10-09-30

Sovit alldeles för länge, men strax ska jag göra iordning mig för att möta Linnea som ska uppdatera mig om gårdagen.


10-09-29

Idag ska jag KANSKE..
jobba
gå på stan
(Gå till tandläkaren är inget kanske, det SKA jag göra.)
tagga inför utgång.

Mina bästa tjejer vill få med mig ut. Vill, men jag tvekar. Nu. frukost.


Update.

Idag ska jag...
Gå till tandläkaren
JOBBA.
gå på stan
utgång

Fan också.

Guess what? I'm not a robot..


I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR.

20.15 - Bio !


VEM/BRYR/SIG/?


Sitter och lyssnar på samma låt om och om igen, önskar att man kunde sova och att man inte var så jävla rastlös hela tiden. Ska inte jobba på hela veckan och har småpanik inför det. Risk för att låta som tjejen som inte har något liv förutom jobbet, men vad ska jag sysselsätta mig med hela dagarna. Nu har jag dock tur som blivit sjuk under tiden jag är ledig, eller kan ju dock ses på två sätt. Jag förlorar inte pengar men jag kan heller inte njuta av ledigheten då jag måste ägna tiden åt att bli frisk. Men, det värsta av allt är att jag jobbar sent både fredag & lördag, så inte kommer jag kunna slå klackarna i taket. Ae, tjejen som bara klagar, VEM bryr sig, egentligen? Det kommer fler helger. Jag älskar att inte bry mig. Jag älskar Linnea som inte bryr sig med mig. Slutpratat.


10-09-27

Idag skulle vi ha vaccinerat oss men jag vaknade upp, sjuk, igen. men vad förväntade jag mig egentligen efter denna vecka. så jävla tråkigt bara. B-friend kom nyss hit med godis. Bästa. (Visst, jag bad om det. men lika bra för det!)

10-09-26

Igårkväll åt vi sallad, shotta och drack vin innan vi fick skjuts ner till hugo för att ta stämpel, vidare mot en lokal där Sanna befann innan vi åter igen gick ner till Hugo. När vi stod på dansgolvet och hade som roligast så frågar jag någon vad klockan är. klockan var 02.58. vad fan hände och vart försvann tiden? Jag kom i säng 05.30. Dagen idag var helt förstörd, men vad gör det. Det är söndag och jag har haft 3 lyckade utgångar denna vecka.



10-09-25



Igår skulle vi ta det lugnt, gå hem tidigt då både jag och linnea skulle upp tidigt imorse. Vid 1, skulle vi dansa en sista gång innan hemgång. 03.05 stod vi i kö för att hämta ut våra kläder ur garderoben. Nu sitter jag, erica & linnea i mitt rum och dricker vin. Vi har gäster och nu ropar mamma att maten är klar. Utgång på ingång.


10-09-24

För några timmars sömn om jag är inte mig själv. Igår var en sådan dag, för några timmars sömn egentligen men jag gick med ett leende på läpparna nästan hela dagen. Idag är vi inne på dag två, med för några timmars sömn. Nu är det inte längre lika lätt att hålla humöret uppe. jag är så jävla trött och mår. skit. Har en sådan stressig dag framför mig och skulle helst av allt bara ligga kvar i sängen, strunta i alla måsten och vakna upp imorgonkväll, pigg, fräsch, utvilad och med ett jävla partyhumör!

Snart ska jag följa med B-friend som ska skriva något på sin kropp, som kommer sitta där hela livet. Hoppas jag överlever när jag kollar på.





TEENAGE DREAM.

Svettig och dan efter jobbet, hem till Linnea. Sitter i sängen och velar. ska vi, ska vi inte!? Vi skulle sätta oss på uteserveringen, med halsdukar, filtar och en varsin cider. Det slutade med att vi shotade och dansade till stängning. Idag har vi även bokat in mig på thailandsresan! Rätt så många tusenlappar fattigare men det sägs vara värt det. jag tvekar inte en sekund.


We don't sleep when the sun goes down, We don't waste no precious time / Adrian Lux


@HUGO

Nyligen hemma efter en utekväll med Linnea! Nu ska vi försöka sova för imorgon, då ska vi upp tidigt!

10-09-21

Idag kan ha varit världens kortaste häng med tjejerna. När som helst ska jag åka till jobbet. Vilket jävla liv man lever. men snart, om ca 6 veckor åker vi till Thailand, jag och min prinsessa. Tanken på det gör de grå dagarna lätta att ta sig igenom.



10-09-20

Vi tjejer satt samlade i Linneas säng med Valvakan framför oss och försökte förstå. Ja, som sagt.. åtminstone försökte vi. Jag är en usel bloggare.

10-09-16


Snart kommer denna tjej och räddar min kväll. Jag hatar att jag inte kan sova om nätterna. Idag är det en fin persons födelsedag. en ängel blir 19 år.

HAPPINESS!

För några minuter sen kände jag ett stort lyckorus genom hela kroppen. Nu har jag definitivt något att längta till.


Hjärta.


Är han inte världens finaste, så säg. ♥

10-09-15

Jag somnade inte förens efter 04.30(!) Inatt. Jag är sjukt trött men var tvungen att gå upp. för att tvätta. Jag ringde precis till Ante och frågade om han ville bjuda mig på pannkaksfrukost! SÅ. nu ska jag göra mig iordning. Åka till honom för att äta pannkakor och sen gå på stan.


(Jag älskar dessa obetydelselösa nattinlägg.)



Här sitter jag med tusen olika känslor inom mig. förväntan- och något förhoppningsfull. lite panikslagen, och så har vi även denna känsla som det inte går att sätta ord på. Kvällar + ensam + malin är ingen bra kombination. de senaste dagarna har jag inte kommit hem förens 02.30. Nu när jag slutat jobbet tidigare måste jag fördriva tid och umgås med mig själv. Panik panik. vad ska vi sysselsätta oss med Malin. Inte tänka för mycket. inte.. tänka.
Imorgon på min lediga dag vill jag shoppa. har jag inte vistas i stan på några dagar får jag någon slags smygabstinens efter att få spendera pengar. de sorgliga är att jag hittar små påsar liggandes här och där utan att vara medveten vad som är i dom. MEN. spara pengar. för att. kanske, förhoppningsvis, så. kommer något otroligt hända framöver. Jag hoppas, fan vad jag hoppas! Nu håller vi tummarna på att jag, kan vara spontan, på att jag får, att jag tar mig mod. GO Mallan!


10-09-14



http://open.spotify.com/track/73aPIAwkYUK4NnhBGX5AzR 

10-09-13


Hoppar in extra och jobbar sent intill natten. igår. idag. Har haft någon timmes besök av boyfriend. Har fått ett nytt fint rum över helgen.  Taggar inför 10 timmar på jobbet men fan vad deppig jag känner mig.

10-09-10

Sitter i morgonrock, dricker vin och taggar inför personalfest på Hugo. om ca en timme ska jag vara på plats. GO!


10-09-09

 

Nu börjar dagarna likna varann lite för mycket. Shopping. Lunch. Fika. Jag, caroline & sanna.


10-09-08


Igårkväll trängdes vi tjejer hemma hos Erica, skrattandes till solsidan. Förut var vi på flygplatsen och sa Hej då till Heidi. Efter det tog jag och ante en fika på fräcka och nu, idoool!

JUST/A/DREAM


Jag ska snart bli upphämtad av tjejer som handlat mat från spicey hot. Ericas place står på schemat. Ja, jag är sjuk men dethär blir sista gången på länge vi gör någonting. ihop. vi. alla.


.


10-09-05

En dag på jobbet. kommer hem till ett bombnedslag. sjuk. Måste skriva tack. igen. för i fredags. Idag fyller Caroline år. Grattis tjejen!


Million pieces.

http://open.spotify.com/track/1thjuMFazb5PYQx30OAzrb

RSS 2.0