År 2008 .

Ännu ett år har gått men Hur kan jag ännu inte vara redo .
Äntligen är detta år över. äntligen äntligen. men samtidigt vill jag inte lämna detta år bakom mig då du fortfarande fanns och börja ett nytt år utan dig min vän vid min sida. Har jag något val.. Nej . skrämmande men en lättnad på samma gång. Detta år har inte varit mitt år !







I keep hearing your name
I keep hearing your name
Nothing else sounds the same
As hearing your name

I' ve been waiting for you
Never found anything else to do
But waiting for you
..

what else can I do..

28 december

Nu är julen över , Bara nyår kvar .. om 2 dagar men samtidigt inte ha det planerat. Men detta år gör det faktiskt ingenting. Idag har jag vart på stan med IdaS, Då ja tycker att allt är utplockat så hittade jag nästan ingenting. Imorgon kommer Carro hem !  & Halva tiden har gått så snart kommer josefin. Jag längtar.




Det gör så ont

Och tanken slog mig, idag.. För exakt ett år sedan, har jag det starkaste minnet av dig - med dig .







Och det var en av mina anledningar till att jag vill att denna dag aldrig skulle inträffa. jag saknar dig Andrea Så att det gör Ont. Men, god jul på er allihop..

So this is christmas ,

& Så var det bara tvunget att bli Julafton.. och jag vill ha hem min Josefin.

Jag har spelat bingolotto för första gången på år, Ante vann 500 vilket resulterade i att jag fortfarande är sur över att jag inte valde just den lotten..





..Men nu när julen är här betyder det att den snart också är över. Det är bara att ta sig igenom det ..

22 december

2 dagar kvar till jul och var är julkänslan? Idag ska jag försöka få min första julklapp köpt, allt annat har min bror skött . Tanken på att behöva trängas med alla stressade folk på stan lockar inte men vad gör man? Att ta vårjackan är ett måste!

Blev väckt imorse som alla andra dagar, idag valde jag att sova vidare - tills jag blev väckt åter igen. Mina glasögon finns att hämta också så det ska jag fixa idag .






Ett beslut bara en Idiot skulle ta .

21 december

& nu har jag gått igenom min andra nyktra helg, men denna gång för att jag valt att avstå. Det är lov, så det känns okej. eller mer än okej, det känns nästan bra!

Igårkväll blev vi tjejer bjudna hem till ida där vi åt tacos, & Nu, snart ska jag gå och lägga mig i sängen brevid Carro, för vem vet, hon kanske börjar gnissla tänder.

Fortfarande sjuk men det är på bättringsvägen. Jag är ointressant och har inget vettigt att skriva, Min vardag ser alltid likadan ut.. Att jag vill ha en förändring vet alla redan om..




18 december

Jag har inte gjort någonting vettigt, men samtidigt inte tagit mig tiden att sitta vid datan, vilket har varit skönt.

Jag spenderat en kväll i svärtinge, har haft möte och ätit på pappagrappa, med caroline josefin & anna. Josse åker inatt och är borta i 3 hela veckor, vilket känns tungt . Har inte riktigt sagt hejdå för då skulle de kännas ennu värre..

Igentligen har jag ingenting att komma med. Jag mår som jag mår, dvs stabilt. förutom att jag blivit sjuk . Så mina planer på att ösa denna helg, går inte igenom . Tror inte ens jag tar mig till avslutningen imorgon ..



13 december

Min torsdag innehöll mina Bästa, fika och en massa Skratt . Happiness.


Idag är en kväll då alla förmodligen är ute och festar medans jag sitter här hemma, Ensam . Och det känns helt okej.


   

På fotografiskbild var vi på östgötateatern och fotade en massa bland alla utklädnings-kläder.



I wanna have that crazy love
Want it running in my blood

8 december

Jag har absolut ingenting att skriva, ändå så loggar jag in här, öppnar ett nytt inlägg. Jag kommer inte på något. hur som helst så har jag träffat C.s idag, och vi fick ingenting gjort - men mycket ur oss .


  

Todays a good day !

Igår blev det idol,spel & Saw 5 hos matte, med linnea tobbe eric robin gurra ida jocke. Kanonkul.

Idag är jag uppe med tuppen med ett leende på läpparna, Jag har redan druckit te, fotat en massa, klätt på mig kläder och snart ska jag iväg. Ikväll ska vi hem till Ida och Jag är Taggad !

Ska bära med mig det här humöret hela dagen. Ingen ska få förstöra det.


So tired of this ,

Frånvaron har varit högre än den någonsin har varit. jag kan inte skylla på något annat än dessa mörka mornar, jag kan inte gå upp. jag klarar det helt enkelt inte. och jag är trött på det..

Idag på fotografisk bild skrev jag ut över 30 bilder på allt&alla som har med mig att göra och på de runt omkring mig. har också lånat hem en kamera, ny var den också. mer vet jag inte då jag tråkigt nog inte är så insatt. men jag vill , jag ska försöka. Ska ta tag i det här nu. Inte det roligaste att ta kort på moln & dimma, en årstid som denna då Allt är grått .

Nu får ni hjälpa mig med detta. jag behöver Er för att åstadkomma något som är någolunda Bra !






Its' Friday , and I don't even care ..


Im so proud of you !


4 december

Snart börjar mitt farande, mot skolan,mot eneby, mot stan, mot skarphagen ... sist men inte minst mot Kungsgård .




puss på dig.

3 december

Sammanfattning av dagarna:
- jag har träffat C.s, även josse
- har inhandlat nyårsklänning
- har varit tröttare än någonsin
- skrivit ett IG prov i np, Matte idag
- har ätit för en månad framöver
- Och jag har tagit mig igenom dagarna,
Utan ett leende på läpparna .

vilket resulterar i att denna vecka inte
börjar på de bästa möjliga sätt . Vill bara sova
bort resten av tiden tills julen & allt som har med det att göra, är Över.
Denna jul kommer jag smärtas mer än glädjas.

men NU, måste jag ta tag i pluggandet. har ett prov imorgon (Damp/ADHD) som jag inte ser fram imot. här gäller det inte att plugga in svar på frågor. Här funkar det bara att tänka,tänka & reflektera . Alltid ska de handla om det. att lägga sig i sängen kommer inte på tal, Då kommer jag slockna på direkten.







There are times when I hate you 'Cause I can't erase the times that you hurt me, and put tears on my face And even now while I hate you, It pains me to say I know I'll be there at the end of the day. I don't wanna love you In no kind of way, no . I don't want a broken heart. I don't wanna play the broken-hearted girl...


1 december

Dagar som dessa , känns de som det är bättre att låta bli ..
ja, jag drömmer så mycket nuförtiden.

Andra avenyn,färga håret,duscha,sova ?



Inget långvarigt, all I can do is Wait .

RSS 2.0