10-03-31



Shoppat skor och ätit/druckit på babyl. Hoffmaestro. Och jag är nöjd. förutom att jag har en ny partygalen kille till granne som jag bor vägg i vägg med. DÖ. låt mig sova.


STUDENTMÖSSA

Här sitter jag med min studentmössa på huvudet och plötsligt känns allt väldigt nära.

10-03-30



Idag har jag och ante varit flitiga gällande kläder kring student. Har fixat det mesta. Andreas är helt klar. Jag blev ett par skor rikare, imorgon blir jag två. Här sitter jag desutom i något som kan vara min blivande studentklänning.


THE SHOE?


Bild
Har suttit inne på Nellys hemsida och kollat igenom ca 700 skor inför student/bal. Jag vet vilken färg de ska ha men jag har ännu inte lyckats hitta de perfekta, dom där skorna som jag bara måste ha. Det är ett tag kvar men visst vore de skönt att vara ute i god tid och inte köpa de första bästa av ren panik. Jag gillar dessa ovan men inte till de här syftet. 14 cm. och jag måste fortsätta öva för att kunna bära dom. För hur pinsamt är det inte när man gett sig på ett par för höga klackar och inte kan gå i dem. nja. Övning ger färdighet så att säga.


10-03-29

Dagens överraskning, East fm ringer upp Ante och han vinner biljetter till Hoffmaestro med motiveringen; Jag skulle passa lika bra på en hoffmaestro konsert som en tops gör i örat. You Rock!



SANNA/OTTEN BY NIGHT






Denna kväll kan jag leva på i evigheter.


-



A CRAZY NIGHT OUT

Huvudvärk och å n g e s t som inte är att leka med. Den första tanken som kommer upp i huvudet, vad hände igår? Ett glas oboy på det och jag är tillbaks i den gamla goda tiden. Oftast ett tecken på en galen kväll som i det här fallet innehöll för mycket (gratis) alkohol. men det är väl så det ska vara. kvällen är inte fulländad förens man gjort bort sig. Jag mår som jag förtjänar så att säga. men jag ska inte undgå att säga att det var värt de!

10-02-26


Prickigt&Transparent.
 Påtal om transparent ska jag lämna tillbaka den vita skjortan. snarast. Min garderob är fylld med nya kläder. som jag både vill ha och inte vill ha. Ändå känner jag på mig att det kommer bli ett hysteriskt kläd-problem imorgon.


10-03-25

Fikat med klasskamrater och sprungit på stan i hopp om att hitta ytterligare paket till födelsedagsbarn. om jag lyckades på den fronten återstår att se på lördag. Ikväll har vi tränat och solat. Någon ligger och tittar på en usel film på tvn och jag sitter här. as usual. Överväger om jag ska gå och vara social eller inte.. Fredag imorgon. Hur bra känns inte det? Har utan någon anledning tänkt på morgondagen hela veckan. friday im in love. typ.



10-02-24



Idag har återigen Heidi gjort mig snygg i håret och jag har köpt en present till en blivande 19 åring. Har även spanat på morgondagens shopping.


Angels cry.

23 mars
En dag som denna har besökarna skjutit i höjden, utan att det är Söndag.
kanske är det för ni alla där ute är medvetna om vad som hände för 2 år sedan,
och av ren nyfikenhet vill läsa om mina deprimerade inlägg om en förlorad vän. (så blev inte fallet.)
eller så har jag råkat kommentera en blogg med många läsare, vilket gjort så att jag drog till mig uppmärksamhet. i det stora hela är det konstigt, när jag inte har fler vänner än jag kan räkna upp på min ena hand. dvs på fem fingrar. Jag bjuder på en låt som jag vanligtvis inte skulle gillat, men av någon anledning gör efter att hört den på radion om och om igen. "Waitin' for a glimpse of the sun's glow, I know I can stand just pull me back up like there ain’t no hurricane"



-


10-03-23

Gått i regn snö och slask till graven och fikat med en fin gammal vän.


Dollyblond klädd i skjortan jag införskaffa mig igår. Något för genomskinlig. men fan vad jag diggar henne!


.

Att vilja skriva något men att få till orden är svårt.
23 mars. Ägna er en tanke.. tiden går så farligt fort. 2 år.

Jag älskar dig!

10-03-22

Idag har jag kommit hem med två transparenta skjortor, vit och svart. h&m 199:-


Kings of leon - revelry

 

Igår var jag och ante på promenad i solen påväg till stan, halv-vägs ringer telefonen och 30 min senare är jag på stadium arena för att servera, nervös som en idiot men inte kan man väl göra mer än sitt bästa. var hemma igen 02.30. Det var awesome! Många timmars skön sömn, men ännu inte levande.


10-03-19

Här sitter jag med nyfärgat hår. Heidi gjorde ett skit bra jobb, men det är ovant. Planerna för ikväll har ändrats. Snart tar jag nog mitt pick och pack och går hem till Linda. Sitter och smyg-taggar vilket jag inte tänker erkänna, då dem har fått för sig att gå ut nyktra. Jag vägrar. då går jag hem igen. Bitter tjej. hah.

 


This is it

Ikväll har det bjudits på glass hemma hos Carro framför This is it. Heidi & Emelie kom med två stora paket. Just nu sitter jag med en lila pussmun på vardera kind tack vare emelie. imorgon ska vi tydligen slå klackarna i taket på otten. we'll see about that! hah. Nu. bedtime.




Söt tjej.


There she goes

60 minuter på bandet och efter det stan i min ensamhet i jakt på en free bra. nu har jag en här brevid mig och ska snart testa den i hopp om att den sitter bättre än den förra. Har även fått reda på att åter en till ska ha samma klänning som jag på balen. men det får jag räkna med när jag väljer en vanlig (och alldeles underbar) klänning. Håller bara tummarna för att ingen väljer samma färg som jag har gjort. Då kan jag medge att jag blir lite sur även fast jag redan visste när jag valde mellan två olika klänningar att denna skulle jag absolut inte bli ensam om att bära. tomt prat. Bäst att sluta.

10-03-18

Att vara för mig själv. Kvalitets tid.
Läsa michaelas ord om kärlek, Och titta på glamourama.
Just nu ska jag egentligen stå på friskis&svettis löpband.
Mensvärken tog över så det får jag göra senare..
Jag har ett behov av denna fina sak nedan, 
Storleken jag tror att jag skulle behöva är slut. My luck.


 


THE BLIND SIDE



Se den!


thoughts.

Vägrar att lämna något åt slumpen.
För jag vet. jag bara vet. jag läste några rader på michaela fornis blogg, det som skulle kunna bli allt men aldrig blir något. om att hellre ångra något man gjort, än att ångra att man inte gjorde någonting alls. För mig hade det egentligen inte spelat någon roll, Ångesten som växer när jag gjort något och sedan ångrar det, eller när jag ångrar att jag inte sa det där som jag ville skulle ha blivit sagt. Känns likadan och lika stor. jag tar ofta de säkra före det osäkra. Det kan finnas en lättnad i att ha gjort ingenting alls, en lättnad som aldrig finns där då jag valde att göra något. Hur som haver, efter att ha läst hennes text så fanns det inte längre något tvek. jag tog inte längre det säkra före det osäkra. Jag var så osäker jag bara kunde bli. men responsen blev god. Och för första gången kände jag en lättnad över att ha gjort någonting, istället för ingenting alls. Jag har nu fått den bekräftelse jag behövde och så länge har sökt.

10-03-17




Dagen har bestått av en dålig kombination mellan lunchat på stan och tränat.


10-03-16

En vanlig tisdagskväll. Just nu spelas coldplay i högtalarna och tvn står på kanal5, desperate Housewives som jag inte kollar på och aldrig har gjort. Ljudet är avstängt. var till och med tvungen att dubbelkolla att jag hade stavat rätt, det hade jag inte. men nu så. Sally är en ängel så nu har jag smink&hår fixat inför bal, till ett väldigt billigt pris. Allt annat runt omkring ger än ångest. Framtiden villsäga. Jag sitter och tänker, och tillåter mig själv att känna. jag hatar båda. vill att någon annan än jag själv, ska tala om för mig. men det finns ingen som kan och heller ingen som gör . det är upp till mig. bara mig. I guess second best is all i will know. Jag undrar om jag alltid kommer att älska denna låt. kanske för den går rätt in i hjärtat.
Where do I go?

I had a dream


Svart/vit




..

Hur mycket vill jag inte radera.
Denna jävla blogg.
är så trött på, och nästan skäms. men.
så blev det ju inte. Den är ful och jag avskyr den.
Jag vill ha en ny men jag är för löjlig. för jag kan inte.
Varför tänker ni, och det gör jag med.

E,C,H



Fika på kupolen. Är galet godissugen. måste måste gå och köpa. fuck beach 2010!


10-03-15



Imorse vaknade jag redan vid 11 av att solen låg på rummet och det vart alldeles för varmt. Har varit effektiv och försökt städa rummet. Om ett tag ska jag få med b-friend på att gå ner till stan. Ska träffa empan&heidi.


10-02-14

Igår ramlade jag 2 gånger i mina 14cm klackar påväg till hugo, jag vet inte om det beror på för mycket alkohol eller för att skorna helt enkelt är för höga. kanske en kombination utav båda. Jag har precis varit på maxi för att byta mina kläder mot några storlekar mindre.. men jag blev inte chockad när allt var slut.


10-03-13




New in
Kavaj,spetsklänning,underkläder,väska

Ska snart börja göra mig iordning inför kvällen. Har varit på stan och shoppat. kalas. utgång. Var hemma hos Natta förut och hämta fribiljetter, och tog emot pengar för bustiern. tacktacktack. Hon kommer vara läcker ikväll! 


10-03-12

Har precis ätit tacos hemma hos B-friend, väntar på att bli hämtad utav Heidi för att bege oss hem till Sanna. Heidi har gjort mig skit-snygg i håret och jag har shoppat. Nöjd som tusan.

JAG LÄNGTAR!


Romme


 

Romme var att leka med döden. Jag gav mig in på något som jag inte visste om jag skulle komma ifrån levande. Efter bussåkandet med kareoke och filmer gav mig upp i backar med noll kontroll på skidorna. Ankarliften var det värsta, var väl rätt givet att jag skulle få den i huvudet. jag var SÅ rädd. efter ett åk med skidlärare från halva barnbacken tyckte jag att jag var kung, kunde fortfarande inte mäta mig med de andra men jag kände mig rätt så nöjd.


-


my dream room




Hennes rum är en dröm. 


Romme

Dan före romme dan. God kväll mina sköna, kanske det sista inlägget ifrån mig. Vi ska som ni förstår till romme imorn, och min pojkvän har anmält mig och min kompanjon, sally, till en jävla störtloppstävling. Jag har inte stått på ett par skidor på 10 år och vet inte hur det kommer gå.

Fick precis höra ett legendariskt skid citat som jag sagt själv "Jag var faktiskt kung i barnbacken, efter nästan hela veckan". Men som sagt, imorgon är dagen kommen och jag får se hur det går.
Förövrigt har jag inte gjort så mycket en dag som denna. Handlat godis, matsäck och fixat håret. Men nu ska jag lägga mig i sängen och fokusera på skidåkningen inför morgondagen.


10-03-08

Parken spelades högt ur min mobilhögtalare på spårvagnen och jag satt ivrigt och försökte få den att sluta spela. Jag skulle träna för andra gången idag, men hörlurarna vägrade att sitta i mina öron när jag skulle gå på bandet. jag vägrade att träna utan musik när jag hade fullt med människor runt omkring mig, istället gick jag och solade upp min sista gång på sol och motion. Nu tittar jag på svenska hollywood fruar och inväntar en pojkvän.

 


-


10-03-07

Helgen har innehållit filmtittande. babyl. chips&dipp. dvs, den har varit alldeles för lugn. Nästa helg vill jag vara full och galen. men innan det är de ännu en skolvecka. Jag har jobbat ikapp de allra flesta (om inte alla) resterna och nu känns det inte lika jobbigt att gå upp om måndags mornarna längre.


 


Law Abiding Citizen



Att rekomendera!


10-03-05

Fikat med fina Ida, köpt nagellack, snygga som tusan. Carro har erbjudit sig att komma och hämta mig för att skjutsa mig till Ante, inte tackar jag nej. det är fredag. skönt. men helst hade jag velat ösa. hmjaja.



Dagens ..

Har egentligen inte så mycket att säga, så släpper en Dagens.

Dagens humör: toppen
Dagens citat: "så att säga"
Dagens människa: Boel
Dagens bästa: Mcdonalds, *MUMS*
Dagens yraste: Kim
Dagens äckligaste: Östergötlands skinklåda
Gårdagens besvikelse: Jag missar busfabriken för jag ska till romme
Gårdagens bästa: VG i psykologi
Dagens överraskning: bloggen
Dagens spontanköp: macka på Café BeHAGA. Fan vilken fantasi.

2000-talets största, längsta och mest magiska krull:


10-03-04

Sitter i Antes kök och väntar på att Heidi ska komma hit och klippa mig. ska egentligen jobba med projeket, men gör man inte vad som helst för att slippa. jo. prov imorse som döda min hand och redovisning nu på eftermiddagen för att få ett högre betyg. nöjd tjej. De visa sig även att de som inte åker till romme ska få gå till busfabriken nästa onsdag och helt plötsligt känns romme inte lika lockande längre. fan. tung i huvudet och trött. skjut mig. Negativ? Nä, inte skulle väl jag. imorgon är det fredag! Ärlikamed fika med Ida s och förhoppningsvis träffa Empan. Egentligen skulle jag vilja stå på ottens dansgolv, eller kanske hugos. men så verkar inte fallet bli.


14cm/sko




Bild

Aldrig gått i något liknande förut. snyggare och högre i verklighet. Nu ska jag tänka om det blir ett par att behålla.


.

Är det jag känner, svek av någon annan
eller är det så att jag svikit mig själv.
Oförstående.
I det onda lärde jag mig någonting gott.
att ta vara på. att uppskatta. att fånga dagen.
20 dagar kvar. 23 mars. 2 år. det är bara vi, som vet.
det är bara.. så. att tanken slog mig, jag kommer vara själv.
och plötsligt känns det hela jävligt orättvist.meningslöst.
Åtminstone kan jag tänka. att. jag kunde inte göra mer.
men i det stora hela. tror jag inte att den tanken räcker.
och när tankar som dessa slår än,
räcker inte ett bra betyg eller solsken för att hålla humöret uppe.

Jag är rädd.







10-03-03

Imorse möttes jag av stora smörgåsbord fulla med mackor, pålägg & yoghurtar då vi skulle inväga vårat nya café,  BeHAGA. klyftigt. Underhållning som bestod av sång musik och trolleri. Rätt uselt men inte är jag rätt person att klaga då jag inte skulle göra bättre ifrån mig själv. Gratis frukost resultera i fem mackor och två koppar kaffe. Lär stå mig ett bra tag. Överraska med bra betyg på Svenska b provet plus sol och min dag är som gjord.






Lyssna.

 
     
 
     
 


10-03-01

Nu har skolan satt igång igen, och jag har flera prov och inlämningar som väntar i veckan. Ändå sitter jag här. och gör iprincip vad som helst för att slippa plugga. det är som vanligt alltså. Nu har även mitt paket från Ellos kommit så ska gå och hämta ut det. Har även bokat Romme. Som jag sa, jag ska åka någon gång. och nu var min sista chans. Mig på ett par skidor. var 10 år sen sist.

 
Prickigt/Randigt. 2 pack. h&m.


SHOES.



RSS 2.0