såhär ville jag inte spendera min helg

Det är lördag, det är halloweenhelg, och en 1000 lapp har ramlat in på kontot. Ut och äta stod på schemat som varje år, men något kom ivägen. termometern har passerat 40 sträcket, och här ligger jag. svettandes. men hur pigg som helst. Oväntade sms som gjorde det negativa i mig mer positivt. jag hade också velat gå ut och ösa. Idag ska man även besöka kyrkogården. Jag skulle ha viljat gått dit ikväll och få den där känslan i mig. mysig men samtidigt otäck. Och tända mitt ljus med vaniljdoft och bara få skänka mina tankar till dig. Besök utav mormor&morfar, thai hemma hos oss eftersom jag inte var kapabel till att ta mig någonstans. Vin och körslaget. Maten fick jag äta i mitt rum och även tv tittandet fick jag göra här. i min säng. Nu har jag  antes dator framför mig medans han är ute och roar sig. alltså ingen famn att krypa intill. Men bara några meter utanför mitt rum ligger mamma i soffan och är redo om jag skulle ropa. Det känns tryggt.


091030

Såg ni idol? Jag var nog inte ensam om att gråta krokodil tårar.

Påtal om annat, har just insett att jag och carro är som rutigt&randigt, svart&vitt, natt&dag. Men hon skrev även precis till mig att man ska hålla ihop med någon som är olik, så man kompleterar varandra. Så är det nog. hur som helst passar vi jävligt bra tillsammans, för att dra ett nytt ex.  som handen i handsken. jag och min bästa vän.


http://publishme.se/31353/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

feber

...

091029

Imorgon ska min lillebror förmodligen ha fest. här hemma. hos mig. FEST. Kanske är jag lite avundsjuk. jag längtar trots allt tillbaka till dom tiderna. att vi hade det roligt går inte att undvika. Samtidigt känns det inte bra. han är för liten, dom är för små. jag måste vara hemma och hålla koll på dom. Inte ens jag har fester längre..

  
  
  








Tjenis penis bloggen, The gästskribent här.

Aa vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, sitter här i Malins rum o degar när hon spacklar sitt nylle! Vi ska ut och städa bilen för att sedan dra en roadtrip till Söderköping för att hälsa på Malin och Marcus pappa. Det ska bli trevligt, HELL YÄÄ!

Kan också tilllägga att igår var vi på kryssning, det var väll roligt, eller? Åt gott och drack gott, mums! Tyvärr mina läsare, gör en update lite senare för nu ska jag på intervju, vi ses och hörs.

puss


The man, The myth, The gästskribent.

God kväll alla lyriska läsare som bara väntar på ett inlägg, men idag inte utav mallan. Har egentligen inte mycket att säga förutom en helt misslyckad dag enligt planerna som ändå styrdes upp med lite chill och filmmys?  Malin känner efter som vanligt och känner sig sjuk,  Åland imorn, hon måste vara frisk. Men hon kommer nog må fint ändå med ett par gratis drinkar i kistan och en fin och god buffé på annans bekostnad.

Ajja, nu blir det Hissar och dissar listan.

HISSA!
1. Körkort
2. Taxfree
3. Sällskapet

DISSA!
1. Finnar HEHE
2. Finska pinnar
3. Malin om hon har för mycket läppgägg

du är bäst min älskling!

Lov(e)

Idag åker vi till vingåker. imorgon åker vi på kryssning. på torsdag ska vi hem till pappa.

091024

Att han har fått körkort betyder att vi kan åka precis var vi vill. igår åkte vi till söderköping och sa hej till pappa och mina syskon. idag har vi varit i linköping. ikea & ikano huset. Jag har köpt massor! Ikväll ska jag fira josse. Tagga utgång. TRÖTT.




Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Josefins födelsedag, hurra hurra hurra !






19 år.

Idag har jag även fixat så att jag får ett sms i mobilen när New moon biljetterna släpps.
Snart. ska jag träffa födelsedagsbarnet.

Imorgon hoppas jag att du tar ditt körkort, baby !







Världens bästa.

091019

Ljus som vanligt och Melissa horn i högtalarna. Försöker göra en lång och bra ny lista på spotify,"lugna favoriter". Som någon slags avkoppling.




.


Jag såg ditt namn på msn i offline listan, Obehagligt. gick förbi fort..
gick tillbaka, tröck upp din ruta, ska jag, eller ska jag inte? Skrev Hej. Skämdes. tröck ner, och rös.
Nästan så att jag känner mig rädd, men för vad. Varför tar det emot att skriva ditt namn. Har försökt flera gånger. Det var länge sen nu. eller var det ? Du var bra för mig. Du var en fin vän.






Ikväll ska vi ut och äta




The thanks I get .

Kanske fantiserade jag om hur det plingades på dörren, ståendes med blommor i handen för att be om förlåtelse. Kanske fantisera jag om att ångra sig så fort man klev utanför dörren. Is this the thanks I get ?






Eller bara saknad.

Jag vet inte om det är doftljusen omkring mig eller lugna favoriter på radion.
Men jag har någon känsla i mig, kanske är det en liten sorgsen känsla. eller så är det kärlek.
kanske båda.





091015

När man för en gångs skull lägger ner energi och eftertanke, kärlek - på att göra något bra, något fint.
Då kan 30 minuters försening göra så mycket.



So, here i am.
Idag har jag varit givmild. har köpt små presenter till mina hjärtan. min bror och ante.
& även en present till mig själv. en pälsväst. den är jättefin.

Har även stött på en fin vän. Vi kunde inte prata, men Ida. ville bara skriva att du är fin.
Även Carro som var Så efterlängtad!



Rensat bland lådorna och hittat gammalt block.
Emotions. Kanske visar er någon dag...






Otten-fredag

Hur ska jag kunna förmedla den glädje och hur ska jag förklara hur mycket jag skrattade igår med ord. åt josefin, åt oss, åt henne och mig. Det var galet. Vart fan kom det ifrån. Hur fick du idén? Du är så jävla konstig, du får mig så jävla konstig . Och jag älskar det!

091010

Även fast jag är medveten om.. Så kan jag inte sluta att undra.
Jag är medveten om att det kommer vara såhär. och, att jag vill ha det såhär.




..eller?

091007




NU: bränna fett och sola.

C&J

Igårkväll. mina 2 bästa vänner. Fräcka fröken. Jag trivdes!

091004

Sitter i antes vardagsrum med Broder daniel på tvn.kräftskiva igår. men fick inte i mig någon kräfta. konstigt då detfunkade i somras. dock onyktert. drack inte heller en droppe. fredagen var galet bra! på något vis annorlunda. Caroline fick för sig att gå hem när vi andra skulle kolla in hugo . Josefins öl blev inte ens uppdrucken för hon var så ivrig på att gå tillbaks till otten. nu i efterhand har vi kommit fram till att hon inte skulle klarat av att dricka upp den. jag håller med.




091002

Jag har shoppat. massor. nästan. Tränat imorse. Tittat på resa. och ikväll har jag fått med mig carro på party. är så jävla trött. måste tagga. Carros inlägg hjälpte lite. hon är bäst. GAH.



RSS 2.0