Party-fredag !

Här sitter jag och försöker bli taggad, eller nej jag sitter inte framför datorn utan jag springer omkring och försöker hitta någonting att ha på mig. Stressar. som alltid. Ikväll ska vi fira linn. Stora 18åring. Om man ändå vore det ...




28 januari

Dagen har ägnats åt att vara i stan. Avskedsfika för heidi som åker till egypten inatt. Efter det träffa jag josefin och vi gick runt. Emma kom och jag såg hennes skor - dom skulle bli mina ! Så gick och köpte dom. billigt och bra.


Imorgon är det sovmorgon till 10, Lunch med pappa & sedan slutar jag vid 3. tur att dagarna går så fort och att jag trivs.


Nu när jag väl haft skolans kamera i en vecka så måste jag ut att fota till mitt projekt. men frågan är vad man ska fota. jag har ingen fantasi, ingen idé. jag är för tråkig.





& Idag är det heller ingen vanlig dag, för idag är det Linns 18årsdag !

5 minuter av mitt liv

5 minuter av mitt liv

Tema: människans barn

  


Jag satt hemma framför datorn, Sliten efter gårdagens bravader. Jag minns att det snöade ute. Rätt mycket till och med.


Kvällen innan ringde jag ett telefon samtal. Jag kom aldrig fram. Men för tillfället gjorde det ingenting. Eftersom det hade gått fram signaler.


Kvällen slutade senare med att jag skickade ett sms där det stod "Jag blir orolig, ring mig när du ser det här. Jag älskar dig."


  

När jag satt där framför datorn, fick jag höra påstående efter påstående. Jag började gråta även fast det folk påstod för mig inte stämde alls. (För det hade ju gått fram signaler)

  

Jag bad en vän ringa ett samtal. På grund utav att jag själv var så feg. Min vän skulle senare ringa upp mig igen.


Dessa 5 minuter, i väntan på att min vän skulle ringa upp mig igen var de längsta minuterarna i mitt liv. jag kände rädsla och oro. Men samtidigt kände jag hopp.


Tillslut fick jag nog av väntan och ringde till min vän. Jag ringde en gång men fick inget svar. Började samtidigt ana vad som hade hänt.

Jag ringde en andra gång, och jag fick ett svar. Men det var inte det svar jag hade hoppats på. Allt jag hörde var gråt och skrik.


Det kändes som världen stannade till för några sekunder.


"Hon är död!" Fick jag höra.

 Jag minns att jag sprang ut. Jag behövde luft. Jag sjönk ner i snön och lät mig bli alldeles genom sur. Grät tårar som inte syntes på grund av snö som blivit till vatten. Till sist ställde jag mig upp, men lät fortfarande snön falla på mig. försökte ta in vad jag just hade hört.. "Hon är död, hon är död"


Och allt detta på några minuter - som kändes som en evighet.



Smset jag skickade kvällen innan nådde aldrig fram, åtminstone inte till hon som jag ville skulle läsa det. För då var det redan för sent.


And god I hated your friends

I will always love you
A lot of people gonna be dissapointed when they find out,
I love you and I need you
Til my heart stops beating,
I'll never lose this feeling
A lot of people gonna be dissapointed when they find out..





(Imorgon ska vi fika tjejer!)

27 januari

Igår efter praktiken åkte jag direkt till modeklipparna och blev klippt av Heidi. Så nu är jag korthårig igen.  Nästan. Efter det tog vi en runda på stan, jeansjacka,jeanslegins,kofta. Åt även tillsammans med ante&spångan och sen solade jag .

IDAG har jag åkte skridskor med 6åringarna. Saker och ting har ju en tendens att aldrig bli som planerat, så Äntligen säger jag ! Det var kallt och det var svårt. Men det var kul!






Cause darling we're here but my true love is not

25 januari

Jag börjar med att fråga mig själv, Vart har mitt liv  tagit vägen!?
Det är bara att börja vänta på bättre tider, åter igen..



Imorgon ska jag bidra heidi med pengar, jag ska bli klippt och det ska bli så skönt.

Allas våran egna frisör .

The coldest story ever told

I mean after all the things that we been through
I mean after all the things we got into
And  I know of some things that you ain't told me
And I did some things but that's the old me .


Malin Linnea Heidi Linn Ida

 

 
 

23 januari

OCH varför känns det inte som en lättnad när fredagen är här ? För den är mer stressig än någon annan dag. Jag sitter nu och väntar på heidi och linnea. jag har egentligen inte tid att skriva det här för jag kommer få klagomål över hur seg jag är.. och kanske har de rätt.

Mina bästa är i stockholm just nu och jag ångrar SÅ att jag inte följde med, men på Söndag ska vi åka skridskor ! Jag har längtat hela vintern.. eller hela året.. ja.. länge iallafall.



tidsfördriv

Vad gör man när man är hemma, fortfarande är sjuk och vet att man måste plugga? man gör allt för att låta bli. jag har ett arbete färdigt. ändå har jag bara skrivit 1/4 på datorn. Har hela tiden kommit på saker jag kan göra istället, och skjutit fram det. Det här är mitt tredje inlägg. Det förklarar saken.

Imorgon ska jag iallafall till Larssons, eller Vittra som det nu heter. bara 4 veckor kvar på praktiken. Och jag har bytt, så jag inte längre är på ett dagis. och än så länge trivs jag !





"My Lovers"

Still I got all the memories






21 januari

Mina drömmar fortsätter, jag går förbi dig, er utan att säga ett ord, med en tom men samtidigt arg blick. Eller med sprutande tårar samtidigt som jag skriker till dig att du är inte värd dem, du är inte värd att jag bryr mig .

För det första undrar jag varför jag drömmer om dig, er. för det andra undrar jag varför jag i alla drömmar visar all denna ilska mot dig , och varför dessa drömmar återuppkommer ...



So what's a dad for dad

20 januari

För en vecka sen fick jag feber, Jag blev frisk. men nu är jag där igen..
Jag har ingenting att se fram emot, ingenting förutom att jag ska se I taket lyser stjärnorna på bio med Carro.s
den har dock inte premiär förens om 10 dagar...







I've got this feeling that there's something that I missed.


Lite bättre .




18 januari

Jag tror på att man inser med tiden vad som är värt att lägga sin energi på. Samtidigt är det märkligt nog hur folk kan förändras. Och hur de kan visa ett beténde som man inte visste om fanns . Men. för mig är det bara ännu ett bevis.



Min helg har innehållit ett lyckat party, en mysig filmkväll med mina bästa, samt besvikelse. Men om jag sammanfattar det hela så är jag nöjd, mer än nöjd.





Men, om du visste hur han påverkat mig.
Du skulle aldrig, aldrig.


16 januari

Vad ska man skriva om när ingenting händer i ens vardag, och när humöret är stabilt dvs, att man varken kan  berätta om hur glad man är eller om hur ledsen man är .

Idag har jag iallafall bytt praktikplats, träffat ante & ikväll ska vi till mem.
 Jag har träningsverk i mitt ena ben, utan att jag växer . och det gör förjävla ont !



11 januari

Lördagen bestod av fika med mina favorit tjejer på fräcka. Pratades mest om halmstadsminnen vilket innebär mycket skratt . 

 



Nu sitter jag här med huvudvärk, äter chips fast jag inte ska ..  och ikväll blir det bio !
imorgon börjar praktiken för min del, har 5 veckor att se fram emot.......


7 januari

Varför blir man sjuk när tillfället inte kan vara mer fel ?
Imorgon börjar praktiken, på fredag ska vi fira linnea som fyller 18 imorgon, på lördag ska vi få träffa josse & det ryktas om fest.

Men, Idag vaknade jag upp hos min padda med huvudvärk och nu sitter jag här med feber . det kunde inte komma mer olägligt. jag har varit inställd på att denhär helgen skulle bli något bra.. Nu är jag tveksam om den blir av .


   

Äntligen!

6 januari

Igår vid 6 åkte jag ut till Ida, och ca 30 min senare sitter vi alla, jag emelie linnea & Ida i köket med en varsin mcdonalds meny. Efter det gav vi oss ut i kylan för att köpa en massa godis och chips. Kvällen innehöll John tucker must die, singstar & massa prat. Sov alldeles för trångt och väcktes alldeles för tidigt imorse. Men hur mysigt var det inte ..


Nu har jag stått i duschen i 45 minuter. målat naglarna, och sitter här och skriver ett enormt ointressant inlägg.




Jag får ångest när jag tänker att lovet är slut på torsdag och att jag har praktik på ett dagis i 2 månader. För några sekunder vill jag faktiskt dö.




Det nya året

För att göra en snabb sammanfattning av nyåret & början av det nya året .
Vi var hemma hos heidi och åt mat, efterrätt, paket-spel, Sedan fick vi skjuts ut till Adam där vi spendera 12-slaget och en bit in på natten.

Igår var jag emma carro bella alle hemma hos David och hade det trevligt med alla grabbar.
& Nu är det dags att göra iordning sig igen för att vara redo för kvällen hemma hos Ida .



RSS 2.0