10-05-31

Idag har vi tjejer varit utklädda till killar och så tvärtom. vi tjejer (Killar?) tog en sväng förbi Maxi och alla kom hem med likadana byxor. Vad gör det. Ikväll ska vi tälta. Vi i klassen, och samla ihop ytterligare några poäng. Det är jag som står för tältplatserna!

+


10-05-30

Morsdag-lunch hos mormor, morsdag-middag hos Andreas. Sen, öl.

10-05-29



Vem ramlade och låg raklång på drottninggatan, och varför var spårvagnstanten så tjurig? Skrattade jag så jag kissade på mig, nja nästan. Jag kim ante spångan grillning&ölspel hos kim innan vi ingivde hugo. Det var en bra kväll. Rolig. Som fan. Idag har vi ätit på Paus, jag väntar på Ida som sitter i ett höghus bara några hus ifrån mig. Sen ska jag gå över till grannen, mat vin osv.


-


ANTE/NAKEN


10-05-26





Badkläder. Dansat. Haft morgongympa. Hämtat studentbandet. (Nu är det nära!) Fått ansiktsbehandling och blivit sminkad. Gått på maxi med en drös tjejer. Några ska ut men, fan vad jag måste plugga. Imorgon är det meningen att vi ska se ut som rockare.


-


http://studentpoangjakten.blogg.se/


LAST/NIGHT











Filtar. Musik. Vin. Vattenpipa. Fotbollsmatch. Galna killar. Världens Bar. Sibyllahäng. Vin hos grannen.

10-05-22

-Jag och fem tjejor till. Loppis klockan sex imorse. nyligen hemkommen och några hundralappar rikare.
-Maxi med alexandra & linnea. En regnskur. Paraply samtidigt som det är strålande sol. Nu ska jag bara packa ner vinet, innan jag återigen ska träffa tjejerna för att gå på utflyttningsfest. Heidi har lovat att vi ska sitta på uteplatsen.

10-05-21

Imorse satt jag på balkongen och solade, när vädret plötsligt växlade över till molnighet och blåst. (Typiskt sverige.) Jag har varit på en jättetrevlig intervju och hämtat ut min balklänning. Solen är åter här och egentligen borde jag utnyttja den. men jag försöker plugga, (Varför sitter jag ens här?) fixa saker inför loppisen som troligtvis blir av imorgon, SEN. kan jag ägna tiden åt det jag egentligen vill. vänner&sol.



10-05-20






Begravning och 70årskalas, tårar och skratt. Fika. Mat. Bara ben och mygg. En fin dag i sig hur som helst.

Words.

Hemkommen från Trädgårn/munken I sällskap av Heidi och Viktor. Lycka att klockan 23.00 kunna gå i tunna kläder och sommarskor utan att frysa. Känna doften av blommor. Olycka att B-friend åker till Bryssel imorgon. Att jag har så mycket kvar att göra i skolan. Att jag fruktar min andra begravning som jag ska på imorgon. 103 år. Efter det 70års kalas. Fast att jag borde plugga.. Godnatt.

10-05-19

Besök hos mormor för att sy upp min långklänning, som var alldeles för lång. Precis hemkommen från Heidi som gjort min man fin i håret, och nu. Trädgårn.


10-05-18


Nya billiga fjädrar/shorts/läppstift

10-05-16

Bra helg. Bra pojkvän ♥



10-05-15

Jag har suttit i t-shirt,svettats och klagat över hur varmt det är! Lycka. Nyligen hemkommen från minneskonserten. Jag har åkt tåg för första gången i mitt liv.




10-05-14

Födelsedagsfirande + Utgång. Jag har precis varit på myrorna och köpt en jeansjacka som jag klippt till väst. Mannen min står och stryker kläderna jag ska ha på mig ikväll. han tyckte inte att jag var tillräckligt bra.

10-05-12


Nationella muntliga sv B
Heidis gesällprov avklarat (Jag håller tummarna.)
Shoppat jumpsuit från h&m
Fått fina ringar ifrån Heidi.
Bra dag, dåligt slut.


10-05-11


Handikapp DM, kubbturnering och picknick i folkparken. Det är vad min skoldag innehållit. Hann även till monkis skorea och fick med mig ett par hem. Jag har alltid varit rätt tveksam till dom, Jag tycker dom är för låga men det blir bra vardagsskor.


.

Jag dör av plugg och ångest och har inget vettigt att förmedla här. Inläggen jag skriver raderar jag några dagar senare. Jag vet inte varför. Noll inspiration.

NEW/IN





Byxor/Väska 99:- styck
Översta bilden Victoria


10-05-04



Ena sekunden känner jag lyckorus över att jag äntligen presterar men så fort det väller in nya arbeten så kryper ångesten i hela kroppen och jag är så nära att ge upp. får inte ge upp. får inte hamna på ruta ett och får inte ramla tillbaka i gamla banor, och återgå till mina gamla vanor. Duschen väntar och efter det ska jag iväg för att söka tillfällig lycka. dvs. Shopping!

STOCKHOLM


http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2010&m=jun&d=10&h=16&mi=0&t=Studenten&yn=Andreas&c=bl&mc=no
Som förstasida på datorn har Andreas nedräkning till studenten. (Haha)


BEMINE/ANDREASWIJK




Jag dör och gråter lite om vart annat. Det finns låtar som sätter avtryck i hjärtat,  be mine med Robyn är en utav dom. En utav de finaste låtarna någonsin, och en utav de låtar som får alla dessa 100 känslor som är gömda under ytan att bubbla fram. Angående hans klädstil, Jag vet inte vad eller hur han gör men det blir alltid Så rätt. I detta fall är det baseballjackan och den bruna skinnjackan som gör det hela, så så svårt bör det inte vara. Denna kille har uppmärksamats mycket pga. hans gudomliga klädstil. Man kan inte göra annat än att hålla med och tycka att den uppmärksamhet han fått, är han värd!


10-05-01

Grillning + förfest i en lokal, som jag knappt ville lämna för utgång. Kvar till stängning alltså måste det varit en bra kväll! Synd att jag missade en massor jag ville göra i morse, för att jag sov lite för länge.

RSS 2.0