10.10.29



Jobb till 21.15. Egentligen ville jag nog bara visa mina nya byxor.


10.10.28

Har precis pratat med Linnea i telefonen, har också precis konstanterat att det imorgon är en vecka kvar tills vi åker. Vad har jag gett mig in på. hur hamnade jag här?! Ångrar mig inte en sekund. Detta inlägg har tagit flera minuter att skriva. imellanåt har jag reserverat biljetter till Saw åt oss på söndag! Imorgon är det fredag och detta, kommer bli den bästa helgen. trots att jag jobbar varje dag. Imorgon jobbar jag exakt heeela dagen men efter det ska jag träffa favvotjejen. Måste duscha. måste titta på paradise hotel. måste sova. måste växla pengar. måste skriva världens ointressantaste blogg(inlägg). Det här håller inte !

10.10.27

Idag har vi köpt presenter till vår fina vän och lunchat på stan. Jag vet att jag tjatar men jag vill bara ha helg nu.



10.10.26

Två random bilder jag snott av Erica.



Idag kom jag hem med 3 stycken shoppingpåsar. Jag har inte spenderat pengar på kläder på evigheter så det var jag värd. Försöker åtminstone intala mig det. Det var bla. en varm jacka så nu är jag redo att möta döden (vintern). Jag längtar förövrigt så jag dööör till Lördag. Låt denna vecka gå fort. NU. Umgås med B-friend.


ALLTSÅ. kärlek!

Måste visa er vilken bild jag möttes utav när jag satte på datorn idag. åh.åh.


"hej syster, vi ses ju inte så mkt så här är en bild med mig och antes tröja dina brillor Love you"


Måndag.

Inte vilken måndag som helst, utan lön+måndag och pengar spenderades på Texas longhorn, parmiddag med Linda och Fille. Efteråt hämtade tjejerna upp mig, Jag Linnea Erica & Emelie trängdes i Linneas säng. Som alltid.


Här nere tänkte jag skriva hur många dagar det är kvar tills vi åker men jag är usel på att räkna. Men jag kan säga såhär, om bara någon vecka + några få dagar befinner sig vi oss i Thailand. Jag har inte fattat det än..

10.10.25

Inatt låg jag i Antes säng, vaken medans han sov sen länge tillbaka.. klockan var straxt efter klockan 03.00 och Sveaskeppet stängde precis, vilket medförde ett jävla liv utanför fönstret.. jag somnade inte ordentligt förrens Ante gick upp för att gå till skolan vid 07.00. På dagen fikade vi på fräcka med Fille, våldgästa Linnea och fick även sällskap utav Linda.
Idag har jag sovit lite för länge. Väntar nu på att bli upphämtad så jag kan få handla lite skor. Ibland är det guld värt att vara ledig.

10.10.23

Jag jobbar sent intill natten. 02.00 tre dagar i rad och idag är den sista. Det tar jag igen nästa vecka då Erica bla. fyller 19 år. Nu måste jag skynda mig.


10.10.20

Sitter här helt taggad och önskar att jag kunde transportera mig till hugos dansgolv, just nu. Skulle bara dra av mig hood tröjan först. Påtal om kläder så vill jag bo i min nya pälsjacka som jag buda hem från tradera förra veckan. 125:- gick den loss på. Är det inte lycka så säg.

Idag har jag lyckats ha en bra dejt med alla tjejer som befinner sig hemma i sverige, dvs jag linnea erica emelie och sanna, och några få timmars jobb på det. Om 4 minuter ska jag bänka mig framför tvn. Kungarna av tylösand och reprisen av paradise hotel. så himla intressant att veta vad jag ska kolla på tv.


Eftersom jag har för mycket fritid, och Erica inte kommit på vad hon ska klä ut sig till på halloween ännu så ger jag henne inspiration..

Man kan klä ut sig till troll..

eller linda in sig i bandage och vara mumie.  pusha upp tuttarna för ett uselt försök till att vara snygg. Varning för att kissa. det är ett helvete att linda om allting.

Katt eller dracula.. Det heter väl så Emelie!?

eller bara vara jävligt sexig..

eller så kan man göra som Sanna och vara pirat..

Eller som oss och se utvecklingsstörda ut..

Eller vara bajsnödig... hahahah skääämta. Emma jag kopplade aldrig vad du var för något!

Eller bara vild, full och galen..

Byggare bob..

Eller en snygg djävul, eller häxa..

Kom du på något du ville vara tjejen?
(ironi)

10.10.19

Idag har jag ägnat hela dagen åt att envisas med att hitta en viss accesoar till den 30 oktober med Linnea. Imorgon ska jag upp tidigt för att luncha med Linnea och Erica och få uppdatering om vad som både händer och hänt för att komma ikapp med verkligheten igen.


Utklädnad.

Vad kan man klä ut sig till på halloween? Det enda jag sätt i denna stad är katt, kanin eller råtta. Råtta är redan uteslutet då Erica så gärna ville vara det. Så jag är snäll och låter henne vara råtta ensam. Självklart skulle jag kunna klä ut mig till något passande som häxa, eller ha en scream-mask(Hatar dom. farliga som fan) på mig. Nej men vad gör man när varken kreativiteten eller utbordet är stort!? Nu ska jag gå till min skrutt som ligger i sängen. Imorgon är jag ledig igen, det ska va gööött o leva.

10.10.18

Man vänjer sig alldeles för fort vid att vara ledig men snart så är det dags för första arbetspasset på över en vecka. dock inte längre än 3 h. Tackar och bugar för kunde inte varit tröttare. Sjukt sugen på godis med. fan.

update.
Min tandborste ramlade precis ner i Mollys kattlåda.. i hennes bajs.


Lite kärlek, lite saknad.


.


För att du är du och gillar någon som jag.


10.10.15

Idag är det en relativ glad mallan som skriver. Det verkar som pencilinet sakta men säkert gör så att svullnaden försvinner. Och idag ska jag få soppa. En varm och förhoppningsvis god jävla soppa. har inte valt vilken än. Att sånna små ting kan vara lycka. Lycka är även att ha världens bästa lillebror som kommer in 07.30 på morgonen innan skolan och ger mig medicinen. Fan vad det är kärlek. Även att sitta med vid matbordet och göra så att han inte kan äta då han skrattar för mycket åt hur jag ser ut, är kärlek.

Jag står inte ut..


..med att vara ensam längre. Han är påväg till mig. men, jag har virat en stor sjal runt mitt ansikte, likt en muslim. Vad gör man inte.. Vill ju inte skrämma iväg honom.

När jag tittar på dessa bilder som är tagna för tre dagar sedan, så kan jag tillochmed kalla mig söt. jag ska aldrig mer klaga på något i mitt ansikte, aldrig mer på att det är tjockt. aldrig mer på att jag liknar ett missfoster. Det är såhär, jag skulle sätt ut om jag föddes utvecklingsstörd. asså. garvar åt mig själv och åt vadjag skriver. Äsch, Vem bryr sig. vem fan bryr sig.

10.10.14

Har absolut ingenting vettigt att skriva.
Jag har ju hela tiden sagt, lite ironiskt att mitt ansikte kommer blåsas upp som en ballong.
Nu är det inte kul längre, för det har hänt. Har även feber. Så nu käkar jag pencilin. (stavning?!)

Jag bara gråter och gråter. Har visat mina närmsta hur jag ser ut genom kort, men ni borde med få se så ni förstår hur illa det är. Ja, jag kanske behöver lite sympati, bekräftelse eller vad det nu heter. Tror mest att jag menar sympati. Jag längtar så tills smärtan och svullnaden har lagt sig. Maten klarar jag mig utan, (konstigt nog) men jag HATAR att missa saker som jag hade planerat. Hela helgen, då jag är ledig för första gången på länge så skulle jag gå ut, fre&lördag. Tanken på att inte längre få göra det vande jag mig vid väldigt fort. Så jävla jobbigt är det inte att missa det. Istället skulle jag, vi, åka ut till släkten i Svärtinge imorgon och äta middag. MEN, 1. jag kan bara inte visa mig såhär 2. jag kan ändå inte äta.. 3. pågrund av att jag inte äter något mer än lite fil per dag, så är jag jävligt trött, och skulle ändå bara sitta och tycka synd om mig själv.


Fan vad skönt det var att klaga.

10.10.12

Nej, jag lever inte. Jag har så jävla ont. och är så sjukt hungrig.
jag kan inte stänga munnen och kinden är som en tennisboll.
man får inte säga detta, men jag ser ut som tjernobyl.. Ante, du vet.

Hade så mycket jag skulle göra denna vecka. Fan också.

10.10.11

Imorgon ska jag operera bort en visdomstand.
imorgon kommer jag möta döden.
jag gråter men vad hjälper det..

10.10.10

Har spenderat hela dagen i Linneas säng. först med sällskap utav Sanna, och sedan av Erica.





ORÄTTVIST.

Ikväll missar jag tillfället då vi, allihopa kommer vara samlade på väldigt väldigt länge. jag missar god mat, och förhoppningsvis en asbra utgång. Det svider fan i hjärtat.  Istället för att få spendera tid med mina babes, speciellt med Emma. en sista gång på EVIGHETER, så ska jag stå och steka burgare i 10 timmar. Ibland suger ju livet.


10-10-09

Gårkvällen var galen (Varför säger jag att alla kvällar är galna?!), Innehöll tårar, skratt och allt  därimellan. avskedsfest, världens bar, hugo, och så slutade kvällen på Mcdonalds, som på gamla goda tiden (Dock så var det inte längre lika gott). Kvällens roligaste var detta, Tagit ifrån Linneas blogg: "Måste berätta om vilken idiot jag var. Vi gick till världens bar där vi tog oss en varsin cider. Helt plötsligt lägger jag märke till att jag har någon annans skor på mig. Inte nog med att det är storlek 39(jag som i vanliga fall har 35-36), utan det är också världens klack. Jag som avskyr klackar och inte kan gå i det har ändå gått längs kungsgatan i dessa skor. Hur gick det till? Haha om vi garvade." Kvällens sämsta var att säga Hej då till Emma, fina älskade underbara galna emma. GUD vad jag tycker om dig! ♥


10-10-07

Igår var en galen kväll. Emma var vild som fan, och jag älskade det. Skrattade så jag dog. Idag har vi sovit bort hela dagen, letat utklädnad inför halloween, Jag & Linnea och nu, är Ante påväg och senare kommer Ida. Movienight!


TITTA..

Vem som är hemma, hos mig, i mitt rum, i min säng tillsammans med mina andra finaste tjejer. HEIDI!


10-10-06

Sitter på jobbet, gick med på att jobba ett mördarpass på 10 timmar. Både idag och igår har jag stått i kassan. Övning ger färdighet, men visst är det svårt.  Jobbar med min bästa och sjukt duktiga tjej (Ja, jag menar dig Linnea) och ikväll kör vi antagligen på en utgång.. men först blir det att stanna kvar här till klockan 21.30.

10-10-05

Igår blev det sleepover hos Linnea, och idag har vi + Erica fart omkring i timmar.

10-10-04

Blogga.suger.
Lördagen bjöd på en skitbra utgång.
Bästa tjejerna. Så har jag jobbat, och jobbat..
och jobbat.
Imorgon (efter jag jobbat, heheh) blir de roadtrip.

.

Några timmars stan med Linnea och sedan filmkväll hos henne med rästen av ligan + boyfriend.
Imorgon väntas jobb och i flera dagar framöver.


RSS 2.0