Friday, The world







New in


Skinnhandskar


leopardlegins


Party

Sovit lite för länge kanske. fan vad välbehövt. Duschen kallar!

10-01-28

Igår fick jag hem en balklänning. En klänning som kommer användas i nödfall om jag inte hittar någon bättre som faller mig i smaken. Idag tog jag en chilla hemma dag. mest för att inte riskera att vara sjuk imorgon. Typ.




10-01-27

 


Lovskola?

Har precis haft utvecklingssamtal och det har föreslagits Lovskola.
Jag trodde verkligen att det var förbi och över för länge sen. Hm, jag ska tänka på saken. Nu har jag en skit tråkig håltimme.

10-01-26

Igår var jag 100% säker på att jag skulle åka på en förkylning, pågrund av de var jag hemma från skolan idag. för inte vill väl jag vara sjuk på fredag. Idag därimot, är jag frisk.





Halmstad














Sitter och lyssnar på i wish you were here med alfa blondy som var den enda lugna låten som fanns med på våra skivor ner. jag tänker på hur vi trodde att vi aldrig skulle komma iväg. hur vi satt och kollade vägerprognoserna varenda dag. att varje dag vara beredd på att boka buss-biljetter och bara åka. hur vi bestämde oss för att vänta, för inte ville väl vi spendera våra dagar i halmstad med regn? hur vi beställde bussbiljetter till fel dag. och var nära på att inte få komma med bussen natten därpå. hur vi kom dit, med strålande sol och 30-40 grader varmt. levde loppan. och var noga med att påpeka att detta var bland de bästa vi gjort. att leva på korv som ej var klar av någon korvsnubbe på stranden. att bråka över borttappad zaranoff och skrika "din jävla fitt hora". att tjaffsa , att skratta, att gråta. att få stolar slängd på sitt tält mitt i natten och att försöka skrika fula ord och slå på en kille som ej förstod svenska. att vara sur över att man var den enda som vakna och att man i princip var själv i tältet. att vara på stranden och stå topless, för klockan 5 på eftermiddagen finns de väl bara barnfamiljer här? för att sedan titta upp och möta 10 killars blickar rakt framför sig i kullen. Att envisas om att nej, den där killen är inte alls ful. för att sedan komma hem och titta på bilder och undra, hur fan tänkte man? Att mcdonaldsen i väntan på bussen hem var de bästa målet på alla fyra dagar. Jag tänker på att jag måste iväg denna sommar. det behöver inte vara långt. men jag vill känna att jag, bara kan vara.



10-01-25

Inte lönt att försöka skrapa ihop ett långt blogginlägg då jag lyckades spilla ner hela mitt tangentbord med vin i lördags. great! Idag har jag träffat Carro och köpt för stora skor.


10-01-24

Sängliggandes hela dagen efter en utekväll på Hugo med förfest hos Natha.

10-01-22

Fredag. Någon ska jobba. Någon ska vara hemma med familjen. Någon ska ut och dansa natten lång. Själv ska jag hem till Emelie.  I över en vecka har jag varit säker på att någon dag denna helg ska jag slå klackarna i taget, nu är jag inte lika säker längre. Gah men jag vill. Jag hoppas på imorgon.



Dina händer är fulla av blommor









Jag behöver inte ha sommar. men vår och kläder som oftast åker av för fort. att frysa om kvällarna men inte lära sig utan att gå omkring lika tunt klädd dagen därpå igen.  Att känna glädjen och att vara påväg mot ljusare tider. Att inte vilja stanna inne en sekund.


10-01-21



Och vi har nyss varit och tränat.


Andreas grega

http://open.spotify.com/track/4BHC2Y3tkqCwW1AbKAucag 
lyssna och njut.

MQ/Ginatricot



Både jag & ante köpte en varsin halsduk på rean idag.


My day

Sitter på psykologilektion. arbete om panikångest. håltimme 10.30-13.20. Gym/Pass.
Fick några fina meníngar skrivna i ett sms från natta inatt. Det fick mig att tänka.

10-01-18



Åkte till maxi någon timme innan de stängde. shopping abstinens.

Mera skor

 

Två stycken to-die-for . funderar på att buda hem de svarta.


Skor



Dessa var ett par jag-måste-ha!  tills jag kom på att jag äger ett par svarta Converse. 149:-
Att jag ens överväger.

10-01-17

Försöker plugga försenad APU-rapport samtidigt som Johan falk (Joel) är på tvn. Söndag vilket innebär att besökarna brukar skjuta i höjden. inte idag. inte heller har jag något att skriva om. En 20 minuters promenad vid strömmen & sätt på en film, det är de mest händelserika som har hänt mig idag. Eller oss. C har åkt/åker till finland. Vilket innebär att jag kan räkna med en icke-händelserik-vecka.

Snabba cash



De som läst boken blev besvikna. Det får man räkna med. Jag rekomenderar den! (Hur snygg är inte Joel kinnaman.)

M & A





Sitter hemma hos Ante och väntar på käk. Det pratades om en nykter utgång. men det är inget för mig. och drickan gavs bort igår till någon som behövde de bättre än jag, min lillebror. Idag tror jag att han ångrar sig.. Eller gör du det skitunge. Sitter du och läser min blogg i smyg...

10-01-16

Vi har gått runt strömmen och matat hysteriska ankor.





PUSS



-


10-01-15


Fritid för funktionshindrade. håltimme 09.30-13.00. sova. Matte B. 21.15. Snabba Cash.

The shoes





Tainted love

att leva på en känsla

Skriver, suddar ut, skriver, suddar ut. Försöker förklara att jag kan leva på en känsla. Känslan jag får efter jag har en skoluppgift avklarad. det känns som en liten bit av den stora stenen lossar. Det är en härlig känsla. Jag har så mycket skit bakom mig som tynger mig. Det handlar inte om några små arbeten. Det är så många så jag måste sätta mig ner och tänka efter. och det dyker bara upp mer, mer, mer. När jag väl tänk ta tag i saken så måste jag tänka på denna känsla , att fan.. Det är värt det i slutändan!

10-01-14

En misslyckad kladdkaka en vanlig torsdag. "För det handlar om ..
kladdkaka och grädde med massor av socker i," Men visst finns det kriterier kvar att uppnå.

10-01-13

Nu är det meningen att jag ska sitta i min säng och läsa den där engelska boken. Jag är inte förvånad att jag sitter här men om jag någon gång bara kunde .. prestera. American pie på tvn och the baseballs i högtalarna. Akut tid hos tandläkaren, lite spruta och lite tårar. som plåster på såren kom jag hem med ett på nya skor från stan efteråt. Hot or not. kan inte riktigt bestämma mig. Just nu gör jag någonting som jag är riktigt kass på. jag är själv. jag sitter här ensam. Det är jobbigt, det till och med skrämmer mig. Ibland känns det som om, det är såhär det är. och, då får jag låta det vara så.. eller. jag vet inte riktigt. Gah. för mycket tankar, för dålig på att omformulera till ord, så jag låter det vara här.


.. Det var back in the days

 
 
 
  


100112

Dagens

Plus -
Jag har träffat Caroline över en sallad på pause i 2 h och pratat av mig om allt och inget.

Minus - Jag inser hur dåligt i form jag är när jag ligger raklång på friskis & svettis golvet under ett gympa pass.  Och, Jag har så ont i min tand så jag nästan inte står ut längre.




Till balen skulle jag kunna tänka mig någon utav dessa...



Ja, jag har redan kollat omkring på en massa balklänningar över internet. Begagnade som nya. Mormor var här förut och efter vi pratat om balen så  började mitt hysteri. Dom ovan är underbara. Alla olika stilar. Alla olika pris. Jag skulle mer än gärna vilja bära denna slappa svarta längst ned till vänster.. men antar, att det får bli något mer dressed up. Jag har varit inne på svart hur länge som helst. men någon ljus färg som ljust gul, ljust rosa eller silver har även fångat upp mitt intresse. Trots att jag tidigare inte velat gå.

Idag har vi..

  • Ätit vofflor
  • Fått besök utav en chihuahua
  • Solat
  • Ätit tacos
Klockan 9 är en utav Johan falk filmerna. Ni måste titta! Imorgon börjar dagen klockan 8 med ett "kom igång pass" på friskis. Det känns helt okej... men resten, Ångest .


-

har kommit underfund med att all min ilska
väljer att utspela sig i mina drömmar .

Lil Wayne - Knockout Ft. Nicki Minaj


My angel

Jag har kommit på mig själv med att drömma.
Jag drömmer oftare om dig.
Varje dröm har samma handling. fast utspelar sig på olika platser.
Jag säger till dig
att du inte får försvinna igen, du får inte lura mig, eller..
du får inte dö.

Jag förföljer dig, för att se till att du inte försvinner igen.
för att se till att du håller ditt ord. att du ska stanna kvar.
Jag frågar dig hur du mår, varför det blev som det blev,
om jag kan hjälpa dig.

Det bara hände
men i mina drömmar är det du som valde.
valde att försvinna ett tag. men du kommer alltid tillbaka.
vi pratar lite. jag är orolig. jag gråter. och sen tar drömmen slut.




Gästskribenten is back on track!

Idag kör både jag och frugan på krogen, det ryktas om att det blir mycket orange i dagens outfit för båda två.
Fast ändå väldigt fräsh&basic, för min del blir det chinos, långärmad t-shirt, mössa och orangebruna strumpor.



På tal om annat så vakna jag för ett stund sen på grund av att mina kära tjej satt med både datorn, mobilen och knappa hysteriskt på varenda jävla knapp som gav ljud i hela världen .. behöver kanske inte ens säga det var jobbigt?

Hissa och dissa!


Idag dissar jag faktiskt varje byggarbetare, granne och va fan nu saken gäller. som inte kan respektera att dagens ungdomar sover till mer än klockan 8 då varenda jävel ska börja gapa, hamra&spika.

Och idag hissar jag faktiskt systembolaget, väldigt goda drycker med väldigt bra priser. super! hehe, där fick jag te't..... kaffet? haha, jag är ju för rolig, visst?

Men nu måste jag faktiskt gå och kasta vatten.
Ha det bra gott folk, peace&love!

100108

Dagen till ära, så har emma gått och skaffat sig ett körkort. Och linnea fyller 19. Ikväll ska det firas. Jag orkar inte sova, men det gör Ante.. som just sa "du är en pisskatt" och vände sig om..




100107

Idag har jag varit på intervju såsom ca 700 andra personer i norrköping. även lämnat in CV och nu gäller det bara att söka söka söka. Annars har inte denna dag bidragit med något vettigt. Imorgon ska det festas. det är inte heller så vettigt att supa skallen i bitar. men ska det firas så ska det. Alexandra 18, Linnea 19. Grattis tjejer!




I love my best friend

 
 

Träningsverk av all dans igår. Jag hatar dagen efter då man måste ta sig hem i gårdagens party outfit, och dom där jävla klackarna. Jag skäms. Samtidigt som man ser hur sliten ut som helst. Jag försöker tänka att, dem förstår säkert.


100106

 

Emelie,natha,carro,louise & jag igårkväll. Hugo till stängning. 


 


100105

Frusen(iskall). yr. skakis.
ångest? Vad vet jag . har inte tid . Tjatat om utgång men hur kul blir det nu. återstår att se.



Jennifers body



Igår såg vi på en film. Jennifers body med Megan fox & Amanda seyfried. Förövrigt älskar jag denna tatuering: There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart.



100104


Rea - shopping



Jag fortsätter att gå på stan, och fortsätter att köpa saker jag egentligen inte behöver på rean. Idag tillsammans med Carro♥. Sista timmen innan stan stängde satte vi oss på paus och delade på en sallad. Nu sitter jag hemma hos Ante. och imorgon, DÅ blir det utgång.

Use somebody


23.58



jag vet inte riktigt vad jag gör. Försöker få tiden att gå. lyssnar på bra musik. vill ha morgondagen men vill inte gå och lägga mig. Har inte sovit ensam på en väldigt lång tid, och aldrig i min nya stora säng. Känner mig ensamast i världen.

100103

Jag har halkat mig omkring strömmen i kylan. medans en sjuk kille legat kvar i min säng. jag är uttråkad hela tiden.  Jag önskar att dagarna kunde ta slut fortare än vad dom gör. för att se om morgondagen har något att erbjuda. Samtidigt kan jag inte somna förens långt inpå nätterna.  Ingen bra kombination. Jag vill få ut saker utav mina dagar. inte bara va. jag vill leva.






Min dag i bilder





 


Vi har varit på maxi&media markt. en ny kamera behövs. Men ingen följde med mig hem idag.


Down - Chris Brown Feat. Kanye West







Hur förkortar man datumet nu när det är år 2010 ?

Igår var vi på avatar. jag var inte så förtrollad som jag trodde att jag skulle bli. Men den var magisk på sitt sätt. Idag vaknade vi 14.00. Död tjej. 500 g Chips. största påsen jag sätt. den kommer sitta fint. och idag fick jag ett jättefint armband. Samma som mitt halsband.



Sammanfattning av nyår 2009.

De innehöll förrätt varmrätt och efterrätt som glömdes bort.  Fullt upp med att sjunga våra snapsvisor, shota,shotspel, fiskdamm,julklappsspelet, "Var är malins paket? Var är linneas?" Dans,fyrverkerier, spya, tårar " men ni vet ju att jag gråter när jag är full", naket. Vem fan tar av sig kläderna för att sitta och spy naken ? Hm. Firade 12 slaget på toaletten. Varför? Inte var det iallafall jag som mådde dåligt. Jag föll. bokstavligt talat. Magplask. rakt ner i golvet. vad fan hände.  "MEN JAG SKA PÅ FEST" med spy påsen i högsta hugg. nog. Det kändes som jag var 14 år igen. Men det var de värt. vi var tillsammans och vi älskade varandra SÅ mycket.

Jag vann mitt eget paket i julklappsspelet
(de understa halsbandet)



Bild: http://colorelle.blogg.se/


RSS 2.0