31 augusti,

& vems dag äre då OM INTE MIN


min älskade unge gav mig det rouge jag önskat mig & det negelacket ja ville ha & som ja tänkte köpa igår ;O jävla tur att ja köpte två andra, ohhhhhhh love him (L) min lillebror, alltså. (: höhö.

gick upp HALV 8 fast jag börjar klockan 10, helt sjukt
men har duschat sminkat mig och städat lite måste städa en massa mer,

OHHH 40 min tills ja börjar sjukt långt.


HAPPY BIRTHDAY TOOO ME :)


du vill vara utan mig
du ska få vara utan mig.

sjukt rolig dag,

i skolan var allt som vanligt lala, förutom att på lunchen åkte typ hela klassen ner & åt chicken kebab för att vi hade håltimme, ante bjöd mig, han är rar!

efter skolan åkte jag hem, vänta på josse.. åkte ner till stan och mötte sanna&heidi, skulle fika men aa.. behöver ja nämna vad de blev utav den saken? ee, aa MAT. uschusch.. satte oss sedan i hörsalsparken då de kom fram en gubbe från nån fotogrupp o ville fotografera oss till en tävling (: haha så där satt vi på en bänk medans  han tog typ 5 kort. söt gubbe dedär! efter de satt vi kvar & ja vet inte vad som hände för aa.. skadade blev vi ett jävla damp alltså haha men kul var det..

"EEESSHOLE"

"Aa, aa, aa"



HAHA ja de var roligt ..

älskar er tjejorrrrrr u're one of the greatest


image374



imorrn blir de stan med josse & kolla upp kort på friskis&svettis,
efter de ska ja hem till min pappa i sörping & firas (:
på fredag gäller det, 16 år. haha kraftigt.. men på lördag DÅ JÄVLAR


tttrrött, godnatt <3

För inga ord i världen kan beskriva hur det känns, nej inga ord



Jag tänker ställa mig upp, jag tänker gå.

Och jag går utan dig

Jag tänker gå, jag tänker aldrig vända mig om

För jag vill inte se dig igen

Jag tänker aldrig vända mig om, jag raderar alla minnen

För jag vill inte minnas dig

Jag raderar alla minnen, jag fortsätter bara rakt fram.

För nu är du förflutet


Jag älskar dig, jag saknar dig
Massor.

28 augusti,

& jag fyller år oooooooom.. vänta måste tänka ..
nanana, 3 DAGAR :D på fredag, wohow! detni.

blir bara bättre&bättre i skolan :) imorse kl 10 hade vi nåt jävla svenskatest hur svårt som helst! inte de första, "läsförståelse" med "ordkunskap" hur mycket kunde man då ? jadu INGENTING fick gissa sig igenom dehela, men de sätter ju inte betyg på det och trala..  sen hade vi typ drama, eller vi skulle ha dramalektion, det var sjukt kul skulle köra följa jon eller nånting & ja vet inte vad jag pratar om, imorrn blir det stan,.

26 augusti,

ja, igårkväll kom carro skogh hit så gick vi till kungsgatan, hem till sahra.. där sofie också var, tydligen så gick sofie&carro i samma klass fast dom hade inte pratat förr (om jag uppfatta allt rätt) så det var kul, :) sen kom josse, satt där till typ halv 12 då vi skulle gå till admir som hade fest, gick dit och lala var väl trevligt.. sent blev de också.

idag kom heidi och hämtade mig så åkte vi till jysk för hon skulle köpa, hm.. överkast eller vad det heter jag har glömt bort, sånt man lägger över täcket iallafall ;) sen åkte vi hem till henne oså.. vänta på carro&emma, så kom dom så gick vi till vilbergenspizzeria och åt pizza.. sedan hem till heidi igen, alla satte gång med att måla naglarna osv.. haha. sen åkte jahem vid halv 9 eller nåt..


på fredag fyller jag år :D

image372 
image373

25 augusti,

ja kolmården djurpark igår var helt ok . blev uppdelade i grupper osv lala..

på kvällen gick ja hem till andrea där emma josse maya johanna var, drack & hade de allmänt trevligt, cyklade (ja ni hörde rätt, malin CYKLA wohow) till ektorp senare, på vägen mötte jag nåra killar ojoj. dom var väldigt på att göra både de ena&de andra.. haha höll på att garva ihjäl mig, så mötte jag upp sanna&heidi och sen tar sagan slut.

TRÖTT&SEG kan jag lova som vanligt
sjukt varmt äckligt svettigt usch..

ikväll äre fest igen.

  

23 augusti,

jaha idag körde vi efter schemat, i både matten&engelskan är vi uppdelade med andra bf:are, ja inte så kul, tkr det är såklart bättre att vi är hela klassen så vi lär känna varann bättre men klart att de kan bli jobbigt att va 32 st i en grupp tralala.. kan också säga att ja redan HATAR min engelskalärare , först garva ja ihjäl mig för hon prata så fult.. brittisk engelska och hon såg så jävla osäker ut, & ja har lärt mig amerikansk, så mig kmr hon inte tycka om för hon kmr tycka att ja inte kan prata bra.. vilket ja inte kan i vanliga fall heller men nu blir de ennu värre.. iallafall.. "fest" sen då.. HAHA nä men tårtkalas eller va dom nu sa, med uppträdanden o sånt, tårtan var ju iallafall god..

sen gick jag hem, heidi kom hit.. men de var inte länge, skulle hämta 2 tröjor så gick vi på en "promenad", eller ja.. gick och satte oss på en bänk..

imorrn dårå, KOLMÅRDENS DJURPARK med klassen + 2:orna, wooooohow ..
nae,  ja tkr inte om det.. för de första hatar jag djurparken det är FETT tråkigt
finns inget roligt kvar att göra.. sen så, aa kom inte på nån mer anledning


sen blir de stan&fika,

pussi.

åter igen..

blir så otroligt lesden&besviken..



 men vad kan jag göra åt saken?

22 augusti,

igår, efter första dagen i skolan följde alex med mig hem ett tag sen cykla vi ner till stan, ja mötte mina underbara ungar så satte vi oss och åt&prata om skolan,klasserna,folket osv.. haha sen drog vi till ektorp nåra utav oss och tralala, sen tog ja bussen hem.. hade otur med mig för hade precis missat bussen & missa precis spårvagnen.

idag gick ja upp  TIDIGT, ohh kom nästan försent :( men ja, hade iallafall nåra övningar idag eller va man ska säga så att folket våga börja prata iallafall.. sen skulle alla samlas ute på skolgården hela skolan för att dom skulle ta ngt konstigt foto fatta inte riktigt eller jo.. donken blev det idag, YEEEJ gott var det och tralala.. sen skulle de va "fika" owh verkligen fick en frukt&juice.. sen gick ja hem. tänkte sova är TRÖTT minsann nae nu slutar ja känner att ja börjar yra loss..

image368

jag mådde bra där, jättebra (y)  haha

DET GÖR ONT, SÅ JÄVLA ONT

... förstår inte hur en person kan såra någon annan så mycket


det gör verkligen ont.
så mycket betyder du för mig.



skola imorrn iallafall, haga - barn&fritid
börjar klockan 11.. fika efteråt med tjejerna <3

hur ska de gå.. vill inte behöva förklara...

still waiting..

varit på stan från 12 - 7 idag,
sen "hem till sanna" en snabbis & rökte vattenpipa


image365

jag hatar att alltid få vänta, vänta, vänta..
kanske hade ni rätt..

me&my bejbs

det blev aldrig att ja titta på matchen, ooh mamma som hade köpt bulle&juice till mig :/ haha.. gick hem till sanna, blev att ja va kvar där en stund, sen gick vi ut mötte heidi gick till videostan köpte massa godis,chips. hem till linnea, såg på film.. (alle var där med) så mötte vi carro ute så satt vi ett tag, blev kallt .. jag heidi carro gick hem till heidi satt på hennes balkong , prata,myste.. sen hem. imorrn blir de stan med my BAABES oh love them so damn muuch 

image363


längtar efter dig så himla mycket!

19 augusti,

skriver om igår senare ikväll..
nu sitter jag hos Sanna,
min bror spelar match i ektorp..
så ska väl gå dit & titta snart (:

imorrn , pengaaar

kan knappt skriva

¨mår inte så bra har inte spytt på flera månader så händer de idag . förfest hos josse sen kneippen.. ja aa ska sova . puss saknar DIGGGGGGGGGGGGGGGg


gläm aldrig bor jat 'lskar dig


at sara's

det började med att ja & fille åkte ut till sara vid 8 tiden, där var redan en massa folk, var igång att grilla & laga annat mat så kom perfekt ;) haha.. sen satte dom igång vattenpipan&dricka .. humöret låg på topp enda tills en sak råka komma ut fastän de inte skulle,

(kankse var det bra - för det är egentligen något man måste prata om, du är min vän.. du har varit min vän i 3 år och jag vet att du om någon INTE förtjänar det efter allt som redan hänt.. jag kan nog inte förstå allvaret, jag är fortfarande chockad.. det är någonting som kommer sitta kvar väldigt länge men jag vet att du klarar det!)

lala pågrund utav den dåliga stämningen så ville folk åka hem osv men den enda som gjorde de var ida, & de va tur att vi var kvar för som vanligt blir de ALLTID KUL eftersom de inte finns nåra roligare människor än er .. (9b2) blev massamassa dans & onyktert som de blev en massa pussar. HAHA garvar borde skämmas..

skulle egentligen sovit där men aeee,
trötta som vi va åkte vi hem runt 2 ..

   
   
image362

love u all

gonna miss u,

16 augusti

image353

lägger in bilder & skriver om gårdagen imorgon,
för nu har ja ganska hurry ska hem till min pappa om 20 min
så måste fixa mig och packa inför kvällen..

det jag levde för

Vi svor på att alltid vara vänner men va hände?
Vi förlorade varann, men du är alltid min ängel.
det är otroligt, hur det kunde bli så fel.
& de finns inget "vi" längre, så det fattas en del.
Utanpå ett leende men inuti ett hål,
Att vara utan dig är det som skapar djupa sår
lever med tanken om att livet är hårt.
Försöker & de går men det är jävligt svårt.
Alla gånger som vi skrattat åt varann,
Alla gånger som vi hållt varann i hand.
Alla gånger som du sagt att du älska mig..

Tänker på dig varje dag, vill bara ha dig här,
Jag trodde inte ens, att man kunde bli så kär.
Du var mitt allt, det jag levde för varenda dag,
och utan dig brevid mig så känns ingenting bra

16 augusti,

idag hade jag tänkt att egentligen åka till min pappa, eftersom han sa att ja skulle komma till honom onsd, tors eller fredag.. kommer inte ihåg när jag var där sist, & kmr absolut inte ihåg när ja var där förra gången FRIVILLIGT utan någons födelsedag osv.. oh jobbigt desutom bor ju i sörping. iallafall.. de blir nog inte så, jag har ringt men han svarar inte.. sitter väl i möte som vanligt & jag vill veta i god tid om ja ska dit eller inte så ja kan planera min dag.

för ska träffa fille senare, sedan ska vi ut till svärtinge - till sara..



  

bilder från igår när vi satt hemma hos heidi & spela spel
inte direkt dom snyggaste men fan så härliga, HAHA (;

BF1a

japp där ska ja tydligen gå dårå, haha.. kolla vilka ja ska gå i samma klass med, känner inte en jävel.. 32 st är vi.
garva ihjäl mig åt vissa namn som ja inte kan nämna här .. typ 4 killar och resten tjejer.. eller aa kankse är mer killar vetinte för ja kan inte tolka det på namnen.. haha..

15 augusti,

idag då så kom emma hem till heidi & sedan carro.. jag&carro åkte mötte adel som var LÄNGESEN, jaja och heidi&emma åkte och gjorde nånting och sen så möttes vi vid stan.. vet inte vad vi gjorde åt och sådär.. åkte sedan till ektorp satt där ett tag gick hem till heidi spelade spel, sjukt kul.. garva ihjäl mig .. sen hände inte så mycket mer ja åkte hem (:

HAHA GUDDD så intressant tror jag dör.
nae dehär är verkligen inte kul just nu.
bilddagboken funkar inte heller för tillfället, yej





såg dig idag,
vågade inte gå fram
ska inte behöva gråta
för att jag ser min bror.
saknar dig så jag dör

MÅSTE ALLTING va så jobbigt

tappat lusten..

till blogg. orkar inte skriva osv, men ja kmr väl igång sen igen.. sålänge äre ju bara att titta på http://maalinjp.bilddagboken.se/

nu sitter jag hemma hos heidi, har sovit här :)

kryssning

imorrn, birka paradise för att min mamma fyller år (L) kommer hem på tisdag kväll.
OCH SNART ÄR DET MIN FÖDELSEDAG.. DEN 31 AUGUSTI.

& skolan börjar snart, dieeeeeeee :(


image348

jag&mamma på birka paradise förra gången, nu blir de min tredje :D

12 augusti,

igår var bästa kvällen på länge,

på eftermiddagen kom ida josse sara carro hit, vi lagade tacos osv.. börjar bli ofta nu, haha.. men kommit på att det är väl de lättaste att tillaga liksom ;b ja, iallafall.. efter maten började vi dricka en aning & tralal åkte ner till gamlatorget till 9 då adam jimmy gonzalo m.m. skulle sjunga ohh underbara är dom (L) skrek och hade mig , gjorde säkert bort mig men de är sånt som händer.. gick sedan vidare tappade bort varann & sånt som vanligt typ.

träffade lisa från finspång som var typ ett år sen eller nåt?
tur att ja inte va onykter & hon med annars skulle jag säkert skämmas ;D

alla andra försvann sedan, så de va bara jag&carrototte kvar, bestämde oss för att gå ner till melody club medans nåra andra gick hem till fille.. ställde oss på en scen med en massa emos och dansa loss osv, kunde inte en enda låt hade inte heller hört en enda.. helt plötsligt visslar några på oss och vill att vi ska komma upp i lägenheten, självklart gjorde vi det.. 20-30 åringar men rara endå ;) så satt där i fönstret , skrek &hade mig på sista låten som jag faktiskt kunde ;D det var status.. haha. sen var de fest hos nån granne så vi gick en våning upp var där ett tag & trala mycket trevliga och ja, sånnt.. haha kankse lite för.  sedan ner igen och sen hamnade vi lite varstans, sjuk kväll iallafall men jag hade KUUUUUUL AS HELL.


image347

 http://maalinjp.bilddagboken.se/

där är alla bilder



Jag skulle aldrig stannat

men vad är de då som gör att jag är kvar, fast jag har sagt jag ska gå?




If you could love me like you did before
I promise no secrets forever ever more


11 augusti,

igår var vi en jävla massa tjejer här, först kom sanna emma linnea alle så lagade vi fläskfilé&pomme, sen kom carro heidi ida sara carro sofia josse jenna :) haha.. alla drack och sånt så ja, ett jävla liv var det haha .. ja, sen skulle vi ner till marknaden, vissa åkte taxi, vissa moppe , vissagick.. kom ifrån varandra exakt hela tiden men kankse inte så konstigt.. tralala,

nu är iallafall ida carro sara här, snart kommer josse.. ska laga tacos osv,
sen möta en massa andra vid stan senare,

image346

endel tjejooor, jag älskar er <3

10 augusti,

igår var jag i stan ett tag på kvällen med linnea carro emma alle sanna m.m, sen sov jag hos Linnea eftersom att jag är själv hemma nu och vågar inte sova själv. haha! senare kommer alla tjejor hit,  carro malin josse sofia emma linnea carro heidi sanna alle & IDA som ja måste få tag på ! :O, men hennes mobil är avstängd och ingen svarar på hemtelefonen så what to do?, ska äta.. dricka, osv :)

imorse blev jag väckte av telefonen kl 11, min pappa ringde..
så vid kvart över 12 skulle vi mätas vid filmstan så bara att börja
traska neråt, dock så regnade det så mina skor fick en helt annan
färg och de bara plaska om dom, kmr säkert behöva kastas för
de är ju bara skit.. att gå 15 min i spöregn är inget att hurra för!
han skjutsade iaf hem mig sen & jag åt blabla.. måste duscha,
städa! ser ut som ett helvete kan ja lova..

image343





 När du inte längre tar min hand
på det sätt du en gång gjort,
och när du vänder bort din blick innan du ens har svarat min

Gav vi oss tid att fundera?
- vad menar du med det?
Mitt hjärta vill mera
- du vill ändå vara fri.
Är det verkligen så att det vi hade aldrig kommer igen?
Får jag aldrig mera vara din vän?
Vem får nu vara din vän?
Vem blir kvar hos dig? Tröstar och håller dig varm?

För det fanns stunder som jag lurat mig att det skulle bli vi två
miljoner sätt jag övertygat dig att stanna kvar.
Jag håller andan nu och hoppas att du ändrar dig,
fast mina vänner skriker nej, nej, nej.
Får ta mig an demonerna i ensamhet,
hur ska jag orka det?


 

9 augusti,

har inte skrivit på ett tag och orkar inte skriva nu heller, haha
allting ja gjort finns endå i http://maalinjp.bilddagboken.se/ ..


image342

6 augusti,

gick upp klockan halv 10 för skulle till mårängen med mina ungar, sanna heidi linnea emma carro josse carro sara jenna malin.. undebart var de och kunde inte vart bättre väder (: .. var där från 11 - 4 ungefär så färg måste man iallafall ha fått :) haha snart ska ja gå in i duschen och ikväll blir de antingen att tälta i svärtinge med heidi och en massa andra, dricka oså.. eller umgås med linnea och träffa 2 st :D ihhhh ja vill ju :( har ju faktiskt längtat hela dagen. haha men vill till svärtinge med så vet inte va ja ska göra.. försöka få med dom kankse? HAHA de vore ju klockrent jaja sluta snacka skit,

åh vet inte hur ja ska göra alltså , haha :(
nae ja är konstig borde inte enns vara såhär glad
MEN DET ÄR JAG oh det är underbart  :D:D
det är ju nästan för bra för att vara  sant


image341

MY GIRLS,  <3


Tears on ma pillow cause your love is wicked
Cry me a river cause your love is wicked
Friends come around say your kove is wicked
But the kisses wah yuh get, Dont you know its wicked?
Wait for your call cause your love is wicked
Can't sleep at all because your love is wicked
Playing with ma heart cause your love is wicked
By the loving wah yuh get don't you know it's wicked?


ändrade planer,

seg som fan är jag, det är alla.. ska nog inte träffa josse om inte andrea ringer snart och de blir så osv.. båda ska upp tidigt eftersom eftersom att vi ska åka och bada, jag sanna emma linnea carro heidi alle sen ska josse dit med sin familj så då får ja träffa min älskade unge, sen försöker jag få med carro skogh som jag saknar till max :( hoppas jag lyckas hon skulle ringa mig sen, ih jag är trött också desutom lalala är glad men samtidigt på dåligt humör. HAHA garvar tyst istället har endå inget att skriva om , hejdå

http://maalinjp.bilddagboken.se/


jag saknar dig inte
nästan
men vissa tillfällen
känns de konstigt i liksom,
hela mig
vet inte vad jag ska göra
eller vart ja ska ta vägen
vill bara bort från allting
kan inte förklara känslan
men jag hatar den.

antar att vi alla har våra dagar,
stunder..
men det går ju över!

5 augusti,

var med linnea och sänni igår, skulle till alle där emma och carro också var men linnea orka inte den tutten så hon gick hem.. aa jag&sanna gick dit trlala.. sen mötte vi adel hubbe robin vid statoil , så följde med till hubbe såg på film & spela tvspel.. sov hos sanna, vaknade vid 2, frukost osv.. ska snart ut med alla ungarna :D kiss


   
  


är hemma nu, funderar på att gå ut med josefin,
så längesen jag träffa henne. förut träffades vi ofta,
nu är de alltför sällan :(

adel erkänner sin förlust i tvspel mot SANNA :)

Adel Juventus säger:

TV-SPEL'S KUNGEN ?

- Sannaaa säger:

hhaa yess

Adel Juventus säger:

jag kommer drömma mardrömmar i natt så du vet

- Sannaaa säger:

haha nejdå

Adel Juventus säger:

nej rå du var jätte duktig faktist iaf på det där spelet

Adel Juventus säger:

verkligen imponerad

- Sannaaa säger:

haha tacktack

Adel Juventus säger:

men idag .... vad ska jag säga du ägde mig

- Sannaaa säger:

haha det kändes bra

Adel Juventus säger:

kan jag forstå .p


4 augusti,

åkte hem med heidi ifrån henne halv 9, skapligt trött var ja .. men somna sedan om till typ 12 då carro ringde och väckte mig.. lala fick skjuts till linnea där hon & sanna låg ute och pressa men linnea palla inte trycket så gick in den tutten.. haha ätit lite osv ska duscha fixa oss sen märker vi va som händer :)



 

hos heidi,

carro kom hit till mig, så åkte vi till statoil & sen till apoteket i vilbergen, sen vidare till mcdonalds , tog en hamburgare och hälsa på heidi .. åkte sedan hem till mig för att äta tårta, så kom heidi också. hallontårta (L) haha den var god kan ja lova.. sen åkte vi allihop hem till heidi så kom sanna linnea emma alle, gick till ica köpte tacos (: laga det osv.. nu äre bara linnea sanna jag & heidi kvar.. ja sover här för aa kan inte ta mig hem, haha.


hoowwwwwwwwww cute

3 augusti,

både mamma&marcus kom in i mitt rum vid 9 imorse fast ja trodde den var typ 12.. skulle jag med och plocka hallon? nae.. så sov ja vidare, när dom kom hem så var de tylidgen "frukost" ja trodde klockan var två eller nåt men den var bara halv 12 så ja blev jävligt arg för ja var sjukt trött eftersom ja knappt kunde sova nånting inatt..

och vädret då, det känns som om det är höst? liksom, aa.. det är sjukt.

satt och tittade på massa bilder som ja tagit med min mobil i skolan & fan va ja saknar det. ja får tillbaks dendär känslan som ja hade då, jag saknar caroline, & andrea :( och bara allting, det var fan underbart, ruttnaste skolan men man ska inte klaga för den roligaste tiden i mitt liv lär väl ha kommit under dom åren..

iallafall, ska snart duscha så kommer carron hit, längesen ja träffa henne eftersom hon vart i gotland i en vecka, ska till apoteket and so on.. haha (: & ikväll får jag tååååårta (L) den ser så god ut alltså,. haha

   
   
    

ååhhhh jag saknar det som fan :(

image331

without makeup..

image313

jag har använt smink enda sen jag gick i första klass. eller smink&smink, läppstift! därifrån kankse ni kan förstå mitt läppsylberoende som är otroligt jobbigt, spelar ingen roll vad det är men måste ha nånting på läpparna, i värsta fall tar jag till&med hudlotion ( de funkar inte kan ja säga, men läpparna blir ju fuktiga iallafall i nåra sekunder )

iallafall.. smink har ja använt så länge ja kan minnas,  & FÖR MYCKET också.. såg inte bra ut alltså, flera lager.. men anledning till det skyller ja på min hy som inte varit den bästa.. usch kunde till&med gråta ibland. trodde aldrig den skulle bli bättre eller gå över men nu har de verkligen vänt och det är fan ett mirakel. jag kunde inte enns gå utanför dörren, till tex ica eller vad som helst utan smink. åhh mådde så dåligt :/ är så glad över att mitt självförtroende gällande det har vänt, klart jag sminkar mig fortfarande men nu skäms jag inte längre om jag är utan. det kankse jag fortfarande borta? HAHA men ärligt talat, såndär växer man ifrån ja orkar inte bry mig längre.

   

hahaha garvar jag är ju för rolig ;)

lydia - to a friend



älskar den låten

från linköping desutom, ennu coolare ;)

HAHA, p-piller (n)

har kommit på att mina p-piller är otroligt jobbiga, har ett alarm som ringer varje dag 20.57, för att ja ska typ hinna ta dom klockan 9 mm visst. varje gång alarmet ringer blir ja irriterad och stänger av det, skiter i p-pillrerna och fortsätter med det jag höll på med. så jag tar det alltså inte, det dumma är bara de att ja tappar bort kartorna som jag håller på att käkar, så ja får börja på en ny, så nån mens får ja inte heller eftersom den gamla kartan är borta så kan ja inte titta när ja skulle haft mens. plus att ja inte har satt på nån remsa över vilken dag ja ska ta pillret, så tillslut vet ja ju inte hur många ja missat & hur många ja måste käka ikapp.. haha aja, p-piller in my ass anyway!

bara de jag ville säga ;)


2 augusti,

allmänt seg dag, mamma & kevin är bakis, eller "maagsjuk" som hon kallar det, vet inte om ja ska tro på det? haha.. nejdå ofcourse i dooo :) farmor&farfar var förbi här förut och lämna presenter till marcus, egentligen ska han firas imorrn men han kunde inte komma då. & eftersom att allting var så försenat när viskulle till grekland (planet) så hade dom fått 800 kr tillbaka, så jag&marcus fick 200 var, och det behövdes verkligen kan jag lova. haha så im happy now (:
otroligt segt väder har de varit också, bara molnmolnmoln så man blir deprimerad for real.
& eftersom mamma inte mår bra så måste jag fixa med maten, (&kevin) jag gjorde salladen osv..
hah & klockan är redan 8? känns som den är iallafall 5..

nae, det är inte min dag idag
har vart såhär i 3 dagar nu.

Idag lyckades jag iallafall gråta,
posetivt, slippa huvudverken.

för det är ingen vanlig dag,

för det är marcus födelsedag hurra hurra hurra (min lillebror) + carro skogh, happy birthday tooo u .

kan inte förstå, det passar inte ihop.. han är ju så liten liksom, men endå tonåring - 13 år. nae ja kommer nog aldrig förstå det, han kommer alltid förbli min lilla bebis i mina ögon.




igår satt jag hos grannarna hela kvällen framtill halv2, eller det gjorde hela min familj. prata om allt & inget, var så nära på att börja gråta flera ggr. jag hatar det. blev också hur sur som helst. det finns vissa saker man inte vill höra så är det bara. men förövrigt så var det kul, det är det alltid.


 & jag vet att jag är jävligt känslig och bryr mig alldeles för mycket om allt och alla men det ä sån jag är!


image312

jag älskar dig,
du får aldrig försvinna.


:'(

1 augusti,

bara en månad kvar tills ja fyller år, 16.. detni ;) haha
& juste, min lillebror fyller år imorrn :D grattisgrattisgrattis

vad ska man säga, träningsverk i stjärten från igår.. vare mkt ja cykla eller? VARE DÄ? satt jag knappt på sadeln överhuvudtaget, gjorde jag det? EEE NAE men endå gör de så FAN ont alltså, fattar inte hur ja lyckades.. haha. heidi&jag tyckte iaf vi skulle bada, så skrev till emma : häng med & bada då.. så kommer ja på att hon inte kan komma in på nåt sätt eftersom hennes moppe är snodd så aa.. men hon skrev iaf att vi kunde komma ut till henne så vi skulle åka dit, men innan stanna vi vid statoil för att köpa nånting att äta, först frukt tänkte vi men sluta med bullar, glass, korv ..  haha. vi lyckas inte så bra med att vara nyttiga heidi x). sen iallafall var vi påväg mot emma tog en jävla tid alltså och ja trodde vi aldrig skulle komma fram och blabla långt åthelvete var vi i bara skog.. men sen när vi kom fram så , ae ja vetinte.. ja tyckte det var underbart iallafall :D hur mysigt som helst. men bada gjorde vi inte. började med att sola ett tag sen gick vi in och gjorde tacos sen sola igen.. sen duschade alla jag vet itne varför, sen vid 7 åkte vi hem igen för ja skulle grilla och det var gott kan ja lova.. haha utebio snart? aee jag är sjukt jävla trött men det är ju den härfilmen ja har sätt fram imot under hela tiden, linas kvällsbok.. men har ioförsej redan sätt den så vet inte. anyway..

   


Thought you should know, i tried my best to let go of you.    

heidis födelsedag..

   
   

http://maalinjp.bilddagboken.se/

dagen började inte så bra när de blev tjaffs och därefter huvudverk för min del. såndär jobbig som inte går över om man inte gråter, men om man inte kan gråta vad gör man då? så aa, jag var inte på humör och kände att de borde gå över innan jag åker till heidi så jag väntade lite.. men när ja väl kom dit så blev allt bra. började med att äta pizza. sen kom emma som hade fått cyklat 1 mil, med presenterna.. haha :) vi är för bäst. sen började väl drickandet och vissa fick väl lite för mkt utav de goda, .. host, elina :D HAHA nae ja tyckte synd om henne verkligen. jag hade iallafall jättekul. fick vissa garvatacker där ja knappt kunde andas för ja garva/skrek så mycke.. hoppas du fick en bra födelsedag heidihoe även fastän den såklart kunde vart bättre.. me loves you all

RSS 2.0