men det går inte, för som jag sa, jag älskardig utav hela mitt hjärta
& jag menar det. måste ha dig i mitt liv .. du har en stor betydelse.

I cant explain this feeling

jaha, ja gjorde min tidningsartikel till engelskan och gick med den i väskan alla lektioner, fram tills engelskan. jahopppppp, dårå så var den borta! jag var arg, mycket :( kunde den nästan utantill ju.. "dagens fråga" haha. ska ner till stan snart trorjag, men är trött.. skitsamma får sova tidigt ikväll istället! kiss


image161 image162




I guess I gotta live my life from day to day
hoping maybe you'll come back
and though I tell myself not to be afraid
to move on but it seems I cant
no other man has given me attention
it aint the same as your affection
though I know I should be content
in the back of my mind I cant help but question

baby I love you (like you used to do)

I cant explain this feeling
I think about it everyday
and even though we've moved on
it gets so hard to walk away
(I'm gonna remember you, you gonna remember me)
i cant forget it how we use to be


so hard to express this feeling
cause nobody compares to you
and you know she'll never love you like I do

31 maj,

matte klockan 8.10, otroligt trött & hungrig. Andrea hade med sig två mackor så ja fick en utav dem (: snällt. är hemma hos mig nu, har ju "rast" eftersom att de är spanska. ska skriva ut ett So arbete snart med, sen lunch med pappa. orkar egentligen inte göra nåt idag, måste sooova. men vi får se.

I just wanna scream and lose control

jahaja, som ni (dom flesta utav er) vet.. så har jag väldigt mycket kläder jämför med storleken på min garderob. så allting bara ligger i stora högar. yej! tummen upp för det. fast jag har en till garderob, precis brevid. men den använde jag att ha tv:n i osv.. men nu, så går det inte längre. så ja har mublerat om i mitt rum senså har ja satt dit den där garderobsdörren så ja kan använda både två garderoberna :) håller på att lägga in alla kläder. förstår inte varför ja har all skit egentligen, inte enns hälften används! men ja, man tänker att de kommer vara bra att ha någondag. sure! så blir det inte. haha, men ivarjefall. har tagit en paus som ni märkt och satte mig här. inte bra för jag kommer säkert fastna! har inte pluggat än heller.. när ska jag hinna med det? ja det återstår att se. har ganska brottom iallafall, ska ha skrivit ett musikarbete, en tidningsartikel - både två på engelska. och EU tills imorrn shit maaan ;D men ja hinner de ordnar sig för de gör det alltid!

oh nu har ja suttit här alldeles förlänge :( orkar ej fortsätta, men som jag brukar säga,
what to do?!

so this is my story

yäää mormor kom hit så åt vi sedan åkte ner till stan, bytte klänning till en som jag hade prövat innan, (&tänkt köpa)  fast i en annan färg.  så köpte mormor ett par byxor till mig med. snällt! sen mötte jag linnea&alexandra, gjorde väl inte så mycket, åt lite & gick runt. är så otroligt trött, vart de hela dagen.. ont i huvet har ja haft också. intekul. ska äta lunch med pappa imorrn trorjag på min matrast (: iihi nu ska ja måla mina naglar.


image160

me & dad på min konfirmation (: gammal bild dock.

30 maj,

försov mig imorse, började halv 10 & vaknade 9.25, så var hemma ifrån den lektionen (eget arbete) och skrev in mitt no arbete på datorn istället för att ha de skrivet förhand. resten utav dagen var bara onödigt, gjorde ingenting på so:n och på matten spelade vi spel, vilket var tråkigt! slutade tidigare.. 13,35. nu gör ja ingenting, ska äta snart sen ner till stan och troligtvis byta en klänning.. måste plugga idag med, inlämning imorrn eu-arbete i so.



All of us believe that this is not up to you

The fact of the matter is that it's up to me


  

How far
Will we take this
It's not hard to see through the fakeness
So tell me what would you say
I'd say it's time too late

This can't last forever
Time won't make things better
I feel so alone
Can't help myself
And no one knows
If this is worthless, tell me so

What have we done
with a war that can't be won
This can't be real
Cause I don't know what to feel


what to do..

har säkert gått upp 5 kilo idag så mycket skit ja har käkat. pluggat har ja gjort också, ojoj väldigt mkt! har bara ett arbete kvar att göra. + lite smågrejer i engelskan. jag känner mig så stolt! :D jaaa, ville bara säga det (: desutom äter ja naturgodis nu, det är gott! hah men jag känner mig otroligt tjock, men what to do .. bye

vill att du ska veta..

image154 image156

Saknar dig josefin!

29 maj,

So stay with me. You look in my eyes and I'm screaming inside that I'm sorry..
Don't u understand?

vaknade imorse och kände mig helt förstörd, förkyld, allergisk..vetinte vad. gick bara första lektionen, sedan gick jag hem.. suttit här ett tag. dont know that to do! måste plugga. borde egentligen vara i skolan för att gå på musiken.  åh va jobbigt allt är. nästan klar med No arbetet iaf. fick mycket hjälp utav pia idag så var man ju bara tvungen att skriva typ en mening på varje fråga :) ska bara fördjupa mig i en utav vg- frågorna, inte för att jag kommer få det.. (vg) utan för att, jag vet inte.. men har fått för mig att man ska göra de ivarjefall! ska kankse sova lite snart, om ja inte pluggar. har ej ätit nånting idag heller. tänkte äta förut när ja kom hem, plockade fram lite saker men plockade bort dem lika fort.. don't know why. deprimerad dag idag, ohyes .. not good men sånt klarar jag av, är van så vad gör en dag till liksom.. bara att ta sig igenom! men, jag saknar dig.. justnu :( oh i want u back in my life




I started blurring the lines
Because I didn't care
I started crossing the line
Cause you were never there

He loves me, he loves me not ..

förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt för allt
i'm ashamed

28 maj,

helt vanlig skoldag, på lunchen gick jag&fille hem till mig och lagade korv med bröd (: haha. slutade tidigare idag. då kom mormor hit så åkte vi ner på stan, blev ett par shorts, en grön klänning till avslutningsmiddagen, en klänning till avslutningen, klippning & fika :) yej! nu vet jag inte vad ja ska göra. borde plugga, har massa arbeten i so att lämna in till torsdag :/ ej börjat på något utav de. sen ett arbete i no ska va inlämnat på ons. ej börjat på det heller. nu ska ja gå ut en snabbis, kiss

mormor&morfar

vart i svärtinge, idag igen.. såhär mycket har jag inte vart där det senaste året ;D nävars men ja.. varje dag i helgen, är mycket. vad har hänt med mig? HAHA desutom åkte ja med till mormor, utan att min lillebror följde med. och jag var där, i nästan 4 timmar utan att tjata att vi skulle åka hem, de va först vid 9 som ja ville åka hem för jag var tvungen att duscha.. men icke. mamma skulle ha mer vin och trlalala så nu har ja en full morsa här (: yej. men det är kul, första gången alla i familjen är glada tillsammans. haha. desutom fick jag hem en jävla massa skit från mormor, ansiksprodukter, hårprodukter, nageleack, skor, kläder, pengar.. desutom ska vi på stan snart, kankse imorn.. ska också klippa oss, sedan ska hon sy in en massa utav mina byxor :) jag är glad nu, faktiskt. och jag har haft riktigt trevligt idag. jag tänkte för mig själv "jag har inte klagat eller tjatat en endaste gång" .. och direkt efteråt sa kevin "vad är det med dig, du har vart här i nästan 4 timmar utan att sagt att vi ska åka hem en endaste gång" men nu, är jag hemma iaf. efter att vart hos mormor&morfar i 5 timmar, åt mat & fikade, drack osv. :) och NU ska jag duscha. 


jag lever på falska förhoppningar

Om de inte skär I hans hjärta ska de inte skära I ditt

saknar när du var en del utav mig, och mitt liv på riktigt
kan inte förstå hur du kunna ta en sådan stor plats i mitt hjärta som du gjorde

du skulle bli förvånad om du visste hur mycket du betydde för mig,
men mest förvånad är nog jag själv.

- måste släppa taget, måste låta dig gå
men de går inte om du inte själv hjälper till.

27 maj,

morsdag, grattis mamma <3
haha. gårdagen; jag och caroline grillade fläskfilé & till det potatissallad. det var mysigt, men alldeles för mycket mygg, som förstörde min kväll. jag verkligen hatar dem! åkte hem med 12 bussen med fille.. sov till halv2 idag. känner mig så otroligt seg. sen kliar det över hela mig eftersom jag fått tusen myggbett. ska till mormor sen och äta.

image153

svärtinge

efter stan gick vi hem till heidi, lagade mat .. haha (: sen tog jag 7 bussen hem till mig, ska snart ut till svärtinge . enda problemet är hur ja ska komma hem.. men de löser sig nog..


26 maj,

igår kom andrea hit, sen carro & heidi. missade 8 bussen så tog 9 bussen.. gick mot emil, då elin&ida kom och mötte oss.. väl där vare lite folk oså.. började dricka sen kom carro&malin medflera. sen bar det av mot stranden.. där går vi på vägen en jävla massa folk (: HAHA. väl där var det överraskande mycket folk. helt okej var det. jag hade faktiskt kul :) fick skjuts hem dessutom. vaknade tidigt, gick ut & satte mig i solen. otroligt varmt :) ska äta sen ner till stan och köpa present till mammi , med carro&heidi.. ikväll ska jag nog grilla hos emil :) iih en svärtingehelg. HAHA,


i feel so useless, am i?

okej, jag hoppas verkligen inte att min kväll blir förstörd pågrund utav dig, inte igen.
FAN. jag hoppas verkligen mina tankar ägnar sig åt någonting annat än åt ditt håll

lova berätta sanningen för mig
lova mig det?

FUCK HER, fuck you!




25 maj,

seg dag i skolan, klockan 9 var de ju prov i matte, del B. gick skapligt faktiskt, kändes de som ivarjefall (: hoppas verkligen de gick bra. kom långt på min klänning idag med, eller.. långt&långt. 8-) längre än förra gången iaf då jag bara hann sätta in trådarna i symaskinen och sen skulle vi sluta.. ivarjefall.. ska duscha, städa.. sen nångång ikväll ska jag till svärtinge med carro, heidi & andrea? :) får se om det är kul och vad som händer.. och imorrn, svärtinge.. Igen trorjag. haha grilla hos emil oså, de blir nog mys :) gotta go, ska äta eller nåt .. kiss


ifk

carro kom hit vid 6 ungefär så åkte vi ner till stan (hallings) och så köpte ja ett jävla schampoo för hundra spänn. dyrt jävla skit. hoppas verkligen det funkar annars kommer jag, personligen slakta dem. haha.. sen gick vi till ektorp mötte upp andreas och sedan jimmy.. sen gick vi till ifk :) efter de så gick jag hem med min bror.. har precis ätit och nu ska jag duscha (:

24 maj,

igår innan jag gick och la mig tänkte jag att de var sovmorgon idag, men inte! tidigaste dagen utav alla. 8.10, matte.. hade oförberett prov. gick bajs. inget ovanligt lalala.. kom bara 5 minuter försent, var klar klockan 8. men då tänker man att man hinner göra en massa andra grejer sen när ja skulle gå hemifrån var den 8.08, yej. just nu har ja spanska.. (egentligen) ska tillbaka till skolan 10.35 då vi har so. senare blir de stan med carroskoghen :)


gult hår, nej tack

färgade ju håret igår, blev dock ingen skillnad. (illa) tycker jag ivarjefall, om jag ska se någon skilnad så är de nog att de är mörkare, fastän ja ville ha ljusare. så här sitter ja med färg i håret idag igen. ljusare! färgen jag ville ha igår fanns ej så fick köpa en annan men idag kom mammi hem med den rätta :) thank u. ja, får väl se hur de blir. wish me good luck !

   
   

.. ibland saknar jag mitt mörka hår, fast även mitt blonda. HAHA (;

23 maj,

vaknade utav att andrea ringde och väckte mig. & vart väldigt glad när klockan stog på 7. vilket betydde att jag hade två timmar till på mig att sova. orienteringen började kl 10. jag andrea carro, hittade bara 4 kontroller utav 11. gick vilse, hamna i ett jävla träsk, skvätte upp hela byxorna + att mina skor läckte in. yej! vart otroligt happy när ja såg målet :) "mååååååål, jaaaaaaaaaa!" sen gick jag hem till fille. skulle få skjuts hem. men väl där så tittar ja i min väska, så är inte mina älskade skor där. så ja tvinga fille att åka upp & kolla fall dem var kvar, vilket dom var. TUR.. sen så åkte vi hem, var hemma vid ca 1.


can't let go

du är underbar

bara du, bara du, bara du.


open your eyes

This isn't me,
This isn't you,
When it's just everything we do.
Till you open up your eyes,
and understand this isn't real.
This isn't me,
This isn't you,
This is everything but true,
Till we come to realize,
It's what we put each other through.

-----

So how long has this gone on
I don't see this ending
It's too late we can't change
What has now begun
We act like it's not right
Why are we pretending
We've been wrong for so long
We've known this all along



forget what we know, it's just a big show

såg jag på förut. den var otroligt bra & jag är väldigtväldigt känslig som börjar gråta för att en gammal gubbe går.. hmja. sen gick jag ut & gick, hah ja lovar de va högst fem minuter. sen nu är min mormor här, fast hon ska precis gå (: ska tvinga min mamma att åka köpa hårfärg med mig. iih och imorrn äre orientering i vrinneviskogen. YES jag är bäst på det. or not. ska tvinga carro att springa med mig så de går fortare. så carro, om du ser dehär börja träna redan nu ;) HAHA im bad, nu ska ja gå.. kiss

mr. brightside <3

skulle kolla i min mapp
"men allting förändrades"
utan en endaste aning om vad jag nu hade skrivit där..
det första jag ser och läser .. "gör jag rätt i det jag gör,
har börjat tvivla starkt på att jag gör det" FAN! var min
första tanke och tryckte genast ner allting.
Försent.
det förstörde min kväll. att det alltid måste vara nåt, alltid.
Förlåt.


i just cant look, it's killing me

22 maj,

vaknade imorse och kände mig en aning sjuk så hade jag enormt ont i magen (mensverk) men ja, skulle ju göra matteprovet kl 9 så var bara att gå till skolan. men hade redan bestämt innan att ja skulle gå hem efter de, vilket ja också gjorde. det är konstigt att när man väl sitter i skolan så krampar magen så inåthelvete.. sen påvägen hem & väl hemma så är de helt borta.  Aja, matteprovet gick bra .. hoppade bara över några få frågor som ja fick hjälp med sen utav anna. får se hu del B går på fredag. har aldrig i mitt liv gjort del B när vi har haft prov i matte, för de har räckt med att göra A-delen för att få G. så ja vet inte riktigt hur dom tänker x) skitsamma. nu ska ja snart ner och lägga mig i soffan & titta på tv för första gången eftersom att mina kanaler här uppe, eller ja.. på allas tv är dem borta, fast ja... inte där nere. skitsamma hej

jag förstår

det gör mig inte ont längre, så länge jag vet
.. och jag förstår nu, att du knappast bryr dig om,
att hålla ditt ord. det är synd. för jag vet att du är
en bra kille. det synd att du gör såhär,
inte bara mot mig
utav även imot dig själv.
Det är synd.
men jag har förstått.


.. men sålänge du mår bra,
så ska jag inte klaga..
för det var ju allt jag ville
att du skulle må bra

Men att jag saknar dig är inget jag nekar,
saknar dig mycket.
& tänker på dig jämt

21 maj

idag har de varit en helt vanlig dag, läste igår att de skulle bli moln & regnigt idag. men när ja vaknade så, tyckte jag att det var nästan sol. så ja tog på mig min klänning. & de va helt rätt för varmt ute var de. men sedan efter vart i skolan en timme så såg de ut som de skulle bli värsta ovädret när som helst. skitsamma, nu är de ju typ.. ae ja vet inte. såg film både sista lektionerna, på engelskan & so:n. American history x. höll nästan på att somna sista lektionen. är otroligt trött, kom upp 10 över 9 imorse vilket innebar att jag hade en kvart på mig att göra iordning mig (om jag skulle komma i tid villsäga.. vilket ja inte gjorde) fick resultaten till matte-nationella proven med jaaaha, gränsen för G var 23 p. jag hade 16. fick altså ig, inget jag blev särskilt förvånad över. ska ivarjefall till Anna imorrn vid 9, får altså en halvtimmes mindre sovmorgon ;/ iallafall.. ska göra ett "del A" prov, och sedan på fredag del B. det är sista chansen säger dem, om vi inte klarar det vet jag faktiskt inte vad som händer. för när ja frågar säger hon bara "men jag vet att ni kommer klara de" så som dom liksom alltid säger. träffade min pappa idag med, åt lunch. hmja, finns inte så mkt att säga..  han ta några bilder innan min cam fuckasig totalt. förstår inte vad som är fel helt plötsligt blir den bara.. helt grå? har ju heller ingen digitalkamera längre, this suckkkkkkks. anyway ..
 this was me, today .. then

 

my day

först har ja varit hemma hela dagen, segat loss..
vid 1 - 3 nångång tänkte ja se på en film. ja satte på den men höll endå bara på med en massa annat. den värka helt ointressant så ja stängde av den. sen vid 6 - 7 nångång ringde Andrea. då bad jag henne följa med mig till konsum & köpa kladdkaka som ja har vart sugen på hela dagen pga att min mens snart kommer. inte bra, inte bra! så ja, vi klädde på oss sen möttes vi. men de blev typ, brownie (eller va de nu heter) istället. gick hem till mig skärde upp det osv.. sen gick vi ut på min balkong och fika. mys! dock var dom inte lika goda som kladdkaka ;/ men de fick duga. efter ett tag ringde vi josefin & skulle höra om en grej, så visa de sej att hon & johanna var i parken med filt osv.. så vi gick dit vid halv8. Stackars människor altså som bara stog 3 meter ifrån och glodde. man börjar ju undra om dom egentligen har något liv. jaja, duschade nyss.. sen ska ja väl sova snart.

image142
Andrea johanna josefin

tidsfördriv


Namn: Malin
Födelseplats: Norrköping
Bor: Norrköping
Ögonfärg: Grön-Grå-Blå
Hårfärg: Mörkblond. men för tillfälligt ljusbrunt
Skostorlek: 36
Civilstatus: Går vidare..
Höger eller vänsterhänt: Höger
Kär?: frågetecken  

STEG 2

Skor som du bar idag: ej varit ute förutom på min balkong
Dina svagheter: för känslig
Rädsla: spindlar
Målsättning: har inga mål, bara kör på

STEG 3

Första tanke när du vaknar: Han
När somnar du: Runt 12 - 1

STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: om jag måste välja något, Cola
McDonalds eller Burger King: Mc donalds
Adidas eller Nike: Dont care
Choklad eller vanilj: Choklad

STEG 5

Svär du?: Det händer
Sjunger du?: Ja
Duschar du varje dag: I stort sätt
Röker du?: Nej
Gillar du skolan?: Nej
Tror du på dig själv?: Oftast inte
Kommer du överens med dina föräldrar?: För det mesta..

STEG 6

Har du under den senaste månaden...

Druckit alkohol?: Ja
Rökt?: Ja
Shoppat?: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Nej
Ätit sushi?: Nej
Stått på scen?: Nej
Skejtat: Nej
Bakat?: Nej
Stulit något?: Ja

STEG 7

Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Ja
Blivit kallad hora?: Njae 
Blivit nerslagen?: Nej

STEG 8: I framtiden..

Namn på barn?: Vetej
Hur vill du dö?: Somna in..
Vad vill du bli när du blir gammal?: Ae venne

STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för: Tre
Antal CD-skivor du äger: Ingenaning, är nog nere i källaren
Antal piercings: Bara i öronen.. 5 st
Antal tatueringar: 0
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Ca 3
Antal saker jag ångrar: För mycket


20 maj,

nu har jag väntat i 3 dagar,
på samma sätt varje gång.
Jag ger upp nu!

undra vad nästa bortförklaring blir ..

men jag förstår nu
jag är inte dum, bara blind
blind för det jag inte vill se.
men jag förstår nu,
Förlåt för att jag ens ägnar
en tanke åt dig förlåt för att
ja bryr mig, Ska sluta med det nu.

man ska aldrig säga en sak
& göra en annan.

det gör ont

det ska inte behöva va såhär
kännas såhär
hur kan en person orsaka så enormt mycke smärta?

åhhhhhhhhhh kan de aldrig gå över eller
du ska inte få förstöra allting för mig, FAN!!!!!!!

jag hatar dig för det du gör :'(

andrea josefin johanna

har varit här, josefin&andrea är här fortfarande
josse pratar i telefonen och andrea, hmja ligger på sängen
& dallrar hennes mage. HAHA druckit & ätit mat, men
mest andrea.. aja, what to say.. BYE

you were my everything


At times we was off I was scared to show you
Now I wanna hold you until I can't hold you
Without you, everything seems strange
Your name is forever planted in my brain

What about when you
Looked into my eyes
Told me you loved me
As you would hugged me

I guess everything you said was a lie
I think about it, it brings tears to my eyes
Now I'm not even a thought in your mind
I can see clearly, my love is not blind

how could u?

too good to be forgotten

ja vill också ta steget,
våga.
våga släppa taget
bränna upp alla minnen
som svider något så otroligt,
som ständigt påminner

men du är för betydelsefull för att glömmas bort
för bra för att va sann


nej nu måste jag gå ut och gå,
jaha, tydligen ska vi grilla också.

19 maj,

jag ida becca josse johanna andrea sara carro var först hemma hos josefin igår. tiden gick och vi skulle ta spårvagnen som gick halv11. men när vi väl är framme vid spårvagnshållplatsen så kommer den inte förens om 19 minuter. så vi börjar traska framåt. nånstans i kneipen stannar josse&becca och väntar på spårvagnen som kom om 11 minuter. när vi har gått förbi den sista hållplatsen så kommer spårvagnen. så, ja.. hade ju inte spelat nån roll om vi gått eller åkt spårvagn. anyway, väl där dög det. för höga förväntningar från många utav oss men jag ska inte klaga, sen fick vi skjuts hem.
Andrea ringde mig idag klockan 8 på morgonen och jag fattade ingenting, hon skulle iallafall komma förbi & låna min astmaspray så ja fick gå ut i enbart trosor & la den i blomkrukan utanför porten. sedan skulle hon lägga in den i detdär facket i dörren. men ingen astmaspray låg där. hon hade lagt tillbaka den i blomkrukan x) haha. förövrigt så mår ja inte så bra idag. trött som fan. har nyss sett på en film "fyra veckor i juni" .. vet inte vad som händer idag, sånt som märks.

18 maj,

sjukt stressig dag. åkte ner till stan rätt tidigt med ida, väl där träffa vi carro&sara.. sen träffade jag min mormor&bror så skulle hon köpte avslutningsklänning till mig, eller med mig eller ja .. men hittade inget så ska leta en annan gång. men hon köpte en annan klänning åt mig :) snällt. sen köpte ja en till sak. hmja, vart tjurig hela dagen och vart sjukt jobbigt att gå omkring på stan med fullt med folk, en seg mormor & en tom mage. men sen köpte hon mat åt mig :) jaaa, är med ida nu har precis duschat ska fixa oss sen förfest - clubheat.

är jävligt trött på vissa personer också, (som vanligt) funkar verkligen inte ihop längre
men som tur är finns det ju andra :)

förstår du inte?

Du gör mig så ytterst besviken, om&om igen..
dina ord betyder ingenting för mig längre
Det förtroende jag hade för dig, finns inte längre kvar
Hur kan du, på ditt samvete.. beté dig såhär mot mig?

men jag antar, att jag blivit van nu
ändå svider de exakt likamycket varje gång
förstår du inte hur dåligt du får mig att må?

Varför kan du inte bara försvinna?


att ha en bästa vän

oavsett om vi inte pratat eller setts på en vecka, månad.
så finns du alltid där precis som förut när jag behöver dig.
Du ska veta att jag värderar dig högt. Du är så otroligt speciell

desutom ska ja träffa denna underbaring idag :)
nämligen ida gillström.

image140

ida

jag tänker aldrig på det, bara ikväll

Vet du inte
Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta något nytt
Så många platser lever inte mer
Nu går jag bara förbi där jag försökte få dig att le

Och allt vi uppfann, dom gör allt det där igen
Men ingen är riktigt ärlig,

Jag tänker aldrig på det
Bara ikväll


Och jag ser upp,
Jag ser skyn bli röd, bli blå
Jag hörde nån ropa ditt namn
eller var det inbillning
Och jag undrar vad du tycker om mig nu
har du förändrats?
Jag dricker ur vad som helst nu
Och alla har nåt att bekänna
Och alla vill att jag ska lyssna
Men inget här är heligt mer,
inte som när jag försökte få dig att le

jag har aldrig skrattat så länge..
och jag önskar att jag inte blev kär i dig
eller frästen, jag var inte kär - jag var något så mycket mer än så

17 maj,

finns inte så mycket att säga,
va hos filip m.m igår .. admir följde mig hem, är tacksam!
nu, är jag hungrig..


man lär sig utav sina misstag


One night and one more time
Thanks for the memories
even though they weren't so great
"He tastes like you, only sweeter"

so much of not enough

I've never felt like this before.
All that feeling i've been trying to ignore.

So this is it, we were couvet, another chance do you say.
No explaination only silence and it's taring me apart.

So tell me, so tell me
what i've done
I wonder , I wonder how it got so wrong

It hurts so bad all thoose things you said.
I feel so keen, you should untie me. 

I  can not feel love , and I can not feel pain.
That of course is all the shame, but do we try?

15 maj,

philip kom & mötte mig imorse sen gick vi till bussen, skulle ju till kolmården. väl där vare tråkigt jag var inte på bra humör sen så blev jag väldigt trött på att kolla på alla jävla tråkiga djur. Det som gjorde min dag var nog delfinerna :) men som tur var blev ja på bättre humör efter att vi hade ätit lite. pga att ja inte åt nån frukost så var ja otroligt hungrig.. så ja, efter de blev allting så mkt roligare :) på bussen hem somnade jag nästan, sjukt trött. det är jag nu med, sitter fortfarande i jackan även fastän ja vart hemma i ca en halvtimme. ska gå & lägga mig och vänta på att ida ringer. puss.

IFK

med carro ida johanna josse sahra blomman. ae min första & troligtvis sista match. fattade ju förfan ingenting. träffade alexandra&linnea med som kom utanför, trevligt. imorrn KOLMÅRDEN :D iih jag längtar faktiskt. kommer nog bli kul. sen ska ja träffa ida så ska vi ner på stan trorja och sen möta emmy vid 6. osvosvosv ska dra,

14 maj,

hade sovmorgon idag som jag har måndagar,ons,tors,fre & på tisd. kan ja gå hem & sova efter första lektionen (: wow bara för att ja inte har spanska längre. skoldagen idag, inget speciellt, fixa så ja fick G i matte varjefall :) sen så ska ett teknikarbete va inlämnat på ons. jobbigtjobbigt har inte börjat. & imorrn ska vi till kolmården hela mitt lag, ja alltså typ, nåra 6 7 8 9 osv .. vet inte om klass 4,5 ska med för ja vet inte ens vilka vi är i mitt lag whatever. min klass ska ivarjefall dit för dom nya 7orna ska komma och kolla på skolan så vi får inte vara kvar. sen äre ju bara onsd. sen tors - fre ledig då de blir simning på tors, carro du får inte banga! & fredag - stan, clubheat! min mormor var här nyss med och eftersom att mina 200 kr som ja hade fått av hon till hårinpackning blev snodda så hade hon köpt en ny, & sen ett till medel som ja ska ha till en grej sen fick jag 100 kr, så... från att ha 0 kr, har jag .. nästan 300 nu. WOOOW det är mycket för att va mig :) sen får vi pengar på fredag med. och nu vet ja inte vad jag snackar om men ska ivarjefall på ifk ikv om de inte regnar, & dit ska ja bara för att när vi förfesta hos sahra förra helgen lovade alla vi varann att gå på nästa ifk så kan ju inte svika. dessutom åt ja lunch med min pappii idag, fick bli mcdonalds för ja sa att ja inte ville åka till stan eller nåt sånt för att ja hade mjukiskläder on me today (: ihi fick pengar av han också. jaaa, allt för mig.


fler bilder från i fredags..


   

gotta go,


svärtinge

åkte ut till ida, med 3 bussen. titta på tv, prata, åt, bada, berget osv.. mys. inte ofta man är där nu för tiden, inte ofta man är i svärtinge överhuvudtaget. ja, kom precis hem ivarjefall. sjukt trött är ja, duscha ska ja göra sen sooova (:

13 maj,

jag hade kul igår, med sanna&carro m.m.
fick skjuts hem vid halv två, då jag tvätta bort sminket & gick och la mig, och vänta vänta vänta som ja hade gjort hela dagen, men inte! idag skulle jag egentligen gått på carros&emmas dansuppvisning i borgen, men.. ae. jag hoppas de går bra för dom. är inte på humör idag heller, måste du förstöra allllllt.

hos filip

är hemma hos filip med ett par personer. mår illa och väntar på mat. IDAG IGEN. men somsagt gratis är gott ;D haaaaaaaahaa jaja hej

i en persons omgivning

varför ska varenda utav er förändras i en persons omgivning?
har man inget att säga till om, kan man inte kontrollera sig själv &
sin egen vilja & personlighet? ni är patetiska, alla ni som blivit såna,
ni var patetiska. ni borde lära er någon gång. fall inte tillbaka,
stå imot förfan! jag skulle aaaldrig, aldrig.

jag har inget imot dig, men det är fan inte normalt att det ska bli såhär.
varenda, jävla gång! varenda en, ni borde ta åt er. fyfan för ert betende

VÄNNER - har ni ens insett vad det ordet betyder för något?

12 maj,

heidi&sanna kom hit igårkväll, sen vid 10 var vi hos josse där andrea&sahra också var :).. började dricka osv. skulle ju egentligen till klocket men det sket sig. kom lite folk hem till josse istället oså. det var trevligt. vid klockan halv 4 tänkte vi gå hem, men det spöregna. (jag gick med en plastpåse på huvudet) haha :) men innan vi gick hem så gick vi till en pizzeria & åt kebabrulle, han snälla bjöd mig&heidi :).. ja sen gick vi hem & var hemma vid 4.

vaknade klockan 12 imorse utav att carro ringde heidi. har sovit otroligt lite. först mådde jag suveränt men nu har det ändrat sig. mår helt, jättekonstigt. haha. dessutom kom min mamma precis hem med cider till mig. jag vet inte varför! snällt ivarjefall :) & dom ser otroligt goda ut. haha. idag vet jag inte riktigt vad som händer till 100%, men det är väl sånt som märks som vanligt.



mer bilder kommer sen..

   
   




I'd never hurt you (If I could turn back)
Never do you wrong (If I could turn back)
And never leave your side (If I could turn back)
If I could turn back the hands
There'll be nothing I wouldn't do for you (If I could turn back)
Forever honest and true to you (If I could turn back)
If you accept me back in your heart, I love you
If I could turn back the hands

I'm going down yes I am
Down on my bended knee
And I'm gonna be right there until you return to me
If I could turn back the hands
If I could just turn back that little clock on the wall 
Then I'd come to realize how much I love you,
love you, love you, love you, love you
If I could turn back the hands

How did I ever let you slip away?

efter mycket om & men ..

som vanligt så har vi äääntligen bestämt vad vi ska göra.
jag heidi sanna ska först hem till josse där hon andrea sahra är (:
dricka och så. sen bär de av mot en fest. hm, kommer säkert bli katastrof
men det är ju alltid värt ett försök. dock så är jag sjuk, känner de redan nu.
de bara kom sådär plötsligt. åh ja skulle aldrig ha solat igår :( aja
det hindrar inte mig (även fast jag egentligen bara vill vara hemma för
jag är så otroligt trött) whatever. nu måste jag börja städa. lite väl sent
ute i know, sitter i mjukiskläder med.. ja, bättre sent än aldrig!

tidsfördriv

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. - ae, fem i öronen fall de räknas
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal. (men snart så)
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom. - öö, astma om de räknas som sjukdom?
[ ] Jag har fått stygn på öppet sår. - fattar inte frågan
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort. - och tonsiller är vadå?
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation. - ta bort min leverfläck var mkt allvarligt enligt mig ;)
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar. - "studerar"
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet. -
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit något från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat så att någon form av dricka kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

RESANDE
[x] Jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[ ] Jag har flugit.- MEN JAG SKA! :D
[ ] Jag har vart i Ryssland.
[ ] Jag har vart i Kina.
[ ] Jag har vart i Japan.
[ ] Jag har varti USA.
[ ] Jag har varti Afrika.
[ ] Jag har vart i Asien.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[/] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. - inte vad jag kan komma ihåg, konstigt nog.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. - kan ha hänt ..
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov. - jag brukar oftast få gå ut så? haha.
[x] Jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.
[/] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i pyamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit på ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping". - vilket betyder .. vadå?
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. - jag hatar mjölk
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat. - vad är det? typ skidor eller? x), såfall.. ja
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. - flertal personer
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrsken. - ärligt talat så vet jag inte vad det är för något..
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[ ] Jag har aprillat någon. - aprillat?
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag har festat mitt i veckan.
[ ] Jag röker.
[/] Jag kan inte svälja piller. - kunde inte förr. men nu är ja så illa tvungen.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexia och/eller bulimi.
[ ] Jag har haft anorexia och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att behöva det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö (för tidigt).
[ ] Jag hatar begravningar. - aldrig varit på en..
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord. - inte nån jag vet ivarjefall..
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag har köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. - min speciallitet. tolka det inte på fel sätt!
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter. - i kill them all! om jag vågar 8-)
[/] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen. - faktiskt inte gjort på länge
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik. - förstår inte riktigt frågan
[ ] Jag är en sportfanatiker. - hell no.
[/] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. - kan hända
[ ] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. - vit
[x] Jag skulle ha pyamas på mig till skolan. - why not?
[ ] Jag vet hur man skjuter. - ee vadå?
[x] Jag är kär i kärleken. - maybe i am
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka. - det gör jag nog..
[ ] Jag är bra på matematik. -  ae inte mitt bästa ämne direkt.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[/] Jag är väldigt kittlig. - att bli kicklad är nog det jobbigaste som finns.
[ ] Jag älskar mörk chocklad. - hatar det annars.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten. - sämst.
[x] Jag är bra på att minnas namn. - det är jag ganska bra på faktiskt.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv.

11 maj,

hade sovmorgon idag till 10.45, skööönt. dock så vaknade jag flera gånger och var nästan helt pigg. men tvinga mig själv att sova lite till.. hade slöjd. gjorde klart mitt förklädde som jag höllt  på med i 3 lektioner. lektionerna innan vet ja verkligen inte vad jag gjort. har ju desutom bara 2 lektioner kvar. aja, det blev skitfult :D but i dont care. ville bara få G och ja ska dessutom kasta de sen. börja ivarjefall på en, ja.. vet inte vad jag ska säga. hoppas de blir bra iallafall. carro hjälper mig dessutom (: sen träffade jag min pappa också,. eller ja han kom till min skola & lämna lite pengar. ska äta lunch med han på måndag också :D iih. måste städa rummet nu med. jag orkar inte, är så otroligt trött. vet inte riktigt vad som händer ikväll, förmodligen ingenting. ska iallafall iväg till heidi så märker de vart de bär av.

i run away

You took your love away
too fast
Left no chance to say
look back


And now I know the truth,
it makes it easier.
Maybe when time goes by,
I'll understand

Lets pretend that I moved on,
then I'll tell myself
that life goes on without you.
Open my eyes, look deep inside,
I run away, I run away, I run away

You threw it all away,
so blind
Pushed me far from you in your life.
Now I know the tears
wont lead to loneliness.
Maybe when time goes by,
I'll understand

10 maj,

jag tror nog jag slog mitt rekord i trötthet i morse, började 8.10, men gick upp klockan 8! lyckat. kom desutom bara 10 minuter försent. ingen frukost, no makeup.. and so on. men frukosten fixa gogo som köpte en macka till mig (: efter första lektionen så var det spanska, vilket ja inte längre ska gå på ju.. så då gick jag hem & sov, lite längre än jag skulle.. för jag gick inte till so:n heller. men sen var de ju lunch, (TACOS) eftersom att ngt var trasigt igår i köket så fick vi det idag istället. så självklart gick jag dit. haha. efter skolan åkte ja ner till stan med sara&caroline. båda köpte mkt fina saker :) sedan solade jag med caroline och sen så GICK jag hem. pga att spårvagnen skulle komma om 12 minuter. kände mig mycket duktig. chockad som ja blev när ja möter tusen gammla gubbar osv och fattar inte varför, tydligen så var de grabbhalvan. & en massa annat skit i folkparken. jaja.. nu gör jag ingenting, ska nog gå över till grannen sen och se på melodifestivalen med mammi :) men bara kanske. måste duscha snart med.

& eftersom att jag inte har nån kamera (somjag sagt flera gånger. men ska få en ny på avslutningen) så får jag väl lägga in en massa gamla bilder istället, there u got



   
    
    
   
  
    
    

& ja, de blev rätt så många. ;)

Nobody needs you like I do

I need all of you baby


var nyss ute och gick, mammas idé mitt i allt tjat om hur tjock jag blivit. (haha)
så ja, vi gick ut & gick på mina  vilkor; att jag fick vända om och gå hem när jag ville.
sen skulle tydligen marcus också följa med, och utanför dörren möter vi kevin
som precis kom från jobbet, så han var på han med. gick inte särskilt långt direkt
men det var ju inte heller väntat från min sida. väntar på att josefin ska ha ätit
klart så ska jag gå ut med hon sen (: tur att det iaf finns nån som bor nära mig,
iih + att jag tycker om hon massor.


And damn it I'm gonna miss it if we fade away
I don't wanna be down
Lovin' you I have found
I want you around
Always..

Anytime Im needing someone
I think of u for comfort, can u feel me?
Anytime ur feeling down or
Need a friend for comfort, can u feel me?

Ain't no way I'll ever be through with you
Baby let me know if we can make it
Cause I wanna be there, baby can I be there?
Anywhere I don't care



Kommer alltid finnas här för dig,
tänka på dig, sakna dig, älska dig.
"mitt allt"

9 maj,

vanlig dag i skolan, var otroligt trött så gått med mjukiskläder hela dagen. våra "klasströjor + byxor" yää. gick till spanskan för första gången på hm, veeeckor. men ångra de lika fort. satt bara och lyssna på jävla redovisningar. fast en utav dom var väldigt rolig så där satt jag för mig själv och asgarva, eller ja.. nästintill alla. när vi skulle sluta så började jag bråka med my lovely lärare alcides. (förövrigt hatar jag honom) så ja, jag kommer ta ett stolt IG. för ja tänker inte gå på en endaste lektion till. och det är jag överlycklig för! sen så skulle jag då plugga idag, till so provet som jag trodde var imorrn. jaha, men så fick jag reda på att det var idag? ingen aning vart jag fått imorrn ifrån. men ja, där rök mitt vg iaf! synd. & nu är jag bara allmänt irriterad på folk som inte kan respektera andra och hålla käften istället för att gå omkring och snacka. men jaaaa, tråkiga inlägg utan bilder från dagen pga. att jag inte har nån kamera längre! fan arg jag är. jag saknar den.

du klarar det,

intalar mig själv, malin du måste vara stark, du klarar det.

men det är så fel, så fel
varför kommer det tillbaka nu, efter så lång tid

varför kan du inte bara försvinna från mitt huvud,
varför kan du inte bara förstå :'(

"du klarar det"

det kommer aldrig att försvinna
det är svårt att vara stark när det är såhär


Loving you
Like I never have before.
And needing you.
Just to open up that door.
And begging you.
Might somehow turn the tides.
And tell me to
Ive gotta get his off my mind.

8 maj,

var som vanligt idag i skolan, hade sovmorgon.. till 9.25 NO. men gick inte på den lektionen utan var hemma och fixa iordning mig istället. så hade gympa första lektionen, i spåret.. orientering. tråkigaste & vi är helt värdelösa på det. (vi = du&jag carro) haha. sen kommer jag inte ihåg vad som hände. fick sluta tidigare ivarjefall, typ.. 3, istället för 15.40, men satt kvar ett tag med gogo min vän för han skulle vänta på arre :) så kom hem vid halv 4 endå. har inte gjort nånting, måste egentligen plugga. prov på torsdag (frivilligt) men valde att göra de för att få vg, yä sure. måste öppna den jävla boken, vill inte, orkar inte :( är sjukt trött.. och sånt. idag har min humör varit som en berg&dalbana.. ledsen,glad,sur,trött - ja allt. just nu vet jag inte vad jag är. typ, deprimerad? haha whatever.


 The picture frames of the wall ,
It keeps remindin me



Don't u know ur love is one of a kind
and im wantin u, missin u,

     

fler bilder kommer sen..

  
  


Jag har bestämt mig, jag ska till sörping. ingen idé att sitta inne när det är så bra väder.



jag kan säga att jag blev helt överlycklig när jag såg min pappa komma där vid fotbollsplanen, plus oscar, iih min unge. men kan medge att det kändes jobbigt också samtidigt, försökte förstå hur det kan vara så att två människor som varit varandra så nära, som tillochmed skaffat två barn tillsammans. inte enns kan ägna en blick eller växla ett endaste litet ord till varann, som tillexempel "hej". men ja, antar väl att det inte är mitt problem. jag bara verkligen hatar dethär med att "glida isär". varför kan allt inte bara vara som vanligt?

6 maj,

And the tears come streaming down your face
( det var på tiden )


förfest hos sahra, det var mycket kul. sen bar det av imot klocket.
trodde det skulle bli lyckat, de började lyckat. men slutade mindre
bra för min del. allt är bara åt helvete just nu.
mina pengar, digitalkamera m.m blev snott.
tycker verkligen synd om sådana människor som inte har råd med egna
saker att dom ska ta andras. men, det finns väl folk till allt!
så ja, inga bilder ifrån igårkväll från min kamera ivarjefall.
får be sahra&johanna skicka några sedan som jag lägger in.

& min fot, kan jag nästan inte enns gå på. och såret, de bara
blöderblöderblöder hela tiden. jag är så jävla trött på allt!

ska kanske följa med till sörping & kolla på min lillebrors match.
jag vill inte, orkar inte, har inte humöret. men, dom bad mig..
för första gången. vi får se.

When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worst?

High up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth




5 maj,

    
    
    
    
   

igår: tacos, vattenpipa, singstar + bra umgänge.. det kunde nog inte vart bättre.
heltklart en suverän kväll. det är synd att nu när vissa av oss kommit varann
närmre så är det snart dags för oss att skilja på oss. men ja.. ikväll hoppas jag
också på en lyckad kväll som igår (: i love u aaall

4 maj,

igår så kom carro hit så gick vi till sibylla, där vi mötte upp dom andra. så gick vi till berget och rökte vattenpipa. var mycket trevligt och väldigt mys (: sen åkte carro med 7 bussen då fick jag skjuts till josse, så var vi där ett tag senså gick vi ut, gick till ngt ställe satte oss på en filt, och ja.. bara satt. haha (: sen mötte ja upp min lillebror så gick vi hem.

    
   



Idag, skolan var som vanligt. ska duscha & städa snart när jag orkar sen senare ska jag ut till Sara. middag som ni alla vet. så kanske jag sover där, bror på om jag fixar skjuts hem eller ej (: Puss.


ingen kommer kunna ersätta dig, nånsin

   

gick till skolan efter lunch istället, soooov gjorde jag det är nog det underbaraste som finns. haha. när ja kom tillbaka skulle vi ha svenska. gjorde ingenting speciellt redovisa nånting & bara satt. sen vare engelska gjorde ingenting där heller. slutade 10 i 3 och nu har jag ätit och sånt sen väntar jag på att carro ska ringa så ska vi ut möta gogo & dem och röka vattenpipa sen ingenting mer eller hon ska nog äta på sibylla? skulle inte förvåna mig om hon skippar de så noga med maten som hon är :D HAHA. enligt mig ivarjefall är hon det men jaaa, inget mer att säga. imorrn är det middag hos sara - som jag längtat! det är faktiskt sant. nu ska jag gå :) puss.

3 maj,

idag är det 3 maj, treeeeeeedjetredjetredje

kom precis hem från vårdcentralen, var skitnervös men gick perfa.
jag han inte enns tänka innan hon tryckte in nåljäveln så det var bara
att blunda på direkten. såsatt jag där ett tag sen kunde jag titta igen (:
hon sa åt mig att hålla pappret men sen när hon kom med tejp
så släppte ja (vilket ja inte skulle) så kom de en massa bloood :(
ska fixa mig sen ska ja till skolan halv 11, ska nog gå & sova nu

2 maj,

ja min morgon började med att mamma kom in och sa "klockan är 20 i 8 , börjar inte du 20 över?" - jo, sa jag även fastän det var kvart över (mycket skilnad) men jag förstog inte de såbra så jag fortsatte sova tills klockan var 8 då hon kom in igen och sa "jag försår inte varför du gör så att du ska behöva stressa varje dag". först då fatta jag att min klocka inte hade ringt heller. hade visst råkat ställa den på 8.15 fastän de skulle va 7.15 whatever. segade som vanligt och var i skolan 20 i 9 ungefär, ingen spanska för min del. så fick ja reda på att vi tydligen har spanskaprov imorn? det är ju suveränt! men dock så ska ja endå inte vara där, jag sa till mamma: jag har spanskaprov imorn vilket jag inte visste om så ja tänker ju inte gå dit ivarjefall. & då säger hon heltnöjt "nämen så bra kan vi ju gå & ta proverna då". ska tydligen gå till doktorn imorn för nånting, eller snarare allting? måste ta en spruta :( jag är rädd, faktiskt. jag hatar sprutor. jaja. trevligt i skolan idag tkr jag, bra väder, massa sol fast lite kallt. efter skolan skulle ja egentligen åkt ner till stan och solat med heidi&carro men jag frågade om carolinen kunde sola med mig på lörd istället vilket hon kunde (: för jag hade ont i halsen förut och de skulle bara ha blitt värre. plus att jag var sjukt trött. sov förut, till halv 20.30 sen blev jag väckt, fattade ingenting. gick ivarjefall upp helt yrvaken och fattade ingenting, "har vi handlat?" så stog ja bara där och titta sen gick jag och tvättade bort sminket. ska nog sova snart igen innan jag blir för pigg för då kommer jag aldrig kunna somna. :)



   

This is me, then

1 maj,


    
   
 

RSS 2.0